Kdy mohu hodit dítě bezpečně do vody?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@PaníKadrnožková píše:
Tak ja dite do vody hodila asi v necelych 4. Nacetla jsem si, ze vyplave. Vyplaval, rozzlobil se na me, supla jsem ho znovu. A dalsi den uz chtel jit skakat. Ale zpetne uznavam, ze to byl debilni napad, ackoli jsem vyuku plavani urychlila o sezonu
jsem prisla o povest drsnomatky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
jsem prisla o povest drsnomatky
Ale neee. Ja to jen tak napsala. Vzdyt my bydlime u vodni plochy. Byla jsem tam s klukem 2 mesice v podstate denne, spadla lzicka do kaficka jsme udelali tisickrat, voda v obliceji, v usich, vse ok, vztah k vode hodne zdravy, jen jsme nemeli tu pointu, ponorit hlavu. Nakonec jsem mu jasne rekla, co se bude dít, ze to bude na 3. Raz dva tři… hop…
Nasledne, kdyz uz vyplavaval a skakal rutinne, tak zacal lovit kameny a nakonec se na tu vodu položil.
Takovy to drzeni na hladine a kopani nozickama je o ničem ![]()
A v te vode jsem sama stala a v podstate mi proplul mezi rukama ![]()
- Citovat
- Upravit
@PaníKadrnožková píše:
Ale neee. Ja to jen tak napsala. Vzdyt my bydlime u vodni plochy. Byla jsem tam s klukem 2 mesice v podstate denne, spadla lzicka do kaficka jsme udelali tisickrat, voda v obliceji, v usich, vse ok, vztah k vode hodne zdravy, jen jsme nemeli tu pointu, ponorit hlavu. Nakonec jsem mu jasne rekla, co se bude dít, ze to bude na 3. Raz dva tři… hop…Nasledne, kdyz uz vyplavaval a skakal rutinne, tak zacal lovit kameny a nakonec se na tu vodu položil.
Takovy to drzeni na hladine a kopani nozickama je o ničem
A v te vode jsem sama stala a v podstate mi proplul mezi rukama
tvoji povest heroda ti uz na epipi nikdo neodpare. O to se postaram ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
tvoji povest heroda ti uz na epipi nikdo neodpare. O to se postaram
A vis, jak uspavam miminko? Polozim ho do postylky, roztahnu nad nim dlane a s uprenym pohledem do oči na nej zasyčím: SPI, TY MALEJ SMRADE, NEBO TĚ SEŽERU!!! ![]()
- Citovat
- Upravit
Bezpečně ho může hodit do vody hned. Jestli se i bez následků vynoří ti nikdo nezaručí. V kolika letech půjde dítko samo ulovit mamuta?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli píše:
Nalej chlapovi do gumáků beton a šoupni ho do vody, ať prokáže svou kvalitu sám…Jinak ta zkouška má za význam co? Kvalitní batolata se vyškrábou na břeh a ta nekvalitní se utopí?
Jako třeba jestli je čaroděj? Svázat a hodit do vody. Jestli nevyplave, je očištěn. Jestli vyplave, je čaroděj a na hranici s ním!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Troll, kterej chce proti sobě poštvat moraváky a Pražáky. Ale chtělo to vybrat nějakej reálnej zvyk, něco míň obvious. Asi troll začátečník ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beruška Marcelka píše:
Ahoj, měla bych na vás takový zvláštní dotaz. Můj muž je z Moravy a mezi jeho rodinné tradice patří házení dětí do vody, jako zkouška jejich,,kvality”. Přijde mi to jako rodilé Pražačce poněkud zvláštní, ale protože ho miluji a důvěřuji mu, tak jsem na to přistoupila. Ale chtěla bych se ujistit, kdy mohu dítě do vody bezpečně hodit, aniž by se mu něco přihodilo, moc těm Moravákům nevěřím. Případně jaká teplota je ideální. Děkuji předem
Tak to mě pobavilo
.Co to je za otázku prej házet do vody. Protože ho miluju tak sem na to přistoupila
![]()
- Citovat
- Upravit
To je vtipnej zvyk
řekla bych až se naučí vyplavat, ale možná jsem jen zkažená dnešní dobou, jestli je zvyk, tak to zkus
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proc bych to delala? Od 4 plave
ve skole vyhral plaveckou soutěž. Myslim, ze vyuka plavani se u nas celkove povedla