Kdy dát dítěti příkrm
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kdy dát dítěti příkrm
Zdravím mám miminko 25.11 měl 3 měsíce je na umělém mléku ale nejspíš mu to nestačí vypije 180 a furt plave furt by jedl. Je dost velký měří 70cm a vážil před dvěma týdny 6600g myslíte že můžu začít s příkrmy popřípadně na čem začít děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Anonym 362 píše:
Zdravím mám miminko 25.11 měl 3 měsíce je na umělém mléku ale nejspíš mu to nestačí vypije 180 a furt plave furt by jedl. Je dost velký měří 70cm a vážil před dvěma týdny 6600g myslíte že můžu začít s příkrmy popřípadně na čem začít děkuji
Ne, po ukončeném 4 měsíci. Dej víc mléka jestli má hlad. Nebo o odměrku víc.
Příspěvek upraven 01.12.23 v 12:36
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve 3 mesicich NIC!
Uvedom si, ze je to kojenec a streva a traveni ma uzpusobene primarne na mleko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dvouměsíční mrně bys narvala do sportovního kočárku, tříměsíční rovnou krmila příkrmy (místo abys mu, když má ještě hlad, prostě dala víc mléka)…
Proč všechno tak ženeš?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě ne, dej mu více mléka. Můžeš pomalu začít po 4. měsíci, pokud bude mít o lžičku zájem. Ale zatím ještě počkej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonym 362 píše:
Minimálně 4 měsíce pouze mléko. Když nestačí, dej toho o něco více, ale nic jiného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BohunkaP já jsem se neptala na vaše blbé odpovědi vidíte snad že bych ho dala do sportaku v sede musel jít do sportaku do lehu ano nevešel se už do korby a dávám mu snad už něco jíst raději se zeptám nemám 10 děti tak nemám také zkušenosti tak si vaše blbé řeči strčte do p*déle děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BohunkaP a nebuďte taková chytrá volala jsem lékaři šli jsme tam s malým malý je dost velký a z mléka nepřibírá jednou pije 180 potom zase 210 a nepřibírá takže sám doktor nám řekl že už musím začít dávat kasičky tak že sebe laskavě nedělejte takovou chytrolinku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak vám všem holkám děkuji raději jsme zašli k lékaři a malý nepřibírá takže nám doktor řekl že máme závit dávat kasičky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonym 362 Neexistuje na nějaká mléčná formule, které víc zasytí pro hladovější děti?
Víc dětí mám, všechny jsem kojila, ale reklamy na tyto mléka jsem viděla v letáčcích.
Organismus kojence je nastavený v první řadě na mléko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonym 362 píše:
Jinak vám všem holkám děkuji raději jsme zašli k lékaři a malý nepřibírá takže nám doktor řekl že máme závit dávat kasičky
Tak buď lžete, abyste odpálkovala ty kritické komentáře a „zachovala si tvář“ (i když teda nechápu proč, každý neví všechno a je normální se zeptat…) a nebo je vašemu pediatrovi tak 90 let a už nemá všech 5 pohromadě. Na načasování zavádění příkrmů je více názorů, ale před ukončeným 4. měsícem se to nedoporučovalo nikdy (možná tak za dob našich babiček - i o tom ale ppchybuji), trávící trakt miminka na to není připravený. Dejte prostě víc mléka a s příkrmy počkejte, až budou miminku alespoň ty 4 měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonym 362 píše:
Ale nesmysl. Proč mu proboha nedáš tolik mléka, kolik vypije? Já měla velké děti, odmalička nad 95 percentilem, a ve 3m už mi pily i 220ml ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonym 362 píše:
@BohunkaP já jsem se neptala na vaše blbé odpovědi vidíte snad že bych ho dala do sportaku v sede musel jít do sportaku do lehu ano nevešel se už do korby a dávám mu snad už něco jíst raději se zeptám nemám 10 děti tak nemám také zkušenosti tak si vaše blbé řeči strčte do p*déle děkuji
Ptala jsi se na naše odpovědi, že se ti zdají blbé je jen tvůj omezený úhel pohledu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonym 362 píše:
@BohunkaP a nebuďte taková chytrá volala jsem lékaři šli jsme tam s malým malý je dost velký a z mléka nepřibírá jednou pije 180 potom zase 210 a nepřibírá takže sám doktor nám řekl že už musím začít dávat kasičky tak že sebe laskavě nedělejte takovou chytrolinku
Žádný příčetný pediatr nedoporučí tříměsíčnímu dítěti příkrmy – maximálně, co mohl doporučit, je mléko zahušťovat (pokud hodně ublinkává)… což je ovšem něco jiného než kašičky.
Ve snaze zachránit situaci ze sebe jen zbytečně děláš hlupáka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit