Kdo vstává ve 3 ráno do práce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1637
25.8.23 17:14

Ahoj, ja vstavam ve 3:25, dojizdim dal do prace, bus mi sice jede pred patou, ale chystam decka do skoly - svaciny, nebo ted primestsky tabor, neco provest se sebou a tak…Je to vsechno o zvyku, vecer chodim spat okolo devate. Radeji si rano privstanu a vse chystam, nez bych chystala vecer a pak vstavala rano pozdeji. Vecer jsem nepouzitelna…
A kdyz budes doma uz v jednu, tak to mas fakt super…Jen si proste otocis rezim. Drive spat a o to drive vstanes rano…nebala bych se toho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105838
25.8.23 22:34
@Kfětoslava píše:
Nejsi chlap.

Co to s tím má společného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
26.8.23 08:00
@Venetia píše:
Co to s tím má společného?

Hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.23 08:06

Můj manžel už asi 20 let ve 3.45 hodin. Dobrovolně jezdí na pátou do práce. Vyhovuje mu to tak.

Já vstávala několik let ve 3.45hod ( práce od 5.00 ) a taky ok. Ráno jsem ještě věšela prádlo, rychle poklidila, vyvenčila psy.
Jsme oba skřivani. :kytka:
Chodili jsme spát cca ve 21.00 hodin.
Pro mě lepší než pracovat od 9.00 do skoro večera, zabitý den prací úplně.
Takhle byl člověk úplně v pohodě do 15.00 hodin i s nákupem nebo zařízením něčeho ( já, manžel později) doma a měl čas na děti, kroužky, nějakou akci, stíhal obíhat lékaře, atd…
Prosím nechat anonym..

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
26.8.23 08:27

@Dollorres nemusí. Znám několik lidí, kteří celý život vstávali brzo a bez prášku spí úplně OK.
Spíš to bude o tom co vyhovuje konkrétnímu jedinci.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
26.8.23 08:31

@tajnaorient za mě úplně OK. Jen někdy v zimě to bývá náročnější, ale pokud máš děti, tak být doma ve 13.00 hodin je značka ideál a dá se to úplně OK.

• Citovat
  • Upravit
85299
26.8.23 08:34

Kvuli porucham spanku z prace jsem kdysi davala vypoved, takze tohle by pro me neprichazelo v uvahu, zdravi je prednejsi a narusis si tim uplne spankovy rezim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85299
26.8.23 08:38

Me treba ubiji vstavat do prace 5:30. O vikendu spime do 7:30-8:00 vsichni, manzel jeste dele. Po pondelku jsem t prace vyrizena, vstavani v utery rano me nici a prezivam fakt jen do toho patku, abych vstala v sobotu pozdeji. Do postele teda chodim nejdriv 22:30, malej spi ve skolce a driv neusne. Potrebuju 8 hodin spanku denne, abych byla fit. A to v tydnu nemam… ale kazdy je jiny, zalezi na zakladatelce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3154
26.8.23 08:49

Já v pohodě zvládám vstávání v 5:30, v 5:00 se také dá, ve 4:15 už to bylo naprd (ale byla to brigáda v kauflandu, takže byl problém ve střídání směn R 5:00-13:30 / O 13:30-cca 22:15).
Když se to nestřídá, dá se na to zvyknout. Režim si člověk posune (pokud není zvyklý chodit v týdnu na akce do desíti večer). Známý leta vstává ve 3, chodí spát v 8, je doma před polednem, zvykl si.

Jsem spíš sova, než skřivan, ale do práce raději vstanu dřív a odpoledne mám relativně volné. Mít pracovní dobu 8-16:30 by pro mě nebylo. Raději 6-14:30 nebo 6:30-15:00. Ale dřív už také ne, nejsem zvklá chodit spát brzo.

Zkusila bych to, od toho je zkušebka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105838
26.8.23 09:16
@Kfětoslava píše:
Hodně
A co jako ? Chlapum se ráno vstava lip než zenam ?
@Anonymní píše:
Můj manžel už asi 20 let ve 3.45 hodin. Dobrovolně jezdí na pátou do práce. Vyhovuje mu to tak.Já vstávala několik let ve 3.45hod ( práce od 5.00 ) a taky ok. Ráno jsem ještě věšela prádlo, rychle poklidila, vyvenčila psy.
Jsme oba skřivani. :kytka:
Chodili jsme spát cca ve 21.00 hodin.
Pro mě lepší než pracovat od 9.00 do skoro večera, zabitý den prací úplně.
Takhle byl člověk úplně v pohodě do 15.00 hodin i s nákupem nebo zařízením něčeho ( já, manžel později) doma a měl čas na děti, kroužky, nějakou akci, stíhal obíhat lékaře, atd…
Prosím nechat anonym..

ja jsem uplny opak…ranni mne ubiji…odpoledni mam jako poloviční dovolenou…hrozne ten týden uteče a zase vstavani a jsem poloviční mrtvola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
26.8.23 09:22

@Venetia k sexu ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105838
26.8.23 09:30
@Kfětoslava píše:
@Venetia k sexu ano

jsem mimo…co to ma společného se sexem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5118
26.8.23 09:30
@kocourGarfield píše:
@tajnaorient za mě úplně OK. Jen někdy v zimě to bývá náročnější, ale pokud máš děti, tak být doma ve 13.00 hodin je značka ideál a dá se to úplně OK.

Jenze zas clovek musi jit spat treba uz v 8, to i deti chodi spat pozdeji, zadny vecer s partnerem… ja bych do toho nesla ale nekomu to samozrejme vyhovovat muze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
26.8.23 09:33

Já tedy vstávám až ve 4:20.. přes 2 roky. Spát chodím okolo 22-23. Protoze zbytek rodiny proste zije normalnim zivotem. A ja taky potrebuju stihnout spoustu veci.Ve ctvrtek uz byvam hodne unavena. Patecni rano uz bez ranniho kafe nedavam.. pomalu zacinam hledat jinou praci, predstava, ze takhle budem fungovat dalsich treba 5 let me vyslovene desi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105838
26.8.23 09:33
@hani28 píše:
Jenze zas clovek musi jit spat treba uz v 8, to i deti chodi spat pozdeji, zadny vecer s partnerem… ja bych do toho nesla ale nekomu to samozrejme vyhovovat muze.

ta ztráta večeru je na tom nejhorší…ale to bude Problem spis těch sov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401