Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky jsme to tak měli
už se strašně těšíme
manžel pořád že to bude určitě dřív, tak se necháme překvapit ale když jsem byla naposledy na gyndě tak mi měřil jako to SF a měla jsem to až nad tu třetí čáru tak nám pěkně roste, doufám že nebude mít přez 4 kila ![]()
Taky jsem myslela, že myslíš tak 17 let… Těma hodně mladýma maminkama.
Mě je 20 a mám 4 měsíční dcerku. ![]()
Jééé…taky se hlasím…Mě bude v červnu 23 a malému v červenci dva roky
Takže jsem rodila v čerstvých 21 ![]()
tak hlavně já svým příspěvkem taky nic „nezavrhuji“, druhé dítě mám sama po třicítce a mamka měla skoro 41let jak jsem se narodila, já spíš myslela prvorodičky, které po třiceti začínají, to bych se v dnešní době trošku obávala, alespoň v okolí to na mě působí, že dneska otěhotnět už není samozřejmá věc ale každý sám musí zvážit co chce a jak mu to vyhovuje.. dneska se tyhle věci moc řeší, každej kouká.. ta je moc mladá ta je moc stará.. já spíš nechápu toto
Přidávám se…23 a v červnu mám termín-chlapečka
je pravda,že ještě stihnu oslavit v dubnu 24
jinak mě mamča měla v 17 a můžu říct,že sem za to vděčná…tím že sme od sebe ne tolik roku tak mame vztah spis jako nejlepší kamaradky ![]()
nikysek1 píše:
Přidávám se…23 a v červnu mám termín-chlapečkaje pravda,že ještě stihnu oslavit v dubnu 24
jinak mě mamča měla v 17 a můžu říct,že sem za to vděčná…tím že sme od sebe ne tolik roku tak mame vztah spis jako nejlepší kamaradky
Mamka mě měla v 18ti, otěhotněla v 17ti a taky se mi zdá, že je to lepší a líp si rozumíme než kdyby měla třeba i 28, to už je 10 let rozdíl a byla by asi o dost jiná. ![]()
Me je 21 a mam 17 mesicniho Šimonka,manzelovi je 23.
Jiank jsem otehotnela planovane v 19 a taky v 19 porodila.
JOO a vdavala jsem se taky v 19 byla jsem ve 4 mesici ![]()
Veverysek píše:nikysek1 píše:
Přidávám se…23 a v červnu mám termín-chlapečkaje pravda,že ještě stihnu oslavit v dubnu 24
jinak mě mamča měla v 17 a můžu říct,že sem za to vděčná…tím že sme od sebe ne tolik roku tak mame vztah spis jako nejlepší kamaradky
tak my máme s mamkou super vztah a to mě v těch 28 měla (ale děti chtěla dřív, jen se to po svatbě tak zamotalo, že musela čekat a nevědělo se, jestli vůbec děti mít bude)
Mamka mě měla v 18ti, otěhotněla v 17ti a taky se mi zdá, že je to lepší a líp si rozumíme než kdyby měla třeba i 28, to už je 10 let rozdíl a byla by asi o dost jiná.![]()
awantia píše:
Me je 21 a mam 17 mesicniho Šimonka,manzelovi je 23.
Jiank jsem otehotnela planovane v 19 a taky v 19 porodila.
JOO a vdavala jsem se taky v 19 byla jsem ve 4 mesici
Tyjo tak to jsem na tom stejně jako ty
akorát s tím rozdílem že já teprve budu rodit
ale v 19 jsem taky plánovaně otěhotněla, svatbu jsme taky stihli a rodit budu ještě taky v 19 ![]()
Jak jste to udělaly že jste stihli svatbu?Já jsem chtěla také,ale nechtěla jsem se vzdávat s pupíkem tak jsme to nechaly až se šmudlík narodí.Vám nevadilo brát se s bříškem???
![]()
Kačinka me to nevadilo ,i kdyz jsem byla v 4 mesici,ale brisko vypadalo na 6-7 mesic:DD mela jsem vetsi mimi ,jak se narodil mel 4000g.
A na 100% ze jsem tehotna jsem vedela 10.12.2009.A 6.3.2010 jsme se brali chtela jsem co nejdriv a vse jsme stihli akurat.
ja taky (19
)