Kdy samo udrží hlavičku?

16.8.10 18:54

Kdy drží hlavičku

Prosím vás holky, od kdy mimča už drží sami hlavičku, aniž byste ji museli držet?
Kdy pořádně vidí?
Kdy začali vaše miminka zajímat hrkávky nebo kolotoč?
Mám už 3letého syna, ale nejak si nemůžu vzpomenou, když tohle všechno začal dělat :oops: :lol:
Mám ještě 5týdenní holčičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
16.8.10 19:12

jééžiš :-D Tak my máme 4měsíce a hlavičku jsem přestala držet, co začla pást hříbátka (ve 2měs), to aby holka potrénovala, ale zezačátku jsem stejně byla v pohotovosti. Teď nás vidí určitě na půl místnosti a o hrazdičku se začla zajímat..to už fakt nevím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
16.8.10 19:23

Tak hlavičku držela krásně ve dvou měsících.Kdy vidí pořádně to přesně nevím,ale když od ní stojím třeba 6metrů tak se na mě směje :wink:
No a kolotoč něco po druhém měsíci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
16.8.10 19:58

Já hrazdičku malému dala něco před prvním měsícem, bouchal si do zvířátek nebo co to tam bylo a nevěděli jsme o něm. Kdy začal pořádně vidět, to už nevím. Hlavičku začal pořádně držet asi ve 4. měsíci, jinak koníčky pást uměl asi od 3 týchnů (na bříšku se mi i hezky povídalo, pak to zase obrátil a na bříšku nechtěl povídat vůbec), vždy jen nachviličku. Ale každé dítko to má jinak, zkoušela jsem srovnávat s jinými a ani jedno se s naším neshodovalo a některé umí to dřív a některé zase ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
16.8.10 20:23

Hlavička - průměrně od 3m, ale fyzio většinou radí podpírat až do 6m. Nechat je trénovat, ale zbytečně nepřetěžovat. Hrazdička a chrastítka tak od těch 2-3měsíců. Myslím, že v psychomotorice je ten 3m zlomový, ale jak je psáno výše, je to hodně individuální. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
16.8.10 20:58

Mám to čerstvý … kolotoč 5-6 týdnů, hlavička kolem toho druhého a vidí už přes celou místnost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lka
46
16.8.13 19:36

Ahoj maminky chci se jen zeptat moje holčička ještě nedrží sama hlavičku a sou jí 3mesíce a doktorka mě řekla že už dávno jí má držet a to jí dávám pást tak petkrát deně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí