Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj dámy, doma se nám objevila otázka toho zda pořídit dětem už telefon nebo zda jsou na to ještě malé. V kolika jste dávali dětem telefon vy? Díky za inspiraici Tara
Ahoj dámy, doma se nám objevila otázka toho zda pořídit dětem už telefon nebo zda jsou na to ještě malé. V kolika jste dávali dětem telefon vy? Díky za inspiraici Tara
Máš dvě identické diskuse…
Nicméně starší dostala telefon v první třídě asi v pololetí, když začala chodit ze školy sama.
Dala bych v druhé třídě. Nějaký ne moc drahý/co kdyby ho maloš ztratil.
Syn - první třída, má náramkové gps hodinky se sim kartou. Jsou tam uložena 2 čísla, na která může volat. Hodinky fungují na hlasitý odposlech.
Telefon nejspíš dostane příští rok, až půjde do 2. třídy.
Moje děti dostaly telefon ve 4. třídě, když se začaly samy přepravovat na kroužky.
Do první třídy, když začal chodit sám do/ze školy a na kroužky. Dcera ho má taky zhruba od té doby, ale fakticky jen kvůli bráchovy. Kdyby to bylo jen o ní, tak by ho dostala až teď ve druhé, kdy ho začíná opravdu potřebovat.
K 9. narozeninam, ve treti tride. Presne jako u ostatnich, az kdyz zacala chodit sama do a ze skoly.
Plánujeme ve 2. třídě. Ikdyž teď v 1. už tam pár dětí mobil má.
@Black_Orchids Zdravím, muzubse zeptat, co máte za značku těch hodinek a jak jste spokojeni?
Zajímá mě vydrz baterky, signál gps (jestli to moc neblbne) a zda se dá opravdu v případě potřeby zavolat (je to slyset/rozumět?).
Chtěli bychom je synovi pořídit, ptz do mobilu se mi zatim nechce, tak sháním recenze.
Jinak k diskusi, když už tady píšu. Syn je v první třídě a chtěla bych to oddálit co nejvíc…zatim vodím do í že školy. Až začne chodit sám, tak něco rozhodně dostane.
V první třídě. A mladší už ho má v pěti, dostala ségry starý. A volá z něj babičce a dědovi.