Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky holky, chci se vás zeptat kdy se svým dětem daly první klasický bonbón (gumový nebo tvrdý)?
Co nejdýl to šlo
někdy ve 3 nebo 4řech letech dostal kluk bonbony od babi ![]()
@Moreno81 babi mi ho zkazila.. ale doteď ho držím zkrátka, sladké co nejméně to jde, když už, tak kvalitní ![]()
@martina.se píše:
@Moreno81 babi mi ho zkazila.. ale doteď ho držím zkrátka, sladké co nejméně to jde, když už, tak kvalitní
Co je podle tebe kvalitní, uveď příklad. Já malé taky zatím nechci dávat bonbóny ani sušenky, stačí že doma dost peču. ![]()
@PetulaB koukám na složení, takže z hlavy Ti neřeknu.. ale v obchodě prošmejdim a pročtu, co v tom je a není
ale spíš vyhrává klasika - kvalitní čokoláda a já taky hodně peču, po bonbonech mi tolik neprahne..
Kolem asi dvou let, gumového medvídka s co nejmenším obsahem chemie. Klasický tvrdý ještě nedostal, měl teď tři roky.
@martina.se píše:u nás dala skoro tchýně malé bonbón v pěti měsících
Co nejdýl to šloněkdy ve 3 nebo 4řech letech dostal kluk bonbony od babi
@Bekyn píše:
u nás dala skoro tchýně malé bonbón v pěti měsícíchje to na zabití
![]()
![]()
tak to bych vraždila, to je fakt.. naštěstí tchýni nemám, tchán dělal, že dítě neexistuje a moji rodiče jsou rozumní… twl, to je fakt mazec ![]()
@martina.se jo jo to je. A to kojím, malá nedostává ani čaj, jen mlíčko a ona tohle…
Taky si tím babička vysloužila to, že s ní nesmí být o samotě
A nejdřív jí bude hlídat až jí budou minimálně dva roky
Když jsem to zjistila myslela jsem že budu muset někoho umlátit
To že malá pak nechtěla ani prso protože nebylo sladké je asi zbytečné dodávat
no hlavně že je to taky máma od dvou dětí… Byl to gumovej medvídek, takovej ten větší a ještě pronesla že to přeci není sladký
![]()
Nastesti decka na sladky nejsou - ale dcerka kolem 2 let, mladsi syn driv asi kolem roku kdyz ho svihnul segre ![]()