Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
zajímalo by mě, zda tu jsou také nějaké „hodně“ mladé maminky..myslím tím, kolem dvaceti let..Mně bude totiž teprve 23 a jsem těhotná, s přítelem jsme spolu skoro 6 let. V dnešní době si připadám jako nějaký exot, všichni s tím hrozně čekají, až budou mít dobrou jistou pozici, bydlení atd… Tak by mě zajímalo, jestli je na tom někdo podobně a má díte před 25 rokem nebo jsem opravdu výjimka ![]()
Ahoj ![]()
jsou i mladší maminky, 23 mi příjde normální věk na první dítko
Mi bylo 24, když se malá narodila a nikdo na tom nic špatného neviděl. znám spoustu holek v okolí co mají děti ve stejném věku (i mladší) jako já ![]()
v pohodě,mě je 21 a čekám dvojčata a jsou tady ještě o hooodně mladší maminky,no stress ![]()
tak mě bude v létě 23 a v 19 sem čekala první mimčo, teď je našemu chlapečkovi skoro 2,5 a čekáme druhý
už sem skoro dva roky vdaná ![]()
Výjimka nejsi. Taky jsem si tak připadala. Otěhotněla jsem plánovaně ve 22 letech a k 23. narozeninám se mi narodila dcera. Dneska už je z ní prvňáček a doma má 2 sourozence.
tak to je holky dobře, že to všechny nenecháváme až po 30, jak je dneska zvykem.. ![]()
za měsíc mi bude 24 a mám 4 měsíční miminko, podle mě je to věk akorát ![]()
Tak me se malej narodil a za 2 mesice mi bylo 24,nepripadala jsem si nejak extra mlada maminka
Jsou i o hodne mladsi ![]()
Ahoj mě je 21 a čekáme první mimi
Vždycky jsem chtěla být mladá maminka ![]()
Mě je 22 let a mám 19 měs.kluka.Výjimečné to není.V Motole mi gyn.řekl, že poslední dobou přibývá mladých maminek. ![]()
Je to výhoda být mladá maminka, máme všechno před sebou ![]()
Jee, když jsem viděla téma hodně mladé maminy, tak jsem si myslela, že je tady budou nějaký pubošky kolem 16 17 let
bude mi 23 a na dítko pomýšlím kvůli mému zdravotnímu stavu… Myslím, že můžeš být totálně v klídku
ono je hlavní co máš v hlavě a né co v občance ![]()