Hodně mladé maminy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
17.1.12 14:00

No uvidíme…třeba jo. :D Tys byla sama nebo jsi někoho měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
awantia
17.1.12 14:02

petulka500 ja byla odzacatku stim jednim,a pak jsme se vzali,zatim to nak klape delame kompromisy :D

• Citovat
  • Upravit
awantia
17.1.12 14:03

katkabanova a to jsi otehotnela v 21letech prirozene ne??a ze se hned podarily dvojcatka ,asi je mate v rodine.? :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
22614
17.1.12 14:04

Tak 23 není zas tak málo, ne? já otěhotněla v 21letech, ted je mi 23 a mám 14m cácoru:-) A už plánujeme druhé:-) sice jsem původně chtěla děti tak po 25, ale co, otěhotněla jsem neplánovaně, tak jsem přehodnotila názor a myslím, že ivot s dítětem, mě naplňuje daleko víc než život předtím:-) Ale taky na mě koukali/koukají jako na exota, že prý si nic neužiju. Ale však já si užiju, až budu mít ve 40ti dospělé děti:-) I když přijde mi, že si užívám už teď - blbnu s malou venku, plašíme holubi(lidi na mě pak koukaj jako na magora), honíme se okolo postýlky, tohle mě hrozně baví:-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
17.1.12 14:04

Já jsem ještě ve fázi zvykání…pomalu si zvykám, že je tu někdo navíc. Jsme byli s malým zvyklí, že jsme si udělali všechno vklidu po našem a teď všechno přizpůsobujeme tomu, že je nás více. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
awantia
17.1.12 14:06

petulka500 ale zase je to hezke zvykani co?,ze vas ma nekdo rad ;)

• Citovat
  • Upravit
191
17.1.12 14:07

Tak to rozhodně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
awantia
17.1.12 14:09

atominnka jo tez nevim co vsichni plasi tim ze jsme mlade ze sme si meli jeste uzivat,taky mi prijde ze si uzivam i kdyz mam mimco,blbinky nas bavi.
A jak pises v 40 to uz bude fajn a ostatni budou jeste chovat :D

• Citovat
  • Upravit
5533
17.1.12 14:12

Já se také přihlásím do klubu. :lol: Bývala :lol: jsem mladá maminka. Teď je mi „už“ čerstvých 28, ale mám osmiletého chlapečka a skoro pětiletou holčičku :lol:
Ale do dneška jsem za exota. Spolužačky se teprve teďka pomalu vdávají, nad dětmi začínají uvažovat… „Bohužel“ jsem přišla o strašnou spoustu „kamarádů“, ale za ty moje lumpíky to stálo :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
awantia
17.1.12 14:13

petulka500 nebydlis pobliz Tesina ?ze bysme se navstevovali ?kdy ti konci materska?Me 24.8.2014

• Citovat
  • Upravit
389
17.1.12 14:15
tterka píše:
Já se také přihlásím do klubu. :lol: Bývala :lol: jsem mladá maminka. Teď je mi „už“ čerstvých 28, ale mám osmiletého chlapečka a skoro pětiletou holčičku :lol:
Ale do dneška jsem za exota. Spolužačky se teprve teďka pomalu vdávají, nad dětmi začínají uvažovat… „Bohužel“ jsem přišla o strašnou spoustu „kamarádů“, ale za ty moje lumpíky to stálo :andel: :andel: :andel:

Jo to mě taky potkalo,moji vrstevníci mají na programu jen paření a bavení se a já jsem doma.Já ne že bych přišla o nějaké,mě vůbec nikdo nezbyl,jsem pořád sama,jediného komo mám je mamka a přítel,neříkám že je to málo,oba jsou mi strašnou oporou,ale občas bych si taky chtěla poklábosit s kámoškou… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
17.1.12 14:15
Kačinka píše:
Jak jste to udělaly že jste stihli svatbu?Já jsem chtěla také,ale nechtěla jsem se vzdávat s pupíkem tak jsme to nechaly až se šmudlík narodí.Vám nevadilo brát se s bříškem??? :) :)

Kačinko, já se vdávala ve čtvrtém měsíci a nikdo kromě mě a manžela netušil, že jsem těhotná. Prozradili jsme to až po svatbě a bříško mi vyskočilo až v sedmém měsíci. Do té doby jsem vypadala skoro úplně netěhotně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
17.1.12 14:17

Kači, neboj se, ony přijdou jiné kamarádky. Takové, které za to opravdu stojí ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
17.1.12 14:18

Bydlela jsem v Ostravě a teď v Opavě, ale mám dojem, že když jedu vlakem do Ostravy tak je to vlak co jezdí až do Těšína a malý vlaky miluje. :D S tou mateřskou ti to závidím..mě končí už teď v dubnu. :,( :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
awantia
17.1.12 14:18

No ja zase v okoli tesina ,nake kamaradky mam ale nestykam se snimi protoze se porad jen chlubi svym prckem a tak nejak …ja jsem spise holka i do nepohody :DD A TO ONI NECHAPU.Tak mi zbyl manzel,uzasna sestra,a rodice

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky