Bolest břicha ve 21. týdnu těhotenství

94
17.1.12 11:38

bolest bricha ve 21tt

Ahoj těhulky, chtěla bych se zeptat, jsem ve 21tt a před třemi dny mě začalo bolet břicho jako při menstruaci. Nekrvácím nic takovýho jen je to takové nepříjemné v podbříšku. Někde jsem četla , že to může znamenat zamlklé těhotenství :( Jsem z toho nervózní. Na ultrazvuku jsem byla v 17tt a bylo vše v pořádku. Jdu teď v pátek na ultrazvuk jak mimi prospívá a na pohlaví ale hrozně se bojím, že mi řeknou nějakou hroznou zprávu. Dvakrát jsem potratila v začátku těhotenství a tak jsem vyplašená šíleně. Nevíte někdo jak časté je zamlklé těhotenství kolem tohoto týdne, nebo jak se to projevuje? Jsou tu super lidi a potřebuju trošku podporu jinak se zblázním :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2288
17.1.12 11:41

ahojky,se zamlklym tehotenstvim zkusenosti nemam,ale kolem 20tt me taky bolelo v podbrisku,trvalo to 14 dni a je to zpusobene rozpinanim deloznich svalu,i Dr.rikal ,ze je to normalni a neni se ceho obavat,pockej do UTZ,snad bude vse v poradku,drzim palecky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
17.1.12 11:44

Mě bolelo břicho celé těhotenství,doktorka vždycky říkala,že to je napínáním dělohy.Přesná bolest jako když jsem to měla dostat.Tak myslím že to bude v pořádku,ale určitě se o tom zmiň svému lékaři ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
17.1.12 11:47

děkuju jsem takovej plašan, ale po těch potratech se už bojím :-( snad bude vše v pořádku nemůžu se dočkat pátku. moc se na mimi těšíme a kdyby jsme o něj přišli asi bych to už nezvládla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
17.1.12 12:38

Neboj se..já to měla taky a mám do někdy do tět až se nemužu hýbat ale to je jen nározevé je to tím jak miminko roste a roztahuje se ti děloha..a v tom týdnu jakém jsi zamlklý potrat nebývá jen je veliká výjmka.když tě chytne udělej si čaj lehni si a bud v klidu..pohyby už cítíš?nebo taky teplá vana pomáhá..žádný strachy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
17.1.12 12:44

up si magnesko a ber jedno večer a jedno ráno..řekni to dr a napíše ti přímo na tebe.i na nohy pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
17.1.12 13:24

jo magnesku jsem si dneska koupila i hořčík tablety no snad to pomůže :) A pohyby no někdy si myslím, že to jsou ale jestli ano to nevím, možná to můžou být i střeva tak nevím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
17.1.12 13:27

motylku a ty jsi těhu nebo už mimiska máš ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
17.1.12 13:30
Kullysek píše:
motylku a ty jsi těhu nebo už mimiska máš ?

já sem ještě těhu čekáme chlapečka 11.5 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
17.1.12 13:32

teda tak to se máš :-) my se dozvíme pohlaví v pátek doufám. Jsem strašně zvědavá co to bude asi se nedočkám :-) My máme termín koncem května začátek června :D A porodu se bojím jak čert kříže :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
17.1.12 13:34
Kullysek píše:
teda tak to se máš :-) my se dozvíme pohlaví v pátek doufám. Jsem strašně zvědavá co to bude asi se nedočkám :-) My máme termín koncem května začátek června :D A porodu se bojím jak čert kříže :-O

Tak to já taky..kamarádka tětkom porodila a co mi vyprávěla,uplně mi šel mráz po zádech…
A co byste si přály?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
17.1.12 13:36

mě obobně je to ůplně jedno :-) a přítel by chtěl holčičku. A moji rodiče zase kluka. Nastavající dědek už plánuje co všechno mu nakoupí za autíčka :D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
17.1.12 13:38

tak mě to bylo taky jedno..
přítel chtel moc kluka a to se mu splnilo:-)taky pořádf mluví jak koupí autíčka,bude ho učit hrát fotbal atd atd..je to moc pěkné to poslouchat snad se to i splní a bude takovej jak povídá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
17.1.12 13:41

jo to jsem taky zvědavá :lol: ale určitě budou :D pořád mi hladí břicho a povídá mu :) já už mám břicho jako bych měla rodit to je děs :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
17.1.12 13:59

taky už mám velek pupek:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie