Kdy jste objevily pozitivní těhotenský test?

v-erunk-a
26.2.19 16:46

Kdy jste objevily pozitivní těhotenský test?

Ahoj holky,

minulý měsíc jsem vysadila HA a začali jsme se s partnerem snažit o miminko.
Poslední menstruaci jsem měla 29.1., tímpádem ovulace mohla být cca 12.2. (tím si nejsem jistá, sama ji na sobě nepoznám.
Dnes jsem měla dostat menstruaci, zatím nic a na TT sněhobílo.
Je tu ještě nějaká šance? Všude se řeší, kdy nejdříve jste zjistily, že jste těhotné, ale mě by zajímalo, zda je tu někdo, kdo měl pozitivní TT později.

Děkuji za odpovědi a krásný den :*

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
26.2.19 16:48

Vždyť ani nevíš, kdy ma přijít ms a jestli vůbec byla ovulace ;) takže ano - test se muze ještě vybarvit nebo ovu teprve bude nebo naopak nebude vůbec a prijde az ms… po vysazeni se tělo musí srovnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
26.2.19 16:48

Ja měla poslední menstruaci 18.10., 1.11 ovulaci a 17.11 mimeškala 2 dny menstruce, tak jse si ze srandy udělala test a už jsem měla vecer dalnici jak blazen. A to se říká, že se mají testy dělat po ránu, že je to nejsilnejší. Naše mimčo ale prostě produkovalo co to šlo i večer :D

edit: Ale jinak predtým jsme se rok snažili a to na ovu testech jsem nikdy nic neviděla, už jsem byla zoufala že snad ji ani nemám. I gynekolog mi ještě kolem toho 1.11 říkal, že si není jistý jestli jsem ovu vůbec měla nebo co :nevim: a nakonec ovu prošlo bez povšimnutí a ani doktor jí neviděl.

Příspěvek upraven 26.02.19 v 16:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
v-erunk-a
26.2.19 16:50
@Tichošlápek píše:
Vždyť ani nevíš, kdy ma přijít ms a jestli vůbec byla ovulace ;) takže ano - test se muze ještě vybarvit nebo ovu teprve bude nebo naopak nebude vůbec a prijde az ms… po vysazeni se tělo musí srovnat

No máš pravdu, ale víš, jak to je, člověk je natěšenej, že by to mohlo vyjít.. :D

• Citovat
  • Upravit
842
26.2.19 16:52
@v-erunk-a píše:
No máš pravdu, ale víš, jak to je, člověk je natěšenej, že by to mohlo vyjít.. :D

No nevím jak dlouhý cyklus máte, ale dneska je to přesně 28 dnů já bych tomu dala ještě pár dnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
26.2.19 16:52

@v-erunk-a Holka zlata, jaka posledni MS?? Myslis to umele krvaceni pri antikoncepci??

Samozrejme se muze zadarit hned, ale vetsinou musis pockat par cyklu, nez se telo srovna a najede na svou opravdovou MS. Nemuzes cekat, ze Ti bude dal MS chodit jako pri zobani antikoncepce ;)

Jak jsi to mela pred ni? Chodila pravidelne? Po jak dlouhe dobe?

Preju, at se brzo povede :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
v-erunk-a
26.2.19 16:55
@kyticka86 píše:
@v-erunk-a Holka zalata, jaka posledni MS?? Myslis to umele krvaceni pri antikoncepci??

Samozrejme se muze zadarit hned , ale vetsinou musis pockat par cyklu,nez se telo srovna a najede na svou opravdovou MS. Nenuzes cekat, ze Ti bude dal MS chodit jako pri zobani antikoncepce ;)

Jak si to mela pred ni? Chodila pravidelne? Po jak dlouhe dobe?

Preju, at se brzo povede :hug:

Já si toho jsem vědoma, že to nemusí být ihned, že se tělo potřebuje prvně trošku vzpamatovat.. :)
Nebrala jsem ji teď dlouho, cca půl roku, předtím pravidelně 28-30 dní..

• Citovat
  • Upravit
3023
26.2.19 16:58

A stojku si udelala? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
26.2.19 17:03

Zjistila jsem to 7. den od vynechání MS. Ale už v den, kdy měla přijít jsem měla větší a bolestivá prsa, tak jsem to tak nějak tušila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
26.2.19 17:09

@v-erunk-a Vždyť nevíš kdy má ms přijít, kdy a zda byla ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6884
26.2.19 17:13

V den vynechání ms jsem měla taky bílo 3 dny 3 den už viditelná čárka i když ne uplně silná. U dalších nevím tam jsem to moc nesledovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
26.2.19 17:15

@v-erunk-a Ted jsem z toho zmatena :think:. Jakoze jsi dlouho nemela predepisovanou tu antiko?

Tak pokud byl cyklus pravidelny, telo se zas vrati a budes mit jasno, kdy to mas dostat ;)

Jinak ja v prvnim tehotenstvi zapomnela, ze mam mit MS :D :oops:. Doslo mi to asi az po 5 dnech, co sem to mela dostat (hodne veci v praci :D ). Priznaky zadne, jen MS nikde. A to sem cekala dvojcata :mrgreen:

V druhem tehotenstvi to same. Proste jednou nedosla MS..

Dalsi priznaky se dostavily az cca ve 4tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11949
26.2.19 17:53

Druhé těhotenství a cca 7tt - zkoušeno, jen abych viděla jak to vypadá. Asi jsem byla zklamaná, čárka byla slabší jako kontrolní ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.19 17:56

2 dny meškání slabá čárka, držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1152
26.2.19 18:43

U prvního nám to trvalo asi 3 měsíce od vysazení prášků a to jsem je brala asi 7let… Tam už si moc nepamatuji kdy jsem dělala test a jak to bylo s čárkami :D teď u druhýho v den ms(sobota) test a slabá čárka…v pondělí už silnější…tentokrát už předtím bez prášků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí