Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
verunkka2 píše:
ahojtaky se pridavam, je mi 20 a jsem 8+4:-)
gratuluji ![]()
Krásný den přeji. Dnes jsem 22DC 8DPO a od rána
jak divá. Do toho mě šíííleně bolí podbříšek. Tento měsíc jsme se snažili skoro každý den a když to nešlo tak ob den. Do OVU jsme se nádherně trefili. Tak nevím co si myslet. Jestli na mě třeba jen něco neleze. Ale jinak krom toho zvraení a bolesti mi nic není. V sobotu zkusím testík. ![]()
Já jsem měla jediný příznak, že se nedostavila menstruace. Tak jsem zkusila test a byla to úplná dálnice
Přeji ať to vyjde ![]()
Ähojky já mně bylo fajn, jediný příznak co jsem pocitovala byly bolesti v podbřišku jako kdyby měla dorazit MS, ale byly to jednorázový křeče, ne v kuse třeba jak hodku před MS. =o)
abidail píše: Ähojky já mně bylo fajn, jediný příznak co jsem pocitovala byly bolesti v podbřišku jako kdyby měla dorazit MS, ale byly to jednorázový křeče, ne v kuse třeba jak hodku před MS. =o)
Tak já tu bolest pociťuji spíše ráno nejvíce. Pak si jdu zase lehnout a když se vzbudím tak mě občas bolí. Jsem z toho jelen. ![]()
Anýsek18 píše:
Krásný den přeji. Dnes jsem 22DC 8DPO a od ránajak divá. Do toho mě šíííleně bolí podbříšek. Tento měsíc jsme se snažili skoro každý den a když to nešlo tak ob den. Do OVU jsme se nádherně trefili. Tak nevím co si myslet. Jestli na mě třeba jen něco neleze. Ale jinak krom toho zvraení a bolesti mi nic není. V sobotu zkusím testík.
Tak přeji ať jsou //
![]()
ahojky, muzu se pridat. je mi 21 a posledni MS 18.2.2012, tak jsem udelala testik a jsou krasne //
29.3. nas ceka vysetreni, tak snad uz bude neco videt … moc se tesime ![]()