Kdy jste jeli poprvé někam bez dětí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5185
21.2.20 09:10
@kačka39 píše:
My nikam nejezdíme, takže já bych jela určitě s dětma. Protože by mě bylo líto, že nejedou. Děláme oba na různý směny, jezdila jsem na školení, to děti hlídaly babičky, nebo nejstarši dcera. A poprvé sami na pobyt jsme jeli, když nejmladší bylo 16. Po 28 letech vztahu, poprvé a naposledy. Nedoporučuju toto opakovat po mně. :zed: :zed: :zed:

A proč ne? My jsme byli s manželem na dovči bez dětí několikrát a bylo to vždy super. Mladší bylo poprvé tuším 4 nebo 5. Dovolená kde neslyšíš 10× denně mamííí a můžeš půl dne proležet na lehátku s koktejlem a knížkou v ruce je aspoň dovolená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
21.2.20 09:22
@berusa.m píše:
A proč ne? My jsme byli s manželem na dovči bez dětí několikrát a bylo to vždy super. Mladší bylo poprvé tuším 4 nebo 5. Dovolená kde neslyšíš 10× denně mamííí a můžeš půl dne proležet na lehátku s koktejlem a knížkou v ruce je aspoň dovolená.

Jo ssuper to musí být, když máš s kým jet. Já už to psala ve více diskuzích, on prostě se mnou nikam jet nechce. Když jsem jela někam, tak s dětma a třeba s mojí mámou nebo ségrou. Vřele toto nedoporučuju. Letos pojedu sama poprvé, ale opět s mámou. Ta je naštvaná, že jsem nechtěla vzít děti. Chci jet bez nich. Oni jsou taky naštvaný, jeli by rádi s náma. Tak jsem jim řekla, ať si vydělají a jedou si sami. Bude jim totiž 18.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
21.2.20 09:37

@kačka39 Tak to potom jo. Myslela jsem že ti bylo příliš smutno po dětech, nebo že mládežníci doma udělali mejdan. Můj muž má rád válecí dovolené na pláži. Já taky. Jenže chci i nějakou “poznávačku” a to on zásadně ne. Prý se nebude motat v davech lidí ulicemi NY. Takže na tyto cesty vyrážíme se ségrou a stojí to taky za to. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
21.2.20 09:52

@berusa.m Po dětech mi příliš smutno není, jsou zvyklé být sami doma. Jak jsem psala, děláme různě na směny, tak bývali sami doma od mala, se starší sestrou, ta je starší o 12 let, tak hlídala. Oni taď na oplátku hlídají děti jí. Teď dělám i noční a žádný mejdany doma nejsou (aspoň myslím).
Můj chlap vůbec nevím, jakou by preferoval dovolenou. Vždy, když jsem chtěla jet, tak jsem chtěla, aby si vybral sám. Nechtěl. Jednou jsme byli všichni v Chorvatsku, to mi teď řekl, že to byl jeho nejhorší zážitek za celý život. To válení na pláži. Přitom jsme byli 3× na výletě a já jsem chtěla jít pěšky do jedný zátoky, asi 4 km. Ale to se mu nechtělo.
Tím, že jsme nikam nejezdili, tak bych bez dětí nejela, dokud byly malé. Né, že by se mi po nich tak stýskalo. Ale tím, že jsme nikam nejezdili, tak bych chtěla jet s nima. Pokud by jsme jezdili 2× za rok na dovču společně, tak bych na to pohlížela jinak. A nevím, kdo by je hlídal třeba ve dvou letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
21.2.20 09:56

@Natti555 jo, plány a představy jsou hezká věc…Mám ročního a plánovala jsem že na jaře pojedu se staršími dětmi na víkend pryč. No vidím už že to nehrozí a pojedeme po prázdninách až. Od starších jsem na dva dny byla v jejich 15-16 měsících. Už jsem nekojila, usínali v pohodě, byli s babičkou, otcem, prarodiči..v pohodě. Nejmladší je jiný level. Je mu rok a pořád kojím, přes den i v noci. Babička pohlídá na 2h, manžel i na pulden. Ale noc nebo celý den zatím nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
21.2.20 14:01

@andelka83 No ja právě planuji kojit tak do toho roka a pak už bych rada alespoň jednou za čas trochu svobody… No ale je mi jasné, ze člověk míní a zivot (mimco) mění :) Tak raději nebudu kupovat žádné letenky zatim a spis uvidím, jak se vše bude vyvíjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
21.2.20 14:23

@Natti555 no, taky jsem měla tu představu. K Vánocům jsem mám nadělila wellness, zabere to tak 3h. Jenže ještě jsme se nedostali k tak dlouhému hlídání. Snad to zvládneme využít, platí do konce května. Dopředu bych fakt nic neobjednávala, neplánovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
21.2.20 16:10

@Lara Farseer Jo, to je dobrý nápad si to zkusit nanečisto někde poblíž. Ono, upřímně pokud bych měla někam takhle jet, a manžel by byl s miminkem poprvé sám, tak bych asi byla tak vystreslá, ze bych si to vůbec neuzila.
Tak držím palce, at jste brzy zdravá a at to malej bez vás vydrží. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
22.2.20 08:04
@berusa.m píše:
@kačka39 Tak to potom jo. Myslela jsem že ti bylo příliš smutno po dětech, nebo že mládežníci doma udělali mejdan. Můj muž má rád válecí dovolené na pláži. Já taky. Jenže chci i nějakou “poznávačku” a to on zásadně ne. Prý se nebude motat v davech lidí ulicemi NY. Takže na tyto cesty vyrážíme se ségrou a stojí to taky za to. ;)

my to máme stejně, akorát jsme oba válecí :mrgreen: na první dovolené jsme byli jen ve dvou, když měl starší rok (nekojila jsem už), hlídaly babičky :palec: Ty máme v tomhle směru miliónové. Přijedou obě k nám a starají se o děti. Teď v květnu letíme na týden do NY, to už se babičky zase třesou, jak si to tady užijí :lol: :potlesk: Ale ty válečky s drinkem pod palmou jsou nejvíc :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
22.2.20 08:05

@Natti555 výlet na víc dnů a víc km bych plánovala až na dobu nekojení. Je to přeci jen lepší pro prcka a ve finále i pro mámu. Bude víc klid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí