Kdy mít jeden spánek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.2.25 08:56

@KiliSmells zkusím dneska, dopoledne nedat a vyjdeme ven po 12 hod :dance:

• Citovat
  • Upravit
599
15.2.25 13:18
@Anonymní píše: Více

Tak napiš jak dopadnete :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.25 14:00

Udělala bych jeden spánek. Tyhle experimenty jsou zbytečné. Budeš se muset smířit s tím, že už nebudeš mít tu pohodindu.

• Citovat
  • Upravit
675
15.2.25 14:06

Já mám 11 měsíční. První spánek kolem 11 (skoro dvě hoďky), pak jeste mezi 15:30-16 dá cca 20 minut. Chodí spát po 8. Už to taky moc nefunguje, takže jsem zkoušela dávat spát na první spánek později. No a myslíš, že to funguje? Ne, vzbudí se po hodně, totálně uřvaný a ten druhý spánek stejně potřebuje. Každému prckovi sedí něco jiného, chce to jen hledat. A za měsic může být všechno jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.25 17:22

@KiliSmells tak dopoledne spánek žádný, ani jsem nezpozorovala, že by byl unavený nebo ten spánek potřeboval, oběd v 11:45, v půl 1 jsme šli ven s domněním že rychle usne… no usnul ve 13:20, po půl hodině přesně se probudil, tak jsem jezdila a po 40min ještě usnul, a spal pak ještě 35min a vzbudil se, tak já nevím :D myslela jsem že bude spát dýl a v kuse, tohle se nějak nepovedlo, no zatím otrávený není tak uvidíme jak bude spát večer :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.25 17:25

@Marmarram tak to vám spí hezky, mě spíš vyhovuje když má ten druhý spánek delší protože chodím každý den ven s kočárkem, ten dopolední měl většinou doma a já aspoň rychle uklidila nebo hodila sprchu, ale uspávání prostě trvalo někdy i přes hodinu a spal 20 max 30min, za to ten druhý v kočárku vždy 1,5 h min, někdy dal i dvě, akorát dneska teda se budil, a nespal moc dlouho na to že venku prostě spí hezky, tak nevím jestli mu nakonec teda nechybí ten dopolední první spánek? už jsem z toho nějak zmatená :?

• Citovat
  • Upravit
1847
15.2.25 18:24

Musíš vydržet pár dní…chvilku trvá, než si zvykne. Co ho uspat v postýlce? Syn spí přes den taky v kočárku, ale d cca 3m mu vadi svetlo a musí mít kocarek zakrytý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.25 18:28

@ALIPELI tak postýlka vůbec, to spí semnou večer v posteli, klidně i beze mě, než jdu spát já, hlídám ho přes chůvičku…ale jakmile je v postýlce dostane záchvat, odpoledne i večer, prostě tam nevydrží, hned se probudí, nevím co má za problém…a první spánek měl buď v posteli nebo na gauči, světlo mu nevadí, má stříšku až dolů takže je zakrytý ale jakmile jezdím tak málokdy se u toho vzbudil

• Citovat
  • Upravit
1847
15.2.25 19:13

Tak je ještě možný, že je to na něj už pozdě, chodil v 11, tak ho dej spat ve 12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.25 19:38

Tak úplně přesně, jak to máš ty, to máme my. Ale náš je mladší, 7 měsíců. Ale úplně na chlup stejně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
15.2.25 20:26

Zkus vydržet pár dní :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
17.2.25 18:02

11m je na jeden spánek brzo, může to být jen období. My přešli v 18m na jeden spánek. Mrkni na správná bdělá okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
17.2.25 18:11
@saniska píše: Více

Nemusí to být brzo, syn přešel v 10m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
17.2.25 18:26
@saniska píše: Více

My přešli před prvními narozeninami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.25 08:38

@saniska brzy? já právě nevím, teď má třetí den jeden spánek, ale jde o to že vstává v 7 ráno, a chodí spát okolo 13h venku, což je 6hod vzhůru, pak spí 2-3 hodiny, odbourala jsem první spánek dopoledne protože se hrozně vztekal net usnul tím jsem právě myslela že ho už nepotřebuje :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510