Kdy dostanu menstruaci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.7.13 17:49

kdy dostanu menstruaci?

Ahoj holky, mám jednoduchý dotaz, ale stejně v něm trochu tápu :lol:.Jsem uprostřed plátíčka antikoncepce a tak nějak jsem se ze dne na den rozhodla že už ji brát nechci.(jako uvedu na pravou míru, s manželem jsme další dítko plánovali tak za měsíc, já si říkala že aspoň doberu to plátíčko, ale prostě už jsem se tak splašila, že jsem to utla hned ;) ale k dotazu, jen mě zajímá kdy mám očekávat ms? v čase kdy bych ji dostala kdybych dál normálně brala antikoncepci nebo se dostaví dřív, z důvodu vysazení? a pokud by mi dorazila ted, znamená to že se jakoby posune i ovulka? Snad mi rozumíte ikdyž to píšu asi zmateně :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1483
20.7.13 17:56

Myslím, že je to lepší celé dobrat, jinak Ti to může všechno rozhodit. Alespoň jsem to tak vždy slyšela jako doporučení. Mi se cyklus po vysazení antikoncepce dlouho nechtěl srovnat a neměla jsem ovulaci vůbec. A doktor říkal, že se to po braní antikoncepce několik měsíců často stává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.13 18:00

@missmiri no dobře, tak já ho klidně doberu, ale pokud už tedy další brát nebudu tak bude cyklus ok? tělo přece taky pozná že nezačnubrát další balení :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17565
20.7.13 18:03

Když utneš takhle v půlce, tak se MS může dostavit celkem kdykoli a ta další nejspíš taky :nevim: platíčko dober a pak uvidíš. Já například dobrala platíčko, proběhla „MS“ v té sedmidenní pauze, no a další MS pak už nepřišla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
20.7.13 18:04

Rozhodně je lepší dobrat celé platíčko. Takhle v půlce to je pak pro tělo hodně velké rozhození. I po řádném dobrání plata je pro tělo těžké se srovnat. Po dobrání celého plata dostaneš menstruaci nejdřív normálně a pak další cyklus podle toho, jak se tělo s tím porve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
20.7.13 18:05

Já myslím, že je to hodně individuální. Jen říkám svou zkušenost. Po vysazení antikoncepce jsem bez injekce nedostala menstruaci i 3 měsíce a doktor říkal, že nemám pravděpodobně ani ovulaci, že se to po vysazení ženám často stává. Brala jsem i nějaké prášky na srovnání. Ale některé ženy to mají v pohodě a otěhotní třeba hned ten měsíc po dobrání pilulek. Ale s tím dobráním plátíčka se to vždycky doporučuje, to jsem slyšela několikrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
20.7.13 18:08

Pokud nedobereš celé plato, tak dostaneš MS, tak jak ti chodívá po dobrání (má zkušenost do 3-4dnů)
já po vysazení (po dobrání platíčka) antikoncepce dostala MS normálně v dané pauze a pak neantikoncepční MS až po 37dnech..s tím, že ovulace naskočila až 3 měs po vysazení.

Tak snad jsem to napsal srozumitelně :D
Tak hodně zdaru :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.13 18:15

Díky za názory, tak jsem byla v koupelně a obě tablety sblajzla(tu ze včera a dnešní) :lol: doberu a uvidím, ale ted mám strach, že budu těhotná(dnes proběhlo tulení)a já budu dál zobat prášky :( tak uvidíme no :)

• Citovat
  • Upravit
1483
20.7.13 18:49
@Anonymní píše:
Díky za názory, tak jsem byla v koupelně a obě tablety sblajzla(tu ze včera a dnešní) :lol: doberu a uvidím, ale ted mám strach, že budu těhotná(dnes proběhlo tulení)a já budu dál zobat prášky :( tak uvidíme no :)

Jestli sis nevzala prášek jenom včera, tak myslím, že otěhotnění je nemožné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
20.7.13 18:50

To ti nikdo neřekne. Někomu se spustí v normální termínu někomu po půl roce…
Ovulaci bych do první spontánní ms neřešila. je to 50:50 že proběhne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
20.7.13 18:56
@Anonymní píše:
Díky za názory, tak jsem byla v koupelně a obě tablety sblajzla(tu ze včera a dnešní) :lol: doberu a uvidím, ale ted mám strach, že budu těhotná(dnes proběhlo tulení)a já budu dál zobat prášky :( tak uvidíme no :)

Kdyz budes tehu a brat prasky, tak to vubec nevadi, antikoncepce miminku neuskodi, jsou to vlastne hormony navozujici „umele tehu“, coz v lraxi znamena ze pri antikoncepci neovulujes. Ja to vzdycky brala, jak potrebovala, kdyz jsem chtela posunout MS, tak jsem treba brala 4 tydny, pak vysadila na tyden a podobne. Po 9 letech jsem vysadila a treti cyklus otehotnela. Ted pred druhym tehu jsem brala vzdy 2 platicka a pak 7denni pauza a po vysazeni se mimi povedlo na 2 cyklus. Asi mam stesti :-) a jsme oba plodny a nemame problem otehotnet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14688
20.7.13 19:06

Ja kdyz pred x lety nedobrala - posunovala jsem si to kvuli dovce a nechtela
ji brat v kuse, tak mi dorazila klasicky treti den po dobrani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
20.7.13 19:08

…přesně tohle jsem udělala letos v únoru…vysadila jsem uprostřed…MS došla normálně 3-4 po vysazení, jako vždy…jednou jsme na to vlítnuli a byla jsem těhotná :mrgreen:…ale bohužel to dopadlo špatně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
20.7.13 19:47
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám jednoduchý dotaz, ale stejně v něm trochu tápu :lol:.Jsem uprostřed plátíčka antikoncepce a tak nějak jsem se ze dne na den rozhodla že už ji brát nechci.(jako uvedu na pravou míru, s manželem jsme další dítko plánovali tak za měsíc, já si říkala že aspoň doberu to plátíčko, ale prostě už jsem se tak splašila, že jsem to utla hned ;) ale k dotazu, jen mě zajímá kdy mám očekávat ms? v čase kdy bych ji dostala kdybych dál normálně brala antikoncepci nebo se dostaví dřív, z důvodu vysazení? a pokud by mi dorazila ted, znamená to že se jakoby posune i ovulka? Snad mi rozumíte ikdyž to píšu asi zmateně :lol:

Ahojky. Podle mě na to, kdy dostaneš MS nemá žádný vliv, jestli jsi prášků snědla 10, nebo klasicky 21. Když jsi přestala brát v půlce plata, tak očekávej MS tak do 3-4 dnů, prostě klasicky, jak po dobrání celého plata. A pak se klidně můžete začít snažit o mimčo..:-) Já přestala brát HA hned po svatbě, takže jsem taky nedozobala celé platíčko a vůbec ničemu to nevadilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.13 20:52

@missmiri myslíš? jj byla jen jedna, ta včerejší, ale jsem zrovna uprostřed cyklu takže je docela možné že mám ted ovulaci ;) a plodná jsem až až, to už mám vyzkoušeno :P ale nechala jsem si poradit a doberu prášky a pak se uvidí ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky