Kdy kupujete sandále?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9452
11.5.16 22:08

@I0li No jemu se taky hrozne poti noha :lol:.Sunda boty a rekne - mokre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
11.5.16 22:19

My jsme koupily sandale vcera a dneska v nich uz byla mala venku, v uzavrenych botach mela uplne mokre ponozky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
11.5.16 22:53

Sandále ještě vůbec… děcka zatím nosí pláťáky, takové vyšší boty z plátna a gumovou špičkou (Fare). v tom se nepotí, dávám je vlastně i v létě třeba do lesa (ať nelezou větve a jehličí dovnitř jako do sandálů)

sandály kupuju až když jsou fakt potřeba denně… teď je to zatím jen tak občas a to pokryjem těmi plátěnkami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.5.16 22:58

Decka ještě obuji loňské. Už jsme je vytahli, sak je teplo.
Sama už nosim jen žabky.
Nové budeme kupovat květen/červen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
11.5.16 23:00

Koupila jsem uz pred mesicem, dnes je mel poprve na sobe. Nadmerek ma asi 1cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
11.5.16 23:07

Sandále už má dcera dávno, v čem jiném mají děti v tomto počasí chodit? Dcera dnes po 5 dnech obula boty, lítala celou dobu bosky, takže si fakt neumím představit, že by musela mít uzavřenou botu 8o

Nadměrek ideální 1,3 cm, cca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.5.16 06:05

Koupili jsme včera a o víkendu jsem litovala, ze už je nemá. Nadměrné ma určitě 1 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
12.5.16 11:05

Mladšímu synovi musím koupit, starší už má a i je nosí.. s nadměrkem to máme těžké, starší syn má jedno chodidlo o půl centimetru větší.. :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56308
12.5.16 11:41

@jednažena Nekupuju, není proč. Sháním většinou až když jsou aktuálně potřeba a zatím jsem neměla problém s tím, že bych nesehnala :think: Dítko je stejně nosí tak 3 měsíce max v kombinaci s jinými botami, takže popravdě sandále až tak moc neřeším :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
12.5.16 11:54

@Moise být po mém, tak sandále snad ani nekupuju :lol: ale mamka a ex mají nutkání je kupovat sami, jenže mamka má odlišný vkus a ex zas kupuje boty zásadně o dvě čísla menší.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
12.5.16 13:48

Dcera ma sandale od patku a nosi je uz. Je teplo. Nadmerek 1,3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
12.5.16 14:21

Už je máme tak dva týdny a už je děti nosí. Nadměrek jsem brala 12 mm. Něco sehnat jde vždycky, běžně kupuju boty až v průběhu sezóny, když dětem vyroste noha. Pravda, v e-shopech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.5.16 16:28

V Praze se daji koupit sandaly i o Vanocich ;) By me vubec nenapadlo urychlene kupovat, aby se to nevyprodalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
12.5.16 17:47
@unuděná píše:
V Praze se daji koupit sandaly i o Vanocich ;) By me vubec nenapadlo urychlene kupovat, aby se to nevyprodalo ;)

se tam dají i nosit o vánocích :-)

je to dost rozdílné, myslím že ve větších městech co mají své mikroklima ani neřeší že teprve budou tři zmrzlí, že bude kolem nuly, všecko mokré a že taky všude je právě rozkvétající tráva po kolena čili u dětí do pasu :-)

takže to s těmi sandály bude dost individi
ale kupovat je jen proto, aby „se nevyprodaly“, to mě taky v dnešní době netrápí… a to jsme v zapadlých kopcích :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková