Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nikdy niikdyy píše:
Zrovna tihle se mi líbí mnohem víc ted než zamlada
no mě přišlo, že jsou oba takoví sešlí. Asi tím, jak se jim rozpadají ty vztahy ![]()
@Regina Hero píše:
tak se mi koukni na ikonku
Tak to se ti líbí opravdu hodně. ![]()
Třeba takový Somerhalder, tomu ta 40tka vysloveně sluší, kdeždo jako mladé ucho ve ztracených jsem si řikala, co je to za ošklivé jelito ![]()
Travis Fimmel jako Ragnar Lothbrok v seriálu Vikingové je úžasný - no v réalu už to takové neni ![]()
@pe-terka píše:
no mě přišlo, že jsou oba takoví sešlí. Asi tím, jak se jim rozpadají ty vztahy
Mně se taková jakoby trochu strhanost u některých chlapů právě líbí, asi hlavně u těch, co vypadali za mlada tak nějak moc mladě
třeba ten herec jak hrál v Tudorovcích - ted si nevybavím jméno, dohledám.. na začátku seriálu to byl takový cucák a pak jak mužněl ( a i stárnul ) byl mnohem přitažlivější..
edit - Jonathan Meyers
Příspěvek upraven 04.01.17 v 12:32
Mě se hrozně líbil David Schwimmer (Ross z přátel) - vysoký a zároveň roztomilý kluk. ![]()
Pak jsem viděla film Vzpoura a nee…tam mu to vůbec neslušelo. ![]()
Mně se třeba líbil Tom Hiddleston jako Loki v Thorovi, ale v civilu se mi nelíbí.
@Paola21 píše:
Mně se třeba líbil Tom Hiddleston jako Loki v Thorovi, ale v civilu se mi nelíbí.
Joo ten se mi taky líbil jako Jindřich V. a pak když jsem ho vygůglila, tak už nic moc.. mimochodem to tam hrozně slušelo taky Jeremy Ironsovi a že už má taky svůj věk..
Příspěvek upraven 04.01.17 v 12:43
@Paola21 píše:
A to já jsem zas na filmového bratra ![]()
Me bere Gerard Butler
Ten ma pro me opravdu mužské fluidum.
A ten se mi teda libi vsude a v každém veku i provedení ![]()
Příspěvek upraven 04.01.17 v 12:50
@Sára 1 píše:
Stane se mi, že se mi nějaký herec strašně moc líbí v nějakém filmu. Líbí se mi jeho vzhled i role. Když ho ale pak vidím třeba v jiném filmu, tak mě vůbec neosloví. Tak mě napadlo takové oddychové téma. Také se vám někdo (nemusí to být herec ani známá osobnost) hrozně moc líbil a líbit se vám přestal? Např. někdo se vám líbil jako starší zralý muž, ale jako mladík se vám nelíbil? Možná bude lepší přidat i třeba fotky.
Teď budu za cvoka, ale mě strašně vzrušuje můj muž, je to takový můj hrdina a osobní strážce na nebezpečných výpravách ![]()
Občas se mi líbí nějaký herec jak píšete, pomíjivě… ![]()
A nebo ještě Jason Momoa jako Khal Drogo ve Hře o trůny a v civilu..
Ale Třeba takovej David Matásek se mi za mlada (například v Basnikach )vubec nelíbil. Ale jako král v pohádce,,Tři bratři " strašne ![]()