Kdy na hrací deku?

6956
10.2.12 15:52

Kdy na hraci deku?

Ahoj maminky, kdy si vas prcek zacal poprve hrat na hraci dece??? Kdy ho tam mam zacit davat?? Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31399
10.2.12 15:59

doporučuje se ho tam dávat co nejdřív…volný prostor pomáhá miminko rozvíjet pohybově i psychicky ;) To nevadí, že zatím si moc hrát nebude a bude jen koukat, časem ho bude lákat se víc pohybovat, uchopovat plochu co dostane k dispozici (horizontálně i vertikálně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
10.2.12 15:59

Ahoj dávala jsem ho od tý doby co jsem jí koupila, takže někdy kolem začátku 2 měsíce. Koukal na hračky pověšené nad ním a po čase se po nich začal natahovat.

• Citovat
  • Upravit
29436
10.2.12 16:03

Začala jsem ho dávat na deku ve 3 měsících a ještě ho to nějak extra nezajímalo. Dřív absolutně vůbec, to akorát řval, když jsem ho tam položila a bylo mu všechno ukradené. Vyloženě si hrát s hračkami na dece začal ve 4 měsících a pak to velmi rychle začal i likvidovat. :mrgreen: Na zem jsem ho dávala mnohem dříve, ale to na normální složenou deku, bez hraček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
10.2.12 16:13

Oba kluky jsem na ní dávala něco málo po měsíci. A oba si celkem rychle začali hrát. Malý má tedka 2 a půl měsíce a už si tam vydrží chvíli pohrát. Věším tam ale hračky, které jsou blízko ručiček. Ze začátku jak se pohnul tak omylem strčil do hračky. Tedka už jde cíleně ručičkama.
Myslím, že čím dřív začneš dávat, tím dřív hru pochopí. Kolem půl roku už je deka na nic… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5055
10.2.12 16:35

ja bych rekla, ze to neni nejak vekem omezeno, ja jsem davala malyho na deku od narozeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
10.2.12 16:50

od 6ti týdnů, kdy začali plácat do hraček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
10.2.12 17:25

Od 6 ti týdnů,rozbalila plíny,dala protičůrací podložku pod mimi ,nacpala tlustý ponožky a nechala,at si hraje a zkoumá.
Hračky zavěsit níž,aby na ně mimi dosáhlo a i po bocích. At´se motivuje otáčet na strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
10.2.12 17:27

Tak kolem 6ti týdnů, ze začátku jen koukala, pak začala nesměle plácat a teď (tři měsíce pryč) už by ty hračky nejradši servala a sežrala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
10.2.12 18:18

ahoj, malou jsem na deku zacala davat nekdy v mesici a pul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
11.2.12 23:29

ahojky, já jí dala hrát hned pro příchodu z porodnice takže 3.den, to si je jen prohlížela, po týdnu už do hraček bouchala a za měsíc už je ocucávala, takže za mě klidně hned:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí