Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě je 23.let a mám tří letého chlapáka
![]()
Jináč je tu diskuze Mladé maminky kolem dvaceti let, tak tam mrkni ![]()
machacada píše:Kačinka píše:Taky se strašně těšíme
Jo já si už říkám jak moc se těším aby to bylo,ale to uteče jak voda,ani se nenadějemA víš co čekáš???
Nevíme to chceme se nechat překvapit ale nevím jestli to vydržím si to nenechat říct, pokaždý když jsem na UTZ tak se mě ptá jestli už jsem si to rozmyslela a chci to vědět
ale to už vydřžím
hlavně aby bylo zdraví mimčo, a ty to víš?
Tak to my jsme neskutečně zvědaví,pořád se ptáme a to naše dělá drahoty-chceme holčičku,tak doufám že když dělá drahoty tak je stydlivá a ne kluk,ten by snad byl po tatínkovi a ukázal by se
A přesně tak,hlavně ať je zdravé,když se neukáže,kupuju všechno v neutrálu,jen do kočárku jsem se zamilovala do tyrkisového-ale to holčičce si myslím nijak neuškodí ![]()
Mně je taky 23, Marečkovi 6,5 měsíce, právě chatuju na fb se svou kámoškou - je jí 22 a jejímu synovi 1,5 roku a švagrové je 23 a v květnu se jí narodí už třetí dítě…
Kačinka píše:machacada píše:Tak to my jsme neskutečně zvědaví,pořád se ptáme a to naše dělá drahoty-chceme holčičku,tak doufám že když dělá drahoty tak je stydlivá a ne kluk,ten by snad byl po tatínkovi a ukázal by seKačinka píše:Taky se strašně těšíme
Jo já si už říkám jak moc se těším aby to bylo,ale to uteče jak voda,ani se nenadějemA víš co čekáš???
Nevíme to chceme se nechat překvapit ale nevím jestli to vydržím si to nenechat říct, pokaždý když jsem na UTZ tak se mě ptá jestli už jsem si to rozmyslela a chci to vědět
ale to už vydřžím
hlavně aby bylo zdraví mimčo, a ty to víš?
A přesně tak,hlavně ať je zdravé,když se neukáže,kupuju všechno v neutrálu,jen do kočárku jsem se zamilovala do tyrkisového-ale to holčičce si myslím nijak neuškodí
to je stydlín
tak snad to holčička bude
to víš že ne tyrkisová je hezká tu bych klidně i pro holčičku koupila
my máme vybranej takovej limetkovej takže neutrální
a jaké máte vybraný jména
jsem ale zvědavá ![]()
tulidlo píše:
Mně je taky 23, Marečkovi 6,5 měsíce, právě chatuju na fb se svou kámoškou - je jí 22 a jejímu synovi 1,5 roku a švagrové je 23 a v květnu se jí narodí už třetí dítě…
Mladýma maminama se to prostě jen hemží
![]()
Tak to jsem taky čekala mladší
já otěhotněla v 18cti
a v 19cti ze mě byla a je maminka… Nepříjde mi na tom nic zvláštního ani v okolí jsem se nesetkala s negativními reakcemi
![]()
Já si také myslím že na věku nezáleží.A hlavně mladé maminky jsou krásné
A já porod po 40 také nezavrhuji,máma měla v 38 bráchu a teď 5.1.2012 porodila holčičku
Takže mám ségru
která bude v půl roce tetičkou ![]()
Holčika bude Vanesa a kluk Adam
A vy máte jména??
![]()
Kačinka píše:Holčika bude Vanesa a kluk Adamto je stydlín
jsem ale zvědavá
Se to tady nějak spilo ![]()
Mě pobavilo to „teprve“ 23
Podle mě to není na prcka brzo, já poprvé rodila v čerstvých 22 a podruhé v čerstvých 24
![]()
Oproti průměru asi mladá jsem, ale brzo mi to nepřišlo
![]()
Já jsem otěhotněla v 19 a rodila jsem ve 20. Mimčo bylo chtěné a plánované.
Teď má skoro 9 měsíců ![]()
Kačinka píše:Se to tady nějak spiloKačinka píše:Holčika bude Vanesa a kluk Adamto je stydlín
jsem ale zvědavá
A vy máte jména??
![]()
To jsou hezký jména
My máme holčička buď Anežka nebo Natálka a kluk Šimon ![]()
machacada píše:Kačinka píše:Se to tady nějak spiloKačinka píše:Holčika bude Vanesa a kluk Adamto je stydlín
jsem ale zvědavá
A vy máte jména??
![]()
To je taky krásné,mě se líbí ještě Tadeášek,ale Přítel si vybíral klučíka já holčičku ![]()