Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nikdy niikdyy já nikdy neberu nic jako samozřejmost a pokud je pro mě někdo hodně vyjímečný tak si to hodně ráda a často připomínám ![]()
@žampion vid?? Jeho hraní mě připomíná sponntánost dalších bardů jako byl Vladimír Menšík, Kemr, Sovák, Werich, Hrušinský atd to byl a vždy bude balzám na duši. Ty nehráli ty to žili
![]()
@Denisa76 žejo? například ve Fotografovi, je prostě dokonalý, jeho herecký projev je prostě perfektní ![]()
Mě se líbil Lukaš Vaculík ve vítr v kapse
ted už se mi nelíbí a Brad Pitt v 7 let v Tibetu ale jinde už se mi taky nelbil ![]()
Daniel Radcliffe
v době šílenství Harryho Pottera jsem mu psala i dopisy 4× a 4× mi poslal odpověď s fotkou a origoš podpisem
teď je nemám stěhovali jsme se 2× někde jsem je vytrousila, podezřívám manžela že je vyhodil ![]()
Pak ještě Liam Neeson-96 hodin
a z českých Adam Novák, jako malí jsem zbožňovala Petra Bajzu z Bylo nás pět a dnes je taky fešák i když nehraje ![]()
Jean Reno
a Silvestr Stalone, J.P. Belmondo, Tom Payne…A libi se mi i jako mladici, i jako starici(mimo T. Paynea, ten je mladoch porad
) ![]()
Já teda hodně můžu Alana Rickmana - škoda, že už zemřel. Pro mě měl velké charisma.
Tak já jsem asi trochu divná ale za me třeba Alan Rickman a Gerald Depardie ( ten uz ted tedy ne, ale za mlada hodně)
A z českých jsem zapoměla na mladýho Švehlík ten je taky k nakousnutí ![]()