Kdo vstává ve 3 ráno do práce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1053
25.8.23 09:23

@Tajemnadama no i to se může stát :lol: pěkná přezdívka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
25.8.23 09:38

Ono je k diskuzi, jestli a jak bude fungovat okolí té vstávající osoby. Protože - sama v bytě- tak si ten režim jde nastavit. Ale pokud by zbytek rodiny chodil spát ve 23, tak těžko bude kolem dost ticho. Vstávání ve 3 znamená chodit spát kolem 20

Příspěvek upraven 25.08.23 v 16:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79938
25.8.23 09:52

Každý člověk to má jinak. Někdo si zvykne, někdo ne. Musíš to zkusit. Však muzes mezitím hledat práci s lepším začátkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
25.8.23 09:53

Tak mi chodíme spát kolem půl osmé teda děti i já kolikrát :mrgreen: manžel později, ale já jsem ticha jako myš při vstávání, tak to by nebyl problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.23 09:54

Fuj, né naštěstí ne :lol: Jednou jsem vstávala vstávala kolem půl šesté, resp. měla jsem vstávat v 5, ale jaksi se nedařilo :lol: Když jsem měla ranní roznos novin jako brigádu o prázdninách. A každý den jsem zaprvé vstala později než jsem měla, ale stále jsem stíhala :mrgreen: a za druhé jsem byla celý den grogy, po obědě jsem pravidelně usínala :lol: Je pravda, že jsem chodila spát pozdě na to, že jsem ráno musela vstávat, ale rozhodně ne nějak extra pozdě, max. v 11.
Takže pokud jsi ranní ptáče, tak si zvykneš. Pokud jsi spíš sova, tak asi spíše ne.
Každopádně zkusit to můžeš, přinejhorším zjistíš, že to nelze a skončíš.

• Citovat
  • Upravit
3759
25.8.23 09:59

To by byla moje smrt, jak fyzická, tak hlavně pak asi psychická. Chodit spát po Večerníčku a stejnak bych byl v ty tři ráno rozbitej jak cikánské hračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
25.8.23 10:12
@smile_xxx píše:
To jsi fakt dobrá. Vstávat ve 4, tak jsem nepoužitelná a večer se mnou nic není. Já mám problém vstávat v 7:45 a to třeba jdu spát ve 23. A o víkendu jsem schopná spát do 11, kdybych se nežinýrovala.
Nemám ráda vstávání v jakoukoliv dobu, ideálně bez budíka.

od mala to tak mám :nevim: a někdy bych to tak ráda změnila a ono to nejde :mrgreen:
Problém byl s exmanželem, který vydržel spát jako ty, do 11.
Současný partner je stejnej magor jako já, takže ranní víkendový sex je u nás takřka pravidlem a kolem 7h už jsme po kávě a přemýšlíme co dělat, abysme nerušili sousedym když na sekání trávy je ještě brzo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14910
25.8.23 10:15
@tajnaorient píše:
Ahij :mavam: mám dotaz kdo vstává do práce ve 3 hodiny ráno a zdá se to dá zvládnout :think: nebo jak dlouho trvalo než jste si zvyklí :mrgreen: děkuji

To není ráno, ale noc. Já bych to nedoporučovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
25.8.23 12:01
@Kockazvysocan píše:
od mala to tak mám :nevim: a někdy bych to tak ráda změnila a ono to nejde :mrgreen:
Současný partner je stejnej magor jako já, takže ranní víkendový sex je u nás takřka pravidlem a kolem 7h už jsme po kávě a přemýšlíme co dělat, abysme nerušili sousedym když na sekání trávy je ještě brzo :mrgreen:

Já se teď přes léto budím tak v 5:30. V týdnu se mi chce spát déle třeba do 6:30, od osmy pracuji. O víkendu se budím natěšená z každého dne. Můj chlap by spal třeba do devíti, občas ho nechám, ale většinou ho taky budím a svlíkám mu pyžamo :mrgreen: Budiž mu ke cti, že je mi to vždy odpuštěno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16219
25.8.23 14:38
@tajnaorient píše:
Ahij :mavam: mám dotaz kdo vstává do práce ve 3 hodiny ráno a zdá se to dá zvládnout :think: nebo jak dlouho trvalo než jste si zvyklí :mrgreen: děkuji

Nesnáším ranní, na mě vstávání i ve 4:50 je nad moje síly :roll: :mrgreen: Ale každý to má jinak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105973
25.8.23 15:49
@Ivan PPZ píše:
Ono je k diskuzi, jestli a jak bude fungovat okolí té vstávající osoby. Protože - sama v bytě- tak si ten režim jde nastavit. Ale pokud by zbytek rodiny chodil spát ve 23, tak těžko bude kolem dost ticho. Vstávání ve 3 znanená chodit spát kolem píše: Více
No neznamená ,prostě spíš méně
@Kockazvysocan píše:
Současný partner je stejnej magor jako já, takže ranní víkendový sex je u nás takřka pravidlem a kolem 7h už jsme po kávě a přemýšlíme co dělat, abysme nerušili sousedym když na sekání trávy je ještě brzo :mrgreen:
No to by byla moje smrt :D
@alisekR píše:
Já se teď přes léto budím tak v 5:30. V týdnu se mi chce spát déle třeba do 6:30, od osmy pracuji. O víkendu se budím natěšená z každého dne. Můj chlap by spal třeba do devíti, občas ho nechám, ale většinou ho taky budím a svlíkám mu pyžamo :mrgreen: Budiž mu ke cti, že je mi to vždy odpuštěno.

Tak to je frajer, já bych ti buzení zakázala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105973
25.8.23 15:50

Já vstávám ve 4.,naštěstí jen ob týden, denně bych to nedala. Končím v jednu, ale jsem nepoužitelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14910
25.8.23 17:01
@Venetia píše:
Tak to je frajer, já bych ti buzení zakázala

Nejsi chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek