Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vždyť ani nevíš, kdy ma přijít ms a jestli vůbec byla ovulace
takže ano - test se muze ještě vybarvit nebo ovu teprve bude nebo naopak nebude vůbec a prijde az ms… po vysazeni se tělo musí srovnat
Ja měla poslední menstruaci 18.10., 1.11 ovulaci a 17.11 mimeškala 2 dny menstruce, tak jse si ze srandy udělala test a už jsem měla vecer dalnici jak blazen. A to se říká, že se mají testy dělat po ránu, že je to nejsilnejší. Naše mimčo ale prostě produkovalo co to šlo i večer ![]()
edit: Ale jinak predtým jsme se rok snažili a to na ovu testech jsem nikdy nic neviděla, už jsem byla zoufala že snad ji ani nemám. I gynekolog mi ještě kolem toho 1.11 říkal, že si není jistý jestli jsem ovu vůbec měla nebo co
a nakonec ovu prošlo bez povšimnutí a ani doktor jí neviděl.
Příspěvek upraven 26.02.19 v 16:50
@Tichošlápek píše:
Vždyť ani nevíš, kdy ma přijít ms a jestli vůbec byla ovulacetakže ano - test se muze ještě vybarvit nebo ovu teprve bude nebo naopak nebude vůbec a prijde az ms… po vysazeni se tělo musí srovnat
No máš pravdu, ale víš, jak to je, člověk je natěšenej, že by to mohlo vyjít.. ![]()
@v-erunk-a píše:
No máš pravdu, ale víš, jak to je, člověk je natěšenej, že by to mohlo vyjít..
No nevím jak dlouhý cyklus máte, ale dneska je to přesně 28 dnů já bych tomu dala ještě pár dnů…
@v-erunk-a Holka zlata, jaka posledni MS?? Myslis to umele krvaceni pri antikoncepci??
Samozrejme se muze zadarit hned, ale vetsinou musis pockat par cyklu, nez se telo srovna a najede na svou opravdovou MS. Nemuzes cekat, ze Ti bude dal MS chodit jako pri zobani antikoncepce ![]()
Jak jsi to mela pred ni? Chodila pravidelne? Po jak dlouhe dobe?
Preju, at se brzo povede ![]()
@kyticka86 píše:
@v-erunk-a Holka zalata, jaka posledni MS?? Myslis to umele krvaceni pri antikoncepci??Samozrejme se muze zadarit hned , ale vetsinou musis pockat par cyklu,nez se telo srovna a najede na svou opravdovou MS. Nenuzes cekat, ze Ti bude dal MS chodit jako pri zobani antikoncepce
Jak si to mela pred ni? Chodila pravidelne? Po jak dlouhe dobe?
Preju, at se brzo povede
Já si toho jsem vědoma, že to nemusí být ihned, že se tělo potřebuje prvně trošku vzpamatovat.. ![]()
Nebrala jsem ji teď dlouho, cca půl roku, předtím pravidelně 28-30 dní..
Zjistila jsem to 7. den od vynechání MS. Ale už v den, kdy měla přijít jsem měla větší a bolestivá prsa, tak jsem to tak nějak tušila ![]()
@v-erunk-a Vždyť nevíš kdy má ms přijít, kdy a zda byla ovulace.
V den vynechání ms jsem měla taky bílo 3 dny 3 den už viditelná čárka i když ne uplně silná. U dalších nevím tam jsem to moc nesledovala.
@v-erunk-a Ted jsem z toho zmatena
. Jakoze jsi dlouho nemela predepisovanou tu antiko?
Tak pokud byl cyklus pravidelny, telo se zas vrati a budes mit jasno, kdy to mas dostat ![]()
Jinak ja v prvnim tehotenstvi zapomnela, ze mam mit MS
. Doslo mi to asi az po 5 dnech, co sem to mela dostat (hodne veci v praci
). Priznaky zadne, jen MS nikde. A to sem cekala dvojcata ![]()
V druhem tehotenstvi to same. Proste jednou nedosla MS..
Dalsi priznaky se dostavily az cca ve 4tt ![]()
Druhé těhotenství a cca 7tt - zkoušeno, jen abych viděla jak to vypadá. Asi jsem byla zklamaná, čárka byla slabší jako kontrolní ![]()
U prvního nám to trvalo asi 3 měsíce od vysazení prášků a to jsem je brala asi 7let… Tam už si moc nepamatuji kdy jsem dělala test a jak to bylo s čárkami
teď u druhýho v den ms(sobota) test a slabá čárka…v pondělí už silnější…tentokrát už předtím bez prášků…
Ahoj holky,
minulý měsíc jsem vysadila HA a začali jsme se s partnerem snažit o miminko.
Poslední menstruaci jsem měla 29.1., tímpádem ovulace mohla být cca 12.2. (tím si nejsem jistá, sama ji na sobě nepoznám.
Dnes jsem měla dostat menstruaci, zatím nic a na TT sněhobílo.
Je tu ještě nějaká šance? Všude se řeší, kdy nejdříve jste zjistily, že jste těhotné, ale mě by zajímalo, zda je tu někdo, kdo měl pozitivní TT později.
Děkuji za odpovědi a krásný den