Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,mě bylo v listopadu 20 a v květnu mám termín
Radši budu mladá maminka,než pak poslouchat tikající biologické hodiny a mít strach že se něco podělá.Myslím si že móresky 21.století,kdy je potřeba rodinu zabezpečit jsou přehnané,miminko je sice nákladná záležitost,ale myslím si že to zvládají i v horších situacích.
Tak přeju krásné těhulkování a ať jste všichni zdravoučký
---Jinak v kolikátém jsi tt???
![]()
dneska uz to neni in mit dite v pozdejsim veku:)taky jsem rada,ze budu mlada maminka,az mi ditka vyrostou,porad budu mlada,tak se tim nejak uklidnuju,ze mi nic neuteklo ![]()
Kačinka píše:
Ahojky,mě bylo v listopadu 20 a v květnu mám termínRadši budu mladá maminka,než pak poslouchat tikající biologické hodiny a mít strach že se něco podělá.Myslím si že móresky 21.století,kdy je potřeba rodinu zabezpečit jsou přehnané,miminko je sice nákladná záležitost,ale myslím si že to zvládají i v horších situacích.
Tak přeju krásné těhulkování a ať jste všichni zdravoučký---Jinak v kolikátém jsi tt???
![]()
Ahojky, kdy máš termín v květnu? já mám konec dubna ale myslím si že to bude až květen ![]()
Já si také říkám,že až mi bude 30,dítě už bude větší a můžu si vlastně začít užívat
Takže to co mi říkají teď,že jsem si zkazila život a že si nic neužiju,podle mě to není pravda… ![]()
machacada píše:Kačinka píše:Ahojky, kdy máš termín v květnu? já mám konec dubna ale myslím si že to bude až květen
Ahojky,mě bylo v listopadu 20 a v květnu mám termínRadši budu mladá maminka,než pak poslouchat tikající biologické hodiny a mít strach že se něco podělá.Myslím si že móresky 21.století,kdy je potřeba rodinu zabezpečit jsou přehnané,miminko je sice nákladná záležitost,ale myslím si že to zvládají i v horších situacích.
Tak přeju krásné těhulkování a ať jste všichni zdravoučký---Jinak v kolikátém jsi tt???
![]()
Mám 10.5. a podle UTZ 28.4. tak uvidíme
Až se bude chtít broučkovi ven tak půjde ![]()
Holky věk vůbec neřešte, když se na to cítíte a není v ničem problém tak proč né, však dospělé jste. Já teda taky nefandím tomu čekání po 30tce.. kolik ženských s tím otěhotněním má dnes problémy a zjisttí to třeba pozdě.. já chtěla mimčo taky ve dvaceti ale nebylo to správné zázemí tak jsme dva roky čekali a najednou to další tři nešlo.. až to šlo tak jsem potratila
ve 25 se mi nakonec narodil krásný chlapeček a na druhé jsem taky čekala skoro tři roky.. začít ve 30ti tak potěš koště.
Jo já si už říkám jak moc se těším aby to bylo,ale to uteče jak voda,ani se nenadějem
A víš co čekáš??? ![]()
První dceru jsem měla přesně ve dvaceti a neměnila bych. Je to lepší než na stará kolena. ![]()
AngelinaBalerina píše:
Holky věk vůbec neřešte, když se na to cítíte a není v ničem problém tak proč né, však dospělé jste. Já teda taky nefandím tomu čekání po 30tce.. kolik ženských s tím otěhotněním má dnes problémy a zjisttí to třeba pozdě.. já chtěla mimčo taky ve dvaceti ale nebylo to správné zázemí tak jsme dva roky čekali a najednou to další tři nešlo.. až to šlo tak jsem potratilave 25 se mi nakonec narodil krásný chlapeček a na druhé jsem taky čekala skoro tři roky.. začít ve 30ti tak potěš koště.
Tyjo
tak aspoň že to dobře dopadlo
ale teda takovou dobu a kdyby po 30 tak to by bylo pěkný ![]()
ahojky v únoru mi bude 23
a na konci dubna nebo začátek května se mi narodí můj první syn ![]()
Koukám že tu máme termín podobně,jste alespoň někdo z Prahy?Za chvíli mám v plánu začít shánět maminy na „venčení“
![]()
Kačinka píše:
Jo já si už říkám jak moc se těším aby to bylo,ale to uteče jak voda,ani se nenadějemA víš co čekáš???
Taky se strašně těšíme
Nevíme to chceme se nechat překvapit ale nevím jestli to vydržím si to nenechat říct, pokaždý když jsem na UTZ tak se mě ptá jestli už jsem si to rozmyslela a chci to vědět
ale to už vydřžím
hlavně aby bylo zdraví mimčo, a ty to víš? ![]()
Věk 23 let není pro mě „hodně mladá maminka“. Podle mě je to úplně normální věk pro první dítě.
Jinak já otěhotněla ve 23 letech, syn se mi narodil ve 24 letech a v současné době má 7 měsíců. Dítko je plánované a moc chtěné.