Hodně mladé maminy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4531
22.1.12 18:31
Miškynka píše:
Tak my jsme měli mimčo plánované, ale snažili jsme se 15 měsíců, pak se konečně povedlo. Svatbu plánujeme jen co našetříme nějaké penízky, přece jenom ted bylo dost výdajů na malou Barunku, takže jestli to vyjde tak svatba za rok či dva. Bydlíme v domečku s tchýní, ale odděleně a jí skoro nevídáme. Ale časem by jsme chtěli vlastní domeček :D

Tak jako bavili jsme se,že tak za dva roky bysme do toho mohli praštit,ale nijak vážně :nevim: …my teda ty výdaje už máme rok a zatím se to moc nelepší :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
22.1.12 18:41
Miškynka píše:
Jinak až budeme pořizovat druhé tak prý to bude určitě podle přítele kluk, když se to nepvedlo teď, ikdyž tajně do porodu doufal že se všichni doktoři sekli s holčičkou a prcek že bude mít pinďu a ono ne. Vybraného jsme měli Filipa a asi to tak bude když se nám kluk povede. Já chtěla Michala ale ten mi neprošel :( A u holčičky nevím, ale na to je času dost :D
Já jsem si taky přála kluka no ale dr říkal že to na 70% bude holka :nevim: za mamkou už moc nejezdim spiš ona k nám :lol: a vy nebydlíte u tvé mamky? Já jsem myslela že bydlíš pořád tam?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
22.1.12 18:46

Nathalko to mě řekl doktor taky,až do poslední chvíle jsme vlastně nevěděla,co čekám,protože Ondra měl finfína schovanýho :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: a taky to měla být na 70% holka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
22.1.12 19:27
peggyska píše:
Nathalko to mě řekl doktor taky,až do poslední chvíle jsme vlastně nevěděla,co čekám,protože Ondra měl finfína schovanýho :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: a taky to měla být na 70% holka :palec:
No já pořád doufám, ale doktor už má v ordinaci ten 3D ultrazvuk a říkal že ani varlata tam nevidí :nevim: no malá šance tam je tak uvidíme :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
22.1.12 19:28

Tak já na 3D nebyla,když už to nešlo vidět ani ve 30.týdnu,tak jsme se na to vyprdli a nechali si překvápko :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
22.1.12 19:32

Naše byla taky plánovaná, teda obě těhu a pokaždé se taky zadařilo napoprvé :D…jinak my jsme se brali loni v červenci :), nechtěla jsem se vdávat těhotná nebo s malým mimčem a malá už v té době měla skoro 2 roky, takže se u ní střídali, když šla spát, babičky a tetičky, abych si to taky užila :) Šarlotka se taky nechtěla moc na ultrazvuku ukázat, ale tvrdili nám, že na 70% holka a trefili se :), ale nejlepší bylo, když mi ji po porodu položili na břicho a já jsem se na ni dívala a přemýšlela, co teda máme, jestli fakt holku :mrgreen: …tak doufám, že druhý nebude takovej stydlín a hezky se ukáže co nejdřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
22.1.12 19:40

Nihal já fakt do poslední chvíle počítala s holkou,takže jsem si nechala dát spinál,abych byla vzhůru a věděla,co teda mám :pankac: …no a když mimčo vytáhli a řekli:je to kluk a pěkný macek :pankac: ,tak mě málem šlehlo,ale je to nejhezčí mimčo,co jsem si mohla přát :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: a nakonec měl jen 3530 g :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
22.1.12 19:43

Já bych taky chtěla kluka chjo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
22.1.12 19:52
Nathalka01 píše:
Já bych taky chtěla kluka chjo :,(

Já holku,tak si to vyměníme :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
22.1.12 20:01

a já bych brala klidně i druhou holku :) …ale chlap chce kluka, tak uvidíme…já mám samý bráchy a je to na prd:D…odkud ses peggysko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
22.1.12 20:06
Nihal píše:
a já bych brala klidně i druhou holku :) …ale chlap chce kluka, tak uvidíme…já mám samý bráchy a je to na prd:D…odkud ses peggysko?

Z Českých Budějovic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
22.1.12 21:54

Peggy , my jsme jasně rozhodnutí že se vzít chceme, kdyby se nám nepovedlo mimčo , tak už sem byla vdaná. Ted ještě něco splácíme, ale v červnu doplatíme a tu sumu budeme šetřit na svatbu :)Mamka říkala když se chceme vzít tak at jdem na úřad, ale to já ne chcem to se vším všudy a tak počítáme tak 60 000,– 8o
Veru pindík může narůst na UTZ kdykoliv ale obráceně se to moc nestává..U mé mamky nebydlíme asi tři roky. Bydlím v Letech takže jsem se neodstěhovala nějak daleko :mrgreen: Máme tu domek- my horní patro a zahradu , tak se těším až uděláme houpajdu a prolézačku a pískoviště :pankac:
holky takle to máme s kamarádkou ona má kluka a chtějí holku a my obráceně, tak kdyby bylo druhé a špatná pohlaví tak si taky děláme srandu že je prohodíme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
22.1.12 21:58
Smejdilkaa píše:
Ahoj holky,
zajímalo by mě, zda tu jsou také nějaké „hodně“ mladé maminky..myslím tím, kolem dvaceti let..Mně bude totiž teprve 23 a jsem těhotná, s přítelem jsme spolu skoro 6 let. V dnešní době si připadám jako nějaký exot, všichni s tím hrozně čekají, až budou mít dobrou jistou pozici, bydlení atd… Tak by mě zajímalo, jestli je na tom někdo podobně a má díte před 25 rokem nebo jsem opravdu výjimka :)

Ahojky, mě je 21 a v postýlce mi spinká 4 měsíční holčička :D ..myslim, že 23 je krásný věk.. Já jsem chtěla být mladá mamka..Moje mamka mě měla v 17 letech a dnesk ajsme nejlepší kamarádky, tak doufám, že to budu mít s malou taky taky :mrgreen: :mrgreen:

jinak omlouvám se , že sem vám sem takhle vtrhla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.1.12 23:04

V listopadu mi bylo 18 a ted jsem v 5 měsíci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
23.1.12 08:18
Miškynka píše:
Peggy , my jsme jasně rozhodnutí že se vzít chceme, kdyby se nám nepovedlo mimčo , tak už sem byla vdaná. Ted ještě něco splácíme, ale v červnu doplatíme a tu sumu budeme šetřit na svatbu :)Mamka říkala když se chceme vzít tak at jdem na úřad, ale to já ne chcem to se vším všudy a tak počítáme tak 60 000,– 8o
Veru pindík může narůst na UTZ kdykoliv ale obráceně se to moc nestává..U mé mamky nebydlíme asi tři roky. Bydlím v Letech takže jsem se neodstěhovala nějak daleko :mrgreen: Máme tu domek- my horní patro a zahradu , tak se těším až uděláme houpajdu a prolézačku a pískoviště :pankac:
holky takle to máme s kamarádkou ona má kluka a chtějí holku a my obráceně, tak kdyby bylo druhé a špatná pohlaví tak si taky děláme srandu že je prohodíme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jé ty bydlíš v Letech? Tam je krasně.. Ale tak ikdyž to bude holka tak hlavně aby byla zdravá :mrgreen: My teď na jaře budeme taky dělat Natálce hřiště máme velkou zahradu tak se na to těšim :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí