Kdy mám čekat peníze?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj, no jelikož mají na sociálce neustále problémy, chodí se zpožděním všechno, tak bych s tím v nejbližší době moc nepočítala, známé přišly peníze za neschopnost až po 2 měsících a čekají i déle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem doma od začátku ledna a nepřišlo nic, včera jsem volala na socku a prý do příštího pondělí, takže počítej, že do konce následujícího měsíce, možná později
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já neschopenku ukončila 15. ledna a peníze mi přišly na účet už 24. ledna. Byla jsem nemocná dlouho a nikdy jsem neměla problém.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy zhruba chodí nemocenská? jedná se mi o to, že jsem k 20. únoru ukončila neschopenku. A posílala jsem ukončení do zaměstnání, kdy zhruba od sociálky dorazí peníze? děkuji
Od kdy jsi byla na neschopence?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gábííí píše:
Ahoj, no jelikož mají na sociálce neustále problémy, chodí se zpožděním všechno, tak bych s tím v nejbližší době moc nepočítala, známé přišly peníze za neschopnost až po 2 měsících a čekají i déle
na sociálce bych neřekla, mě nemocenská a teď PPM chodí a chodily vždy přesně, brzo a krásně…ovšem pracák se seká…viz. reportáže v TV ohledně rodičovských příspěvků
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy zhruba chodí nemocenská? jedná se mi o to, že jsem k 20. únoru ukončila neschopenku. A posílala jsem ukončení do zaměstnání, kdy zhruba od sociálky dorazí peníze? děkuji
otázka taky je, kdys to dala do práce ( předpokládám 21.) a kdy to oni poslali na socíálku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elis_an3 o pracáku ani nemluvím, ale už s tím prostě počítám, že rodičák chodí později. Nevím přesně, jak to chodí na sociálce, ale je fakt, že té známé to tak přišlo a další čeká přes 2 měsíce, tak nevim co se děje. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sociálka ma na vyplacení peněz 30 dní od doručení papírů, takže dost záleží na tom, kdy jim to zaměstnavatel poslal. Ale teď jsou s tím dost problémy, takže bych si moc nedělala naděje, že peníze přijdou brzy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@princeznaII neschopenku jsem posílala právě toho 20.2.2013, konec prac. neschopnosti byl k 19.2.
- Citovat
- Upravit
@Gábííí no že v tom mají neskutečný bordel o tom žádná!!! Děsím se toho, až přejdu z PPM na RP
jako ono se s tím musí počítat, ale účty se musí platit včas no, je to blbé a rezervu nemám nic moc, tak uvdidíme, jak se s tím poperu
- Citovat
- Upravit
@elis_an3 je to opravdu síla, vždy mi chodil RP kolem 8 v měsíci, teď po zavedení Skaret je v tom neskutečný bor děl a chodí to, jak se jim zachce. Ale bohužel, oni mají ze zákona právo, vyplatit to do konce měsíce, takže s tím musí člověk počítat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gábííí jo to vím, že mají nárok a vím, že je s tím třeba počítat ( i když ono to třeba chodí pravidelně a zrovna jak nejvíce člověk potřebuje, to přijde pozdě
) ale jako na úřadech dělají lidé, tak by člověk čekal pochopení a pořád mi nejde do hlavy, že v tom samém městě sociálka pracuje úplně hladce, krásně, vše chodí ne do 30ti dnů, ale téměř hned a hnedle vedle pracák…děs, peníze chodí jako abstinent do hospody, ještě v televizi pak nějaký ten jejich mluvčí či co to bylo řekne takové bludy, jako že si maminky rozmazlili a podobně, upřímně lituju těch maminek, které žijí z měsíce na měsíc a opravdu nemají těm dětem co dát na jídlo…fakt je mi jich líto a úřadům je to fuk
- Citovat
- Upravit