Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já už teda mladá maminka nejsem, bude mi 28:-) ale chtěla jsem jen říct,že bych měla mimčo taky dřív, ale nejdřív nebylo s kým a pak to skoro rok trvalo
ale když vidím maminy v poradně..tak si mladá připadám…chodí tam mnohem starší ![]()
jinak zakladatelko, věk 23 mi vůbec nepřijde málo…spíš naopak akorát ![]()
Ahoj, taky se hlásím do „klubu“.. první holčičku jsem měla v čerstvých 21 letech, plánovaně a druhé čekáme teď v dubnu,ve 23 letech.. taky plánovaně.. některým lidem to vyhovuje víc, mít dítě dřív..a mě to přijde „pro mě“ přirozené.. všechno mi vyhovuje:)
Já mám na tři. Chodila jsem před tím do školy a do konce roku 2008 platilo, že když jsem chodila do školy mohla jsem si délku zvolit a po tom co jsem odešla ze školy jsem byla půl roku v ochrané lhůtě. Odešla jsem někdy v listopadu tuším a v dubnu se malý narodil, takže mi volba délky krásně vyšla. ![]()
ahoj já sem taky mladice 21let a syn má 8měsíců jsem z Turnova a ještě nejsem vdaná ![]()
jinak sem se snažila od 19nácti
mám za sebou i potrat
Příspěvek upraven 17.01.12 v 14:33
petulka500 je to ti fajne vyslo,no tedkom to po novem je lepsi i neni ![]()
A urcite druhe mimi neplanujeme ,kvuli penez…protze brat 3800kc a zit normalne nejde.A jak to vidis ty s druhym miminkem
Já kdybych mohla tak otěhotním hned, ale zatím to nejde. Přítel to má s prací teď takové všelijaké, ale dohodli jsme se, že hned jak se to ustálí, tak do toho skočíme, tak uvidím. Mít druhé mimčo je snad můj největší sen. ![]()
tterka děkuji,občas už si říkám jestli někdy přijdou…Kde se s nimi potkat,když sem furt zalezlá doma…Pesimistická nálada se mě začíná čím dál tím víc zmocňovat… ![]()
petulka500 to ja si prala mooc holcicku ale ..bysme nevychzeli ![]()
chtelo by to kompletne zmenit zakony,reformy,a hlavne vymenit celou vladu s prezidentem ![]()
petulka500 jojo jede az do tesina
no ja to mam na 4 roky,chtela jsem si to ted po novem zmenit na 3 ale manzelovy to tesne nevyjde.A ty jsi mela na kolik roku materskou