Kdy na matriku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1022
23.1.12 10:47

Ahoj chtěla bych se zeptat,když máme každý jiné trvalé bydliště, kam máme jít na matriku? V místě trvalého mého nebo partnera? Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
23.1.12 11:19

nám bylo řečeno, že je to jedno, matrika jako matrika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
23.1.12 11:25

jj na určení otcovství se může na jakoukoliv matriku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marsi99
30.1.12 13:39

chtěla jsem se ještě optat slyšela jsem že na matriku se chodí tam kde budu zrovna rodit jako třeba já si vybrala rodit v mostecké nemocnici a tak prý musím na matriku v mostě,nebo můžu jít na matriku v mýstě mého nebo přítelovo bydliště?

• Citovat
  • Upravit
martule88
30.1.12 13:41

Ahojky Marsi99 stačí matrika v bydliště buď tvýho nebo přítelovo.

• Citovat
  • Upravit
Dáda 001
26.8.13 17:19

Chtěla bych se poptat. Pokud otce nebudu uvádět, tak tam teda zajdu s tim, že prcek budé mít mé přijímení a musim asi nahlásit, že otec nebude uveden, že jo? Děkuji za odpověď :-)

• Citovat
  • Upravit
1m
1
20.10.14 20:13

Ahoj holki chci se zepta bydlim okres Usti nad Orlici a rodit budu v Hradci a na matriku musim tam nebo mem bydlisti nevim si rady a muzu zajit hned nebo musim pockam az se mi to narodi termin ted listopadu, a jeste jestli mam zajit na kontatni misto skrz materskou aby vedeli ze jsi na dva roky dneska jsem uz na materskou ukoncili mi neschopenku tak ted nevim dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
30.8.16 22:23

Nutnost matriky pred porodem?

Ahoj, obnovuji tuto diskuzi, protoze se nazory co slysim a ctu ruzni a v porodnici jsem se jeste neptala. Jsem ted v 34 tt a ode dneska nastup na PPM. Muj dotaz zni, musim na matriku pred porodem, kdyz cekam dite s manzelem a kdyz jsme se brali podepisovali jsme jake bude potomek mit prijmeni (primo u svatby). Nebo jde o to krestni jmeno? Myslela jsem, ze staci, kdyz pak z porodnice poslou nejake to hlaseni o narozeni, ktere bych jeste mela dostat a predvyplnit. Ja jen jestli plasit, protoze to vypada, ze nejspis „vrhnu“ driv. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.18 09:54

Ahoj chtěla bych se zeptat jestli bych mohla jít už ve třetím měsíci na Matriku. Biologický otec s dítětem nesouhlasí takže se to musí řešit soudem. Jenže nevim jestli to neni brzo. Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5079
31.5.18 10:08

Co byste chtěla na matrice sama řešit? Otcovství se určuje SOUHLASNÝM prohlášením rodičů, tedy musí přijít oba. Takže když jeden z rodičů nechce, tak druhý může podat žalobu k soudu, ale až po narození dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
31.5.18 10:08

@Veronika.Rýdlová A co na té matrice budeš řešit, když otec nechce být uveden v RL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
31.5.18 10:09

@Veronika.Rýdlová A kvuli cemu na tu matriku? Soud podle me resi az narozeny deti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.6.18 17:44

Jde to i bez OP, pouze s rodným listem?

Lidičky a když přítel momentálně nemá občanský průkaz, bude ho mít za měsíc a půl a už tam musíme zajít, stačí pouze jeho rodný list? Nebo to bez OP prostě nejde? :O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.6.18 17:45

Teda, ne že by mu ještě nebylo 15 :D ale OP bohužel ztratil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
1.6.18 21:47

@krbkrb Rodny list neni prukaz totoznosti. Pas nema?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí