2 měsíční miminko spí jen na mě přes den

Anonymní
13.2.25 14:24

2 měsíční miminko spí jen na mě přes den

Ahoj maminky.

Moje 2mesicni miminko vyzaduje jen kontaktni spanek pres den. Musi usnout na me nebo v naruci a jakmile polozim je za 3 minuty vzhuru. Obvykle uspavani jeste predchazi 20 minutovej plac.
V kocarku se mi taky uz zacina budit, do ted prospal i vecnost.
Myslite, ze zacne spat nekdy v postylce pres den? Takhle vubec nic neudelam :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
823
13.2.25 14:26

Jasný, moje 8m spí přes den jen v náručí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
13.2.25 14:31

Dcera to tak měla do roka. Pak sama už chtěla kontaktu méně a v roce a půl spala za mé přítomnosti ve své postýlce.
Na tohle je nejlepší přes den používat kvalitní a vhodné nosítko nebo šátek. U syna to pomáhá a polovinu noci pak spí na mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
13.2.25 14:32

Taky jsme resili. Nakonec jsem ji uspavala u sebe v posteli na prsu a kdyz usnula, nenapadne jsem se potajmu odplizila. Pak jak mela 3-4 mesice, zacalo se to zlepsovat. Ona ta miminka jsou prvni 3 mesice takove opicky, lepidla, potrebuji neustalou blizkost maminky a byvaji neodlozitelna, pak se to ma tendenci zlepsovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
13.2.25 14:58

To musí být náročné, s tím jsem se vůbec nesetkala, ale snad to brzo přejde. Držte se. Každé miminko je jiné, na to asi rada není. Jinak do nosítka jsem ještě tak malé mimčo nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.25 15:07

Taky to u nás tak bylo - a víš co? Je to jedna z mých nejkrásnějších vzpomínek. :srdce: Mimčo spinkalo na mně, zatímco já sledovala seriál. Miminku jsou dva měsíce, nebuď na sebe moc tvrdá ohledně „dělání něčeho“. :kytka:

Edit - přejde to, u nás to bylo myslím tak kolem 4. měsíce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
13.2.25 15:13

Syn se v kočárku touhle dobou taky začal brzy budit…musela jsem kočár zakrýt. Už mu vadilo světlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ounou
13.2.25 15:59

Mám to o něco lepší, odložený vydrží přes den cca 15 minut :lol: Času, kdy spí, jsem teď začala využívat ke čtení- knížky v ruce neudržím, mobil jo takže jsem si nakoupila do aplikace knížky a čtu.

Uklízím, když si ho vezme manžel ven, vařím v jeho bdělých oknech (je v lehátku/pod hrazdičkou). Staršímu se věnuju na procházce (v kočárku mladší spí), nebo když mladší spí-povídat si/stavět lego jde i tak, jiné činnosti doma děláme zas v bdělém okně mladšího.

• Citovat
  • Upravit
18733
13.2.25 16:13
@Anonymní píše: Více

Kluk tak na mě prospal šestinedělí vc noci. Holka 4 měsíce a pak byla ochotna na první ranní jít do kočáru a zbytek mamahotel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
14.2.25 14:43

Je to malé miminko, chce tvoji blízkost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí