Hodně mladé maminy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13794
17.1.12 12:19

Mě je 23.let a mám tří letého chlapáka :mrgreen: :srdce:

Jináč je tu diskuze Mladé maminky kolem dvaceti let, tak tam mrkni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
17.1.12 12:20
machacada píše:
Kačinka píše:
Jo já si už říkám jak moc se těším aby to bylo,ale to uteče jak voda,ani se nenadějem :) A víš co čekáš??? :)
Taky se strašně těšíme :) Nevíme to chceme se nechat překvapit ale nevím jestli to vydržím si to nenechat říct, pokaždý když jsem na UTZ tak se mě ptá jestli už jsem si to rozmyslela a chci to vědět :lol: ale to už vydřžím :) hlavně aby bylo zdraví mimčo, a ty to víš? :)

Tak to my jsme neskutečně zvědaví,pořád se ptáme a to naše dělá drahoty-chceme holčičku,tak doufám že když dělá drahoty tak je stydlivá a ne kluk,ten by snad byl po tatínkovi a ukázal by se :) A přesně tak,hlavně ať je zdravé,když se neukáže,kupuju všechno v neutrálu,jen do kočárku jsem se zamilovala do tyrkisového-ale to holčičce si myslím nijak neuškodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
17.1.12 12:21

Mně je taky 23, Marečkovi 6,5 měsíce, právě chatuju na fb se svou kámoškou - je jí 22 a jejímu synovi 1,5 roku a švagrové je 23 a v květnu se jí narodí už třetí dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
17.1.12 12:23
Kačinka píše:
machacada píše:
Kačinka píše:
Jo já si už říkám jak moc se těším aby to bylo,ale to uteče jak voda,ani se nenadějem :) A víš co čekáš??? :)
Taky se strašně těšíme :) Nevíme to chceme se nechat překvapit ale nevím jestli to vydržím si to nenechat říct, pokaždý když jsem na UTZ tak se mě ptá jestli už jsem si to rozmyslela a chci to vědět :lol: ale to už vydřžím :) hlavně aby bylo zdraví mimčo, a ty to víš? :)
Tak to my jsme neskutečně zvědaví,pořád se ptáme a to naše dělá drahoty-chceme holčičku,tak doufám že když dělá drahoty tak je stydlivá a ne kluk,ten by snad byl po tatínkovi a ukázal by se :) A přesně tak,hlavně ať je zdravé,když se neukáže,kupuju všechno v neutrálu,jen do kočárku jsem se zamilovala do tyrkisového-ale to holčičce si myslím nijak neuškodí :)

:) to je stydlín :) tak snad to holčička bude :palec: to víš že ne tyrkisová je hezká tu bych klidně i pro holčičku koupila :) my máme vybranej takovej limetkovej takže neutrální :) a jaké máte vybraný jména :) jsem ale zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
17.1.12 12:23

T

Příspěvek upraven 21.01.12 v 14:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
17.1.12 12:24
tulidlo píše:
Mně je taky 23, Marečkovi 6,5 měsíce, právě chatuju na fb se svou kámoškou - je jí 22 a jejímu synovi 1,5 roku a švagrové je 23 a v květnu se jí narodí už třetí dítě…

Mladýma maminama se to prostě jen hemží :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
17.1.12 12:24

Tak to jsem taky čekala mladší :mrgreen: já otěhotněla v 18cti :mrgreen: a v 19cti ze mě byla a je maminka… Nepříjde mi na tom nic zvláštního ani v okolí jsem se nesetkala s negativními reakcemi :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
17.1.12 12:27

Holky, ale je fakt, že v porodnici jsem byla nejmladší :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
17.1.12 12:28

Já si také myslím že na věku nezáleží.A hlavně mladé maminky jsou krásné :) A já porod po 40 také nezavrhuji,máma měla v 38 bráchu a teď 5.1.2012 porodila holčičku :) Takže mám ségru :mrgreen: která bude v půl roce tetičkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
17.1.12 12:29
:) to je stydlín :) tak snad to holčička bude :palec: to víš že ne tyrkisová je hezká tu bych klidně i pro holčičku koupila :) my máme vybranej takovej limetkovej takže neutrální :) a jaké máte vybraný jména :) jsem ale zvědavá :lol:

Holčika bude Vanesa a kluk Adam :) A vy máte jména?? :) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
17.1.12 12:29
Kačinka píše: :) to je stydlín :) tak snad to holčička bude :palec: to víš že ne tyrkisová je hezká tu bych klidně i pro holčičku koupila :) my máme vybranej takovej limetkovej takže neutrální :) a jaké máte vybraný jména :) jsem ale zvědavá :lol:
Holčika bude Vanesa a kluk Adam :) A vy máte jména?? :) :jazyk:

Se to tady nějak spilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
17.1.12 12:31

Mě pobavilo to „teprve“ 23 :oops: :mrgreen: Podle mě to není na prcka brzo, já poprvé rodila v čerstvých 22 a podruhé v čerstvých 24 :think: :nevim:

Oproti průměru asi mladá jsem, ale brzo mi to nepřišlo :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
17.1.12 12:34

Já jsem otěhotněla v 19 a rodila jsem ve 20. Mimčo bylo chtěné a plánované. :palec: Teď má skoro 9 měsíců :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
17.1.12 12:35
Kačinka píše:
Kačinka píše: :) to je stydlín :) tak snad to holčička bude :palec: to víš že ne tyrkisová je hezká tu bych klidně i pro holčičku koupila :) my máme vybranej takovej limetkovej takže neutrální :) a jaké máte vybraný jména :) jsem ale zvědavá :lol:

:) To jsou hezký jména :palec: My máme holčička buď Anežka nebo Natálka a kluk Šimon :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
17.1.12 12:37
machacada píše:
Kačinka píše:
:) To jsou hezký jména :palec: My máme holčička buď Anežka nebo Natálka a kluk Šimon :)

To je taky krásné,mě se líbí ještě Tadeášek,ale Přítel si vybíral klučíka já holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí