Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sára 1 píše:
Stane se mi, že se mi nějaký herec strašně moc líbí v nějakém filmu. Líbí se mi jeho vzhled i role. Když ho ale pak vidím třeba v jiném filmu, tak mě vůbec neosloví. Tak mě napadlo takové oddychové téma. Také se vám někdo (nemusí to být herec ani známá osobnost) hrozně moc líbil a líbit se vám přestal? Např. někdo se vám líbil jako starší zralý muž, ale jako mladík se vám nelíbil? Možná bude lepší přidat i třeba fotky.
Teď budu za cvoka, ale mě strašně vzrušuje můj muž, je to takový můj hrdina a osobní strážce na nebezpečných výpravách ![]()
Občas se mi líbí nějaký herec jak píšete, pomíjivě… ![]()
A nebo ještě Jason Momoa jako Khal Drogo ve Hře o trůny a v civilu..
Ale Třeba takovej David Matásek se mi za mlada (například v Basnikach )vubec nelíbil. Ale jako král v pohádce,,Tři bratři " strašne ![]()
@Kattynka000 píše:
A to já jsem zas na filmového bratra
A tak ten taky není k zahození ![]()
Anděl Páně a Jiří Dvořák jako chlap se mě moc nelíbí, ale ten jeho hlas je tedy unikát. Kdysi jsem se dívala na natáčení jedné scény s Preisem kde se s Dvořákem hádali a bylo ho tedy slyšet hoodně daleko. Jinak i jako herec se v Anděl Páně ukázal a jeho výkon předčil i Trojana
Příspěvek upraven 04.01.17 v 12:54
@Paola21 píše:
A tak ten taky není k zahození
Ni věřím, že je předlohou pro mnoho erotických snů a představ
oni i jeho biologicti braskove jsou kusani, rodiče zřejmě uměli krasne kluky ![]()
https://img.obrazky.cz/?… tak me se taky líbí Gerard Butler, vzdycky a ve vsem ![]()
Nicolas Cage - ve filmu 60 sekund a Vin Diesel
z českých herců - Ivan Trojan a Ondřej Vetchý
@Denisa76 píše:
Anděl Páně a Jiří Dvořák jako chlap se mě moc nelíbí, ale ten jeho hlas je tedy unikát. Kdysi jsem se dívala na natáčení jedné scény s Preisem kde se s Dvořákem hádali a bylo ho tedy slyšet hoodně daleko. Jinak i jako herec se v Anděl Páně ukázal a jeho výkon předčil i TrojanaPříspěvek upraven 04.01.17 v 12:54
Souhlasím úplně
Osobně neznám nikoho komu by se nelíbili herci jako Gerard Butler nebo Robert Downey Jr. Manželovi vždycky říkám, Milíčku, kdybych už neměla tebe, vzala bych si jednoho z nich ![]()
@Paola21 píše:
Souhlasím úplně
ještě je jeden film kde exceloval s Milanem Šteindler..název filmu si ted nedokážu vybavit, ale Dvořák hrál psychologa a Šteindler hrál jeho kamaráda..oba jsou ženatí a zamilují do stejného mláděte. Hodně jsem se u některých scén zasmála ![]()
Ještě mě nepadá Tom Hanks ten mě též moc neučaroval, ale jako Forest Gump mě dostal a tento film zůstane pro mě jako jeden z nejlepších. Z našich je to ještě Roden ten je pro mě top zahraje všechno a vždy s takovým nasazením, že čumím s otevřenou hubou. Docela ráda chodím i na jeho divadelní představení ta jsou opravdu vyjímečná. Taky mě ještě napadá Preis jako komorník v čertech je nezapomenutelný a nesmím zapomenout na Vetchýho to je taky kusan ![]()
@Denisa76 píše:
Ještě mě nepadá Tom Hanks ten mě též moc neučaroval, ale jako Forest Gump mě dostal a tento film zůstane pro mě jako jeden z nejlepších. Z našich je to ještě Roden ten je pro mě top zahraje všechno a vždy s takovým nasazením, že čumím s otevřenou hubou. Docela ráda chodím i na jeho divadelní představení ta jsou opravdu vyjímečná. Taky mě ještě napadá Preis jako komorník v čertech je nezapomenutelný a nesmím zapomenout na Vetchýho to je taky kusan
Tak Roden je i pro mě nej už odnepaměti, ani jsem ho nepsala, jak to už beru jako samozřejmost, i když hraje příšeru vypadá dobře..
Já už hodně dlouho prožívám Richarda Armitage
Nově se mi líbí třeba Sam Heughan v seriálu Cizinka
@Jitusee přesně Butler je úúúúplně přesně to, jak má vypadat chlap ![]()