Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ono je k diskuzi, jestli a jak bude fungovat okolí té vstávající osoby. Protože - sama v bytě- tak si ten režim jde nastavit. Ale pokud by zbytek rodiny chodil spát ve 23, tak těžko bude kolem dost ticho. Vstávání ve 3 znamená chodit spát kolem 20
Příspěvek upraven 25.08.23 v 16:29
Každý člověk to má jinak. Někdo si zvykne, někdo ne. Musíš to zkusit. Však muzes mezitím hledat práci s lepším začátkem.
Tak mi chodíme spát kolem půl osmé teda děti i já kolikrát
manžel později, ale já jsem ticha jako myš při vstávání, tak to by nebyl problém ![]()
Fuj, né naštěstí ne
Jednou jsem vstávala vstávala kolem půl šesté, resp. měla jsem vstávat v 5, ale jaksi se nedařilo
Když jsem měla ranní roznos novin jako brigádu o prázdninách. A každý den jsem zaprvé vstala později než jsem měla, ale stále jsem stíhala
a za druhé jsem byla celý den grogy, po obědě jsem pravidelně usínala
Je pravda, že jsem chodila spát pozdě na to, že jsem ráno musela vstávat, ale rozhodně ne nějak extra pozdě, max. v 11.
Takže pokud jsi ranní ptáče, tak si zvykneš. Pokud jsi spíš sova, tak asi spíše ne.
Každopádně zkusit to můžeš, přinejhorším zjistíš, že to nelze a skončíš.
To by byla moje smrt, jak fyzická, tak hlavně pak asi psychická. Chodit spát po Večerníčku a stejnak bych byl v ty tři ráno rozbitej jak cikánské hračky.
@smile_xxx píše:
To jsi fakt dobrá. Vstávat ve 4, tak jsem nepoužitelná a večer se mnou nic není. Já mám problém vstávat v 7:45 a to třeba jdu spát ve 23. A o víkendu jsem schopná spát do 11, kdybych se nežinýrovala.
Nemám ráda vstávání v jakoukoliv dobu, ideálně bez budíka.
od mala to tak mám
a někdy bych to tak ráda změnila a ono to nejde ![]()
Problém byl s exmanželem, který vydržel spát jako ty, do 11.
Současný partner je stejnej magor jako já, takže ranní víkendový sex je u nás takřka pravidlem a kolem 7h už jsme po kávě a přemýšlíme co dělat, abysme nerušili sousedym když na sekání trávy je ještě brzo ![]()
@tajnaorient píše:
Ahijmám dotaz kdo vstává do práce ve 3 hodiny ráno a zdá se to dá zvládnout
nebo jak dlouho trvalo než jste si zvyklí
děkuji
To není ráno, ale noc. Já bych to nedoporučovala.
@Kockazvysocan píše:
od mala to tak máma někdy bych to tak ráda změnila a ono to nejde
Současný partner je stejnej magor jako já, takže ranní víkendový sex je u nás takřka pravidlem a kolem 7h už jsme po kávě a přemýšlíme co dělat, abysme nerušili sousedym když na sekání trávy je ještě brzo
Já se teď přes léto budím tak v 5:30. V týdnu se mi chce spát déle třeba do 6:30, od osmy pracuji. O víkendu se budím natěšená z každého dne. Můj chlap by spal třeba do devíti, občas ho nechám, ale většinou ho taky budím a svlíkám mu pyžamo
Budiž mu ke cti, že je mi to vždy odpuštěno.
@tajnaorient píše:
Ahijmám dotaz kdo vstává do práce ve 3 hodiny ráno a zdá se to dá zvládnout
nebo jak dlouho trvalo než jste si zvyklí
děkuji
Nesnáším ranní, na mě vstávání i ve 4:50 je nad moje síly
Ale každý to má jinak ![]()
@Ivan PPZ píše:No neznamená ,prostě spíš méně
Ono je k diskuzi, jestli a jak bude fungovat okolí té vstávající osoby. Protože - sama v bytě- tak si ten režim jde nastavit. Ale pokud by zbytek rodiny chodil spát ve 23, tak těžko bude kolem dost ticho. Vstávání ve 3 znanená chodit spát kolem píše: Více
@Kockazvysocan píše:No to by byla moje smrt
od mala to tak máma někdy bych to tak ráda změnila a ono to nejde
Současný partner je stejnej magor jako já, takže ranní víkendový sex je u nás takřka pravidlem a kolem 7h už jsme po kávě a přemýšlíme co dělat, abysme nerušili sousedym když na sekání trávy je ještě brzo
@alisekR píše:
Já se teď přes léto budím tak v 5:30. V týdnu se mi chce spát déle třeba do 6:30, od osmy pracuji. O víkendu se budím natěšená z každého dne. Můj chlap by spal třeba do devíti, občas ho nechám, ale většinou ho taky budím a svlíkám mu pyžamoBudiž mu ke cti, že je mi to vždy odpuštěno.
Tak to je frajer, já bych ti buzení zakázala
Já vstávám ve 4.,naštěstí jen ob týden, denně bych to nedala. Končím v jednu, ale jsem nepoužitelná.
@Venetia píše:
Tak to je frajer, já bych ti buzení zakázala
Nejsi chlap.