Kdo vstává ve 3 ráno do práce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14860
26.8.23 11:04
@Venetia píše:
jsem mimo…co to ma společného se sexem :mrgreen:

Tak si sjeď konnverzaci, na co jsi reagovala a pak já na tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105717
26.8.23 11:06
@Kfětoslava píše:
Tak si sjeď konnverzaci, na co jsi reagovala a pak já na tebe

jo uz chapu, svlikam mu pyzamo ma znamenat vyzvu k sexu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
26.8.23 11:11

Já bych si třeba nezvykla, tři ráno jsou pro mě hluboká noc :) Vyhovuje mi chodit tak na tu osmou, hlavně v zimě, v létě se třeba vykopu dříve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
26.8.23 12:24

@hani28 já právě tak chodím spát, děti jsou naučené v půl osmé v posteli nemají s tím problém, nejsem ten typ co je do 23:00 vzhůru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
26.8.23 13:39

Holky to bych nedala, ani za mlada ne :lol:. Jsem zvyklá vstávat v 6hodin, tak jsem vstávala do práce a teď v důchodu, když bych si mohla přispat, tak ne a ne, stejně se probouzím v 6. Myslím, že se zvyknout nedá, máš rozhozený celý den, to je jako kdo dělá na tři směny nebo jen noční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.23 15:11

@hani28 tak záleží jakou máš potřebu spánku.
Naší tcháni chodili celý život oba do práce na 5.00. Vychovali taky děti. Pocit ztráty večerů asi neměli.
Můj manžel chodí spát 21-22.00 ( vstává 3.30 hod ) a je s tím ok.
Děti máme už velké, večer po naší společnosti netouží:))) Čas na sebe jsme měli tak nějak normálně.
Naopak jsme dětem mohli dopřát kroužky bez vyplazeného jazyka z nestíhání. Stihli jsme odpoledne i nějakou akci ( klidně menší výlet, atd…). Poměrně brzo nemusely do družiny, protože jsem byla brzo doma ( ráno jsme platili sousedce, která na ně dohlídla). Když byly úplně malé dělala jsem čistě noční a ráno jezdila domů když vstávaly ( a 8- 14.00 spala, ve 14.30 stala u školky i s prstenů pračkou, nákupem a psem ).
Na režim mi daleko horší přijde směnovat. To mě nevyhovovalo, při odpolední jsem trpěla. Zlatá noční a raní.

Manžel snad za těch 25 let, co je v pracovním procesu nikdy nedělal čistě 9 - 17.30, to mu přijde šílený žrout času.
Já ano a upřímně co je super na tom dorazit domů v 18.00 :nevim: V zimě pomalu za tmy do/z práce.

• Citovat
  • Upravit
148242
26.8.23 15:30

Takhle brzo ráno vstávali jen lidi na vsi do kravína. Jinak dost lidí vstává ve 4-5 hodin do práce. Moji chlapi takhle vstávají na ranní, dojíždějí. Několik let jsem vstávala v půl páté a nenáviděla jsem to, nikdy jsem si nezvykla. Jakmile jsem se po mateřské vracela do práce, šla jsem do soukromého sektoru a mnoho let, vlastně dodnes jsem pracovala - pracuju odpoledne, večer. To mi vyhovuje. Když o lockdownu zavřeli provozy a byli jsme doma, šla jsem si k mužovi do práce na brigádu přivydělat a jezdili jsme ráno brzo, vstávali v půl páté, tak jsem si ujasnila, že to pro mě stále není a nikdy bych se k tomu dobrovolně nevracela, byla jsem úplně na šrot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85280
27.8.23 09:16
@tajnaorient píše:
@hani28 já právě tak chodím spát, děti jsou naučené v půl osmé v posteli nemají s tím problém, nejsem ten typ co je do 23:00 vzhůru :lol:

O pul 8 vecer je u nas jeste den a normalni provoz, malej spi 22:30-6:00, jit spat driv, tak vstava ve 3 rano on :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.23 21:27

Ahoj.

Jsem momentálně na rodičovské, mám dvouletého syna.
Mám brigádu v Německu, rozvážím noviny od pondělí do soboty a vstávám v 0:45 a domů se vracím v 5:00. Ze začátku to vstávání bylo děsný, ale stačil měsíc a už je to na pohodu. Dobrý mám, že syn jde spát mezi 19:00- 20:00 a vstává kolem 8:30.
Ale takový vstávání bych pořád nechtěla mit.

• Citovat
  • Upravit
14860
9.11.23 22:09
@Anonymní píše:
Ahoj.Jsem momentálně na rodičovské, mám dvouletého syna.
Mám brigádu v Německu, rozvážím noviny od pondělí do soboty a vstávám v 0:45 a domů se vracím v 5:00. Ze začátku to vstávání bylo děsný, ale stačil měsíc a už je to na pohodu. Dobrý mám, že syn jde spát mezi 19:00- 20:00 a vstává kolem 8:30.
Ale takový vstávání bych pořád nechtěla mit.

To děláš noční, to nemá nic společného s ranním vstáváním. A pokud takhle pojedeš dlouhodobě, zničíš si spánek i zdraví :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7689
9.11.23 22:29

Mamka tak vstává x let, dělá v pekárně. Zvyknout se asi dá, ale já bych to nedala, celkově nesnáším vstávání brzo. Na druhou stranu člověk brzo končí. Taková ta klasická doba 8-17 mi přijde taky na nic, člověk nestihne ani zajít na úřad nebo si něco vyřídit někde když potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
10.11.23 16:33

Ahojky no já do toho nakonec šla, už to budou skoro tři měsíce, nemám problém ráno se vzbudit, ale jezdím na půl čtvrté a odcházím někdy i o půl třetí odpoledne, takže masakr :roll: navíc beru práci i domu tak to asi stejně budu měnit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí