Kdo nesnášíte citace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
25.2.12 11:29

No jo no, ať žije přítel Monk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
25.2.12 11:30
Angua píše:

Mělas napsat větu, která by svým koncem sahala až na konec metříku sakra. :cert: :mrgreen: Takhle to nemá úroveň. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.2.12 11:38

Když mě nic delšího nenapadlo… Snad to teď bude lepší… :think: :mrgreen: :P

Příspěvek upraven 25.02.12 v 11:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
25.2.12 11:39
Angua píše:

Občas si opravdu jak Monk připadám, ale co léčím se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.2.12 11:40

A jak se to léčí? :lol: Já to mám po mamce. Teda jsem k tomu i líná, takže občas před nepořádkem zavírám oči, ale štve mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
25.2.12 11:43

Angua, léčí se to právě zavíráním očí před nepořádkem :) Odborně se to jmenuje kognitivně behaviorální terapie a nejlepším lékem je život s bordelářem. Já mám ve své půlce skříně komínky, strategicky uspořádané a navíc podle barev, ale kddyž nakouknu k chlapovi, ten tam nemá komínky nýbrž koule :D Dřív jsem to přeskládávala, teď se léčím a se sebezapřením nechávám být :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.2.12 12:51

Tak to mně, jakožto Blíženci, stačí život se mnou samotnou :lol: První půlka je Monk, druhá bordelář - občas převládne první a uklidí, když už to nevydýchá - to pak nastupuje kartáček na zuby atd., ale ta druhá zatím vítězí :lol: :lol: :lol:

Ale některé věci prostě musí být stejné, zarovnané… Většinou u věcí trvalejších (obklady atd.), komínky s prádlem neřeším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
25.2.12 13:02

Angua, já jsem rak, ale mám to stejně, bordelář s obsedantními návyky :) Klíče hodím na skřínku v hale, rozečtený časopis a letáky taky, v jiných věcech by se ode mne mohl i Monk učit :D Chudák můj chlap :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
25.2.12 13:07

Hele bordel ve skříni není bordel ne? Je zavřená a není to vidět :mrgreen: :mrgreen:
Když udělám komínky, tak vydrží jeden den..spíš je tam permanentně takové to pohoří.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.2.12 13:15

Já tam mám permanentní sesuv :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
11.4.13 13:21

Holky, prosím, nevíte někdo, jak se píše odkaz na online zdroj, ve kterém není uveden autor? našla jsem, když má online zdroj autora, tak toto
KŘOVÁČKOVÁ, Blanka. LMD nebo ADHD? [online]. EEG Biofeedback. Nestr. [cit.
5. 9. 2005]. Dostupný z: .
(Křováčková, 2005)

Jde mi o to, co bude v textu v té kulaté závorce, pokud by např. u tohoto odkazu nebyla uvedena autorka Křováčková a byl by bez autora… díky moc.

Jinak jak se citují věci z knihy, když jsou už v knize v uvozovkách? To mám dát dvoje uvozovky vedle sebe, to je blbost, ne? Díky moc.
Nesnáším citace… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová