Kdo vstává ve 3 ráno do práce?

1053
25.8.23 07:48

Kdo vstává ve 3 ráno do práce?

Ahij :mavam: mám dotaz kdo vstává do práce ve 3 hodiny ráno a zdá se to dá zvládnout :think: nebo jak dlouho trvalo než jste si zvyklí :mrgreen: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81413
25.8.23 07:50

Takhle vstávala moje tchyně. Ženy do kravina takto vstávaly. Já bych to nepřežila. Ona si zvykla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
25.8.23 07:54

@inkakřivák mám právě nabídku práce, ale netuším zda to zvládnu tak brzo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11985
25.8.23 07:55

Moje teta takhle vstávala vždy od pondělí do patku, v práci začínala ve 4 pak končila myslím kolem 1..spát chodila kolem 8. Říkala že nejhorší to je vždycky když se mě i čas je nak je to vpohode…
Můj taťka vstával ve 4h.. končil kolem 3. taky pak chodil spát většinou kolem 8-9…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.23 08:00

Já! A to mám ještě každý den jinak, tak si na to ani nemám jak zvyknout :mrgreen: Ale v pohodě, snažím se jít spát okolo 22, ale někdy to i kvůli práci ani nejde, no tak se člověk pak holt dospí jindy :mrgreen: Ale vstávám v pohodě, až mě to samotnou šokuje.

• Citovat
  • Upravit
22569
25.8.23 08:02
@tajnaorient píše:
Ahij :mavam: mám dotaz kdo vstává do práce ve 3 hodiny ráno a zdá se to dá zvládnout :think: nebo jak dlouho trvalo než jste si zvyklí :mrgreen: děkuji

Vstávám ve 4, už asi 10 let. Ale mě to nevadí, jsem nespavec a ranní ptáče. Jsem o to dřív doma, vyhnu se provozu, protože dojíždím přes 70km.
Nevstávám, protože musím, ale protože chci. Máme klouzavou pracovní dobu a v práci můžu být od 6h, bývám tam 5:45.
Občas jsem unavená a fakt vytuhnu už kolem 20.hodiny, obzvlášť v těhle vedrech, ale většinou jdu spát kolem 22h.
Flámovat do 3-4hodin do rána mi problém nedělá :mrgreen:
Jediná nevýhoda je, že se i o víkendu budím třeba kolem 5. - 6. hodiny :nevim:, ale aspoň mám dlouhý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11593
25.8.23 08:06

Já nejsem ranní ptáče a i vstávání ve 4 mě ubíjelo..byla jsem ráda, že jsem si pak našla jinou práci a mohla vstávat déle, protože jsem pracovala od 7 a odpadlo mi dojíždění..ale zas jsem takhle nevstavala denně, byly to dvanáctky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
25.8.23 08:10

Manžel by si takovou práci dobrovolně nevybral. Radši by makal jen noční než vstávat tak brzo.
Mně by to dalo práci, ale zvykla bych si. O půl 4 jsem vstávala na praxi na škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21059
25.8.23 08:13
@tajnaorient píše:
@inkakřivák mám právě nabídku práce, ale netuším zda to zvládnu tak brzo :roll:

Pokud jsi ranní ptáče a normálně vstáváš brzo, tak se to dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6396
25.8.23 08:16

To si neumím představit, tohle tě rozseká. Já takhle občas vstávám kvůli nějakému letu, a jaem z toho rozbitá keště 3 dny. Moje tchyně dělávala noční, jeden čas dokonce jen noční směny v nemocnici kvůli dětem (asi 10 let) a neusne bez prášku na spaní. A to je už dávno v důchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22569
25.8.23 08:22
@Dollorres píše:
To si neumím představit, tohle tě rozseká. Já takhle občas vstávám kvůli nějakému letu, a jaem z toho rozbitá keště 3 dny. Moje tchyně dělávala noční, jeden čas dokonce jen noční směny v nemocnici kvůli dětem (asi 10 let) a neusne bez prášku na spaní. A to je už dávno v důchodu.

nerozseká, zvykne si, když to bude pravidelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
25.8.23 08:22

Vstávám ve 4:15, do práce odjíždím 5:25. Ráno jsem hrozně zpomalená, potřebuji dost času se vypravit a taky si musím vypít kávu. Dojíždím 80 km, v práci začínám 6:30, odchody jsem si upravila, někdy přijedu domů o půl šesté, někdy před půl pátou a v pátek kolem půl druhé. Začínám 20. rok a už se mi to zajídá, dívám se po jiné práci, ale výhody té mé zatím vždy převážily, a tak v ní zůstávám.
Stejně jako Kockazvysocan občas odpadnu v podvečer, kdy si zdřímnu, občas jdu spát v osm, ale většinou až v jedenáct. O víkendu se budívám kolem šesté ráno.
Vstávat ve tři a dojíždět bych nedovedla. Ale pokud je práce v místě a neztratila bych čas dojížděním, asi bych to zkusila.
Kolega takto léta vstával, dojížděl vlakem se 2 ne moc navazujícími přestupy, vloni to vzdal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5127
25.8.23 08:25

Moje tchýně takhle vstávala do pekárny (asi kolem 55 roku). vydržela to 3/4 roku, ale nejen kvůli tomu vstávání, byla to celkově těžká práce za mizerné peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
25.8.23 08:31

Děkuji všem za odpověď, no vstávala bych od pondělí do pátku, dojíždět budu cca 20 km. Zase doma budu kolem jedné. No asi to zkusím a uvidíme, bud to půjde nebo ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
25.8.23 09:13

Nezvykla jsem si. Odpoledne jsem prijizdela domu okolo 13h, a byla jsem úplně KO.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510