Kdy dát párky a jaké?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Marka76 píše:
Náš jí-ne často.Jen se zeptám co je dneska zdravé.Koupila jsem dětskou šunku a byla tak slaná že bych ji nejedla ani já
Já si klepu na čelo, jak může někdo koupit něco s označením dětská šunka.
Stačí číst etikety a nemusela ses divit, že je tak slaná.
Holce je 13 měsíců a zatím párek neměla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hodaka píše:
Párek v rohlíku na ulici ne? a když bude „maminko, prosím, prosím“
Tak mu vysvětlím, že párek v rohlíku z ulice není dobrej a raději mu slíbím, že spolu koupíme dobré párky a uděláme si párek v rohlíku spolu doma. A slib samozřejmě dodržím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
parky nejime,takze nedavam ani detem,
jediny ktery jsem v CR nam a obcas starsim detem koupila byli ve skle nemecky od firmy Meica,
ale do 5 let bych urcite nedala zadnou uzeninu
- Citovat
- Upravit
Taky nevidím nic špatného na tom, když tak od 2 let dítě sem tam dostane párek. Některé maminy to jídlo prostě řeší až moc.
. Ale nic ve zlém. Každá to máme nastavené jinak. Mě máma dala v 6 měsících knedlo vepřo a jídelníček se u nás nikdy extra neřešil. A já ho taky extra řešit nebudu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V pondělí jsem dostala hroznou chuť na čočku s párkem. Plán byl takový,že dcera dostane čočku a já čočku s párkem. No byla jsem bez párku. ( pro dceru 3r premiéra) Vařím na 90% zdravě takže pokud jednou za rok dovolím dceři zahřešit tak to neřeším. Spíš jsem mněla srandu jak ho nechtěla pustit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lucy1980 píše:
Taky nevidím nic špatného na tom, když tak od 2 let dítě sem tam dostane párek. Některé maminy to jídlo prostě řeší až moc.. Ale nic ve zlém. Každá to máme nastavené jinak. Mě máma dala v 6 měsících knedlo vepřo a jídelníček se u nás nikdy extra neřešil. A já ho taky extra řešit nebudu.
Taky jsem to řešila dost, ale momentálně jsme ve fázi, kdy jsem ráda, že syn sní aspoň něco. Soukám do něj jídlo smykem, takže jsem ráda i za ten párek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Raduš.ka44 píše:Hodaka píše:Tak mu vysvětlím, že párek v rohlíku z ulice není dobrej a raději mu slíbím, že spolu koupíme dobré párky a uděláme si párek v rohlíku spolu doma. A slib samozřejmě dodržím.
Párek v rohlíku na ulici ne? a když bude „maminko, prosím, prosím“
Já ti to přeju
ale kupovaný nebo u sousedů je nejlepčejší ![]()
- Citovat
- Upravit
Hodaka píše:Raduš.ka44 píše:Já ti to přejuHodaka píše:Tak mu vysvětlím, že párek v rohlíku z ulice není dobrej a raději mu slíbím, že spolu koupíme dobré párky a uděláme si párek v rohlíku spolu doma. A slib samozřejmě dodržím.
Párek v rohlíku na ulici ne? a když bude „maminko, prosím, prosím“ale kupovaný nebo u sousedů je nejlepčejší
Já mám rozumné dítě, když mu to správně politicky vysvětlím, tak přistoupí na moje řešení.
Když nepřistoupí, tak má zkrátka smůlu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cca od 2let dostává párek-dětský.A je opravdu kvalitní-odpovídá i cena.Není skoro vůbec slaný…
Měl i pečeného špekáčka na ohni(kolem 4tých narozenin)
Všeho s mírou samozřejmě.
šunku kupuji od kosti..jinak uzeniny skoro vůbec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše děti sem tam párek dostanou. Někdy 3× za měsíc, někdy vůbec. Kupuji kvalitní, od ověřeného zdroje:-))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Flyingfrog píše:Marka76 píše:
Náš jí-ne často.Jen se zeptám co je dneska zdravé.Koupila jsem dětskou šunku a byla tak slaná že bych ji nejedla ani já
Já si klepu na čelo, jak může někdo koupit něco s označením dětská šunka.
Holce je 13 měsíců a zatím párek neměla.Stačí číst etikety a nemusela ses divit, že je tak slaná.
Já to koupila pro sebe ze zvědavosti,kamarádka to kupuje
tak jsem to chtěla testnout.Malému jsem to samo nedávala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neda mi nenapisat, dnes som sedala s malou v tramke a pristupila romska rodinka - posadili sa oproti mne, takze som mala na celu scenu dobry vyhlad. Mali 2 deti vek priblizne 1,5 - 2 roky, babka s mamkou alebo tetou vytiahli z tasky balicek z masny a dali kazdej ratolesti do ruky parek a rohlik. Normalne mi prislo zle. Parky konzumujeme s manzom len cez vikend u babicky raz do mesiaca a nemam proti tomu nic ale neumyte a neuvarene parky - tak to je teda mazec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
katarinka7233 píše:
Neda mi nenapisat, dnes som sedala s malou v tramke a pristupila romska rodinka - posadili sa oproti mne, takze som mala na celu scenu dobry vyhlad. Mali 2 deti vek priblizne 1,5 - 2 roky, babka s mamkou alebo tetou vytiahli z tasky balicek z masny a dali kazdej ratolesti do ruky parek a rohlik. Normalne mi prislo zle. Parky konzumujeme s manzom len cez vikend u babicky raz do mesiaca a nemam proti tomu nic ale neumyte a neuvarene parky - tak to je teda mazec.
Mě toto zase tak nechutné nepřijde. Záleží,v jaké masně,ale znám víc lidí, co dají dítěti párek přímo z balíku. Copak šunku taky umýváš?
A tyto druhy uzenin musí být odděleny od syrového masa.
Párek se správně nemá vařit, jen ohřívat na určitou teplotu. Takže tak.
Moje děti nejsou zvyklé konzumovat párky přímo z balíku, ale zase tak nechutné mi to nepřijde. Za předpokladu, že koupím kvalitní párek v osvědčeném podniku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co se týče toho jídla, jsou lidé, kteří to tak neřeší.
Znám rodiče, kteří dají svému dítěti v 8 měsících kolečko tlačenky a chleba nebo škvarky. Byla jsem toho svědkem. Ale to je na jinou diskuzi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jana206 píše:katarinka7233 píše:Mě toto zase tak nechutné nepřijde. Záleží,v jaké masně,ale znám víc lidí, co dají dítěti párek přímo z balíku. Copak šunku taky umýváš?
A tyto druhy uzenin musí být odděleny od syrového masa.
Párek se správně nemá vařit, jen ohřívat na určitou teplotu. Takže tak.
Moje děti nejsou zvyklé konzumovat párky přímo z balíku, ale zase tak nechutné mi to nepřijde. Za předpokladu, že koupím kvalitní párek v osvědčeném podniku.
Tak já párky koupím jen párkrát za rok, ale JÁ zásadně konzumuju z papíru, studený, tak to mám odjakživa nejradši.....
Já už jsem psala, že obecně uzeniny porstě moc nekpuju, ale zrovna tohle teda neřeším…
- Citovat
- Upravit