Kdy je fér otěhotnět v novém zaměstnání?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Už bych si nikdy v neřídila soukromí podle toho, co na to řeknou v práci… Největší chyba mýho života. Ztratila jsem tím úplně blbě čtyři roky.. Normálně nástup do práce a pak se uvidí. Málokdo taky otěhotní na první dobrou, že jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snažte se, jak budete chtít vy. Jsou ženský, co v klidu oznámí těhotenství hned po zkušebce, tím bych se fakt netrápila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@roba18 píše:
jestli se nechceš zachovat k zaměstnavateli zle, tak děti neměj nikdy, nikdy si neber dovolenou, nebuď nikdy nemocná a vlastně po něm nechtěj ani mzdu.
A nikdy nedej vypoved a pak ani neodchazej do duchodu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hani28 píše:
A nikdy nedej vypoved a pak ani neodchazej do duchodu
No až neuvidí na monitor a bude celá vetcha, tak ať samozřejmě rychle z firmy odejde a hlavně ať nechce odstupné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klidně taky můžeš otěhotnět za dva měsíce, aniž bys o to nějak extra usilovala
naopak někdo neotehotni léta, i když se snaží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nastoupila jsem do práce loni v půlce dubna. Letos jsem v únoru nastupovala na neschopenku kvůli těhotenství. Trošku jsem měla „špatný“ pocit vůči zaměstnavateli, ale jen do chvíle kdy jsem oznamovala, že musím že zdravotních důvodů skončit dřív a na Hr se zachovali jak hyeny. Takže bych na zaměstnavatele nikdy ohled nebrala. Navíc odcházet na mateřskou z pracovního poměru je určitě výhoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, začínáme s přítelem stavět domeček a zároveň se bavíme o miminku. Řekli jsme si, ze stejně nebudeme dělat dítě dříve než za rok. Díky tomu jsem si tedy řekla proč se nezkusit účastnit výběrového řízení do mě vysněné práce. No a co se nestalo? Dostala jsem nabídku na pozici snu, skvělý plat, auto.
Je ok za rok začít pracovat na miminku a otěhotnět? Nebo mám raději nabídku odmítnout s tím, ze dítě opravdu chceme řešit za cca rok a nechci se zachovat zle vůči zaměstnavateli?
domeček bude pro trpaslíčka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Práci vem a nemůžeš vědět že dítě bude počato za rok. Může být déle a jestli vůbec bude. To se nedá plánovat. To se prostě uvidí. I kdybyste zkusili za rok tak skoro další rok bude trvat než práci opustis takže já bych se toho nebála. Jo a jen tak na okraj. Začala bych svatbou nejprve. Budovat nějaký majetek, mluvit o dítěti a nebýt svoji se mi zdá hloupé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás přes 2 roky nic, tak jsem se na to vyprdla a našla si práci snů. Naplno se jí věnovala a buch, otěhotněla jsem ještě ve zkušební době 🤣 Je to to nejlepší co se mohlo stát a i když jsem poslouchala řeči tak si to neberu ☺️️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normálně bych nastoupila, smlouva na neurčito je super. Nevíš, kdy se podaří to dítě udělat, taky to může trvat x let, že jo. Dítě není bábovička 🙋🏻♀️