Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím někdy v srpnu jsem byla v FF co patří pod tesco a měli akci na podprsenky 2+1 azároven akci 20% na vše…
neví někdo zda v FnF nemají být zase tedka někdy takové větší slevy? Bud 2+1 nebo aspon těch 20% na vše? Ideálně jako srpnu oboje dvoje ![]()
ale lepší něco než nic
@V anda pockej na black friday ted posledni vikend v listopadu. vloni bylo 25% na znacku FF i na zlevnene zbozi.taky na to cekame.
@Jedna babička píše:
@V anda pockej na black friday ted posledni vikend v listopadu. vloni bylo 25% na znacku FF i na zlevnene zbozi.taky na to cekame.
myslíš 25.11.+26.11.?
Jo to je zajímávé…to si musím poznamenat a hlídat to. Dá se to pak někdy ověřit? Momentálně není v Tescu nic, o víkednu jsem byla náhodou ve dvou a nikde nic.
Taky tady se háknu
kdyby někdo vědel, tak napište, hned bych tak pořešila nějaké vánoční dárky ![]()
@alisekR jak overit? leda si tam zavolat. ale bylo tomu tak vloni i predloni letos nebude vyjimka. nam to uz rekla i prodavacka v elektru kdyz jsme chteli koupit muzovi strojek na vlasy k vanocum at pockame do black friday ze vse pujde dolu.
To pak budou zlevněné i hračky v tescu? Nebo jen to oblečení?
@LLenule111 mely by byt. vloni jsme v obdobi black friday kupovali lego s 30 procentni slevou a kolo bez slapek kovovy ram z 1100 kc na 550 kc. na hracky maji slevy uz ted minuly tyden jsem vnukovi v tesco hk kupovala bosch akusroubovak za 139 kc a takovy bosch set helma svarovaci bryle rukavice za 169 kc. kolegyne kupovala vnucce barbii typu elsy za 229 kc.byly na tom slevy 30 az 40 procent.
A pokud mate nekdo holcicky
tak my jsme nakoupili krasne stolni hry a puzzle ledove kralovstvi v levnych knihach pobocky maji po cele republice. da se i pres eshop ale zjistila jsem ze tam nemaji k dispozici vse co v obchode.
@Jedna babička píše:
@alisekR jak overit? leda si tam zavolat. ale bylo tomu tak vloni i predloni letos nebude vyjimka. nam to uz rekla i prodavacka v elektru kdyz jsme chteli koupit muzovi strojek na vlasy k vanocum at pockame do black friday ze vse pujde dolu.
No, myslela jsem předem vědět, že to fakt bude…Tesco nemáme u nás ve městě, musím do měst okolo
Už teď měli o víkendu v Tescu některá Lega na 50%, koupila jsem Lego Friends z 1200 na 599 ![]()