Kdy kupujete letní boty?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
2.4.23 15:36
@stinga píše:
8o to se dá vysledovat? jako dítěti jede noha rovnoměrně měsíc po měsíci, rok po roku?
to asi ne

U starší dcery vím, že jí vyroste noha o dvě velikosti za rok, mladší o jednu, když vím, že noha delší dobu nepovyrostla, tak to očekávám každou chvíli,

• Citovat
  • Upravit
32929
2.4.23 15:40

Budu kupovat tak v květnu. Na teplejší počasí má tenisky. A kdyžtak crocsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
2.4.23 15:47
@stinga píše:
8o to se dá vysledovat? jako dítěti jede noha rovnoměrně měsíc po měsíci, rok po roku?
to asi ne

Nedá, aspoň u nás ne. Syn má třeba rok jednu velikost a pak během dvou měsíců má o dvě čísla víc :roll: mladším zas rostou nohy rychleji, co měl starší třeba v 5 letech má mladší ve 4 a dcera ta má celkove obří nohu, ta má první boty ve velikosti, co měl syn ve dvou letech :D takže já si fakt netroufám koupit boty ani měsíc dopředu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.4.23 13:54

Nákup letních bot bych videla cca tak na začátek května. Pokud se počasí nezblázní a nebude vedro už dřív. Do té doby stačí prodyšné tenisky/plátěnky. A výběr určitě ještě bude. Teď kupují letní boty pouze Ti, kteří jezdí k moři. U letních bot se pak stejně bere minimální nadmerek okolo 0,5 - 0,7 cm. Takže koupi bych rozlouskla až bude počasí ustálené. Navíc detska nožička se mění a co by sedelo nyní, za měsíc dva sedet nemusí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
5.4.23 14:03

@Semtex dělám to stejně :palec: první boty jsem si nechala poradit v obuvi, dál už kupuju v předstihu z výprodejů, nebo nenošené z bazárků. A dost se mi osvědčil ten již zmíněný mall (kupujeme barefoot)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14695
5.4.23 14:14

@Payiinka a dobra metoda vid :mrgreen: nikdy se mi nestalo, ze by dite velikost přeskočilo, vždycky to sleduji a jak nožka roste a roste, vytahnu ze skříne větší boty. Nejtěžší je pro mě začít a utrefit správnou velikost těch prvních botek, a pak už jen jedu hezky v poradi, máme taky oblíbené značky :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77441
20.5.23 14:48
@nikolavlacinova píše:
smazáno reklama
@admin - nepovolená reklama
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20881