Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Jedna babička píše:
@blabla123 díky za info.
Není zač, snad hezky nakoupíte. ![]()
@blabla123 Mrknu tam. Po této slevě pak následuje ještě jedna, 20% na FaF + k tomu 10% na clucard. To dávají ale jako víkendovku od pátku do neděle. Tak třeba to dají příští týden.
@Jedna babička píše:
@blabla123 Mrknu tam. Po této slevě pak následuje ještě jedna, 20% na FaF + k tomu 10% na clucard. To dávají ale jako víkendovku od pátku do neděle. Tak třeba to dají příští týden.
Jak to myslíš s tou clubcardou?
@blabla123 No když jí máš tak Ti ještě odečtou u pokladny slevu 10%, takže je výsledná sleva na oblečení 30%.
@blabla123 A ještě teď chodila 150 Kč poukázka na oblečení FaF nad 700 Kč. V létě se v pohodě dali využít všechny slevy na jeden nákup, jejich sleva 20%, clubcard 10% a ještě sleva ze slevové knížky, co chodí, na oblečení FaF při nákupu nad 250 Kč. Kupovala jsem vnukovi spousty oblečení a vyšlo to na pár kaček, když se ty slevy sečetly. ![]()
Zdravím,
jen trochu odbočím a pro úplnost doplním - konkrétní věci ve slevách můžete sledovat tady na eMiminu, a to v sekci SLEVY. Sosáme ze všech letáků zlevněné zboží pro děti a maminky.
Ať slouží, ![]()
Monika
Hlásím report, f and f nic moc, ale v c a a jsem nakoupila za necelých 1 100 ![]()
A přinesla jsem si dvoje kalhoty, dvoje legíny a dvě trička.
@blabla123 Do Tesca jdu zítra, jsem po operaci, takže jsem nikam moc chodit nemohla, ale zítra mám kontrolu u mudry, takže tam juknu. Potřebuji si koupit kalhoty a nějaké trička s dlouhým rukávem, neb mám dole 15 kg a všechno na mě tak nějak visí.
@Jedna babička píše:
@blabla123 Do Tesca jdu zítra, jsem po operaci, takže jsem nikam moc chodit nemohla, ale zítra mám kontrolu u mudry, takže tam juknu. Potřebuji si koupit kalhoty a nějaké trička s dlouhým rukávem, neb mám dole 15 kg a všechno na mě tak nějak visí.
hodně štěstí s výběrem ![]()