Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud už máš zpoždění, tak by měl vyjít spolehlivě, takže ho klidně udělej. Nejlíp ráno z prvni ranní moči.
Spravna doba je v den vynechani menszruace, takze klidne uz testuj
@Anonymní píše:
Ahojte, jsem mladá a s přítelem máma pohlavní styk. Dostavila se mi menstruace. Vždy mám okolo 11-17 dnes už je 23 a stále nic. Mám křeče v podbříšku. Jinak nic. Mám si udělat těhotenský test? Zatím stále čekám. Mám čekat do konce měsíce a pak si udělat test? Kdy je správná doba? Moc děkuju za rady🙏🏻
Ahoj,
ideální čas je právě po meškání, což ty už meškáš. Takže klidně směle do lékárny a udělej si test. Nejlepsí je z ranní moči ![]()
Ahojky, prosím potřebovala bych poradit jestli myslíte že by se mohlo jednat o těhotenství.
Ovulaci jsem měla zřejmě 11.10 podle hlenu, lepšího čichu atd.
Od té doby se mi udělalo akné a taky mě sem tam bolí břicho a teď poslední dobou více, nikdy jsem netrpěla na PMS tak už to je mi divne ze mám stejně bolesti jako při MS..
Prsa mám taky takové pevnější a bradavky mají tmavší barvu a dvorce jsou jak kdyby více vystouple, celkově jsou tam takové větší hrbolky jako kdybych měla pořád husi kůži.😂 taky jdou vidět více žily na prsou. A bolest hlavy skoro každý den..
Močení častější než obvykle..
Antikoncepci jsem vysadila někdy v červenci a od té doby mám pravidelný cyklus po 27 dnech.
Tudíž bych ji měla dostat teď 27.10
Myslíte ze by to mohlo být tehu? S přítelem se snažíme od te doby co jsem vysadila prášky.
Dekuji za odpovědi ![]()
Počkala bych tak týden po vynechané menstruaci.
@lalinka28
Na to je brzy, počkej si a pokud se menstruace nedostaví, za týden udělej test.
Tak 14.den po ovulaci ( a ne ovulaci podle apky, ale opravdove). Uz tak 12 DPO muze byt neco videt, ale 14DPO je lepsi.
dobře děkuji❤️️
@Tarena píše:
Tak 14.den po ovulaci ( a ne ovulaci podle apky, ale opravdove). Uz tak 12 DPO muze byt neco videt, ale 14DPO je lepsi.
Když mám teď rýmu a kašel výjde mi těhotenský test pozitivní? Nedostavila se mi menstruace už tak týden. Mám si udělat test i přes nemoc nebo počkat?
@Anonymní píše:
Když mám teď rýmu a kašel výjde mi těhotenský test pozitivní? Nedostavila se mi menstruace už tak týden. Mám si udělat test i přes nemoc nebo počkat?
Nemoc vysledek nijak neovlivni
Ahojte, jsem mladá a s přítelem máma pohlavní styk. Dostavila se mi menstruace. Vždy mám okolo 11-17 dnes už je 23 a stále nic. Mám křeče v podbříšku. Jinak nic. Mám si udělat těhotenský test? Zatím stále čekám. Mám čekat do konce měsíce a pak si udělat test? Kdy je správná doba? Moc děkuju za rady🙏🏻