Hodně mladé maminy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
17.1.12 12:07

Ahojky,mě bylo v listopadu 20 a v květnu mám termín :) Radši budu mladá maminka,než pak poslouchat tikající biologické hodiny a mít strach že se něco podělá.Myslím si že móresky 21.století,kdy je potřeba rodinu zabezpečit jsou přehnané,miminko je sice nákladná záležitost,ale myslím si že to zvládají i v horších situacích.
Tak přeju krásné těhulkování a ať jste všichni zdravoučký :) ---Jinak v kolikátém jsi tt??? :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
17.1.12 12:08

dneska uz to neni in mit dite v pozdejsim veku:)taky jsem rada,ze budu mlada maminka,az mi ditka vyrostou,porad budu mlada,tak se tim nejak uklidnuju,ze mi nic neuteklo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
17.1.12 12:09
Kačinka píše:
Ahojky,mě bylo v listopadu 20 a v květnu mám termín :) Radši budu mladá maminka,než pak poslouchat tikající biologické hodiny a mít strach že se něco podělá.Myslím si že móresky 21.století,kdy je potřeba rodinu zabezpečit jsou přehnané,miminko je sice nákladná záležitost,ale myslím si že to zvládají i v horších situacích.
Tak přeju krásné těhulkování a ať jste všichni zdravoučký :) ---Jinak v kolikátém jsi tt??? :) :)

Ahojky, kdy máš termín v květnu? já mám konec dubna ale myslím si že to bude až květen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
17.1.12 12:10

Já si také říkám,že až mi bude 30,dítě už bude větší a můžu si vlastně začít užívat :) Takže to co mi říkají teď,že jsem si zkazila život a že si nic neužiju,podle mě to není pravda… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
17.1.12 12:11
machacada píše:
Kačinka píše:
Tak přeju krásné těhulkování a ať jste všichni zdravoučký :) ---Jinak v kolikátém jsi tt??? :) :)
Ahojky, kdy máš termín v květnu? já mám konec dubna ale myslím si že to bude až květen :)

Mám 10.5. a podle UTZ 28.4. tak uvidíme :mrgreen: Až se bude chtít broučkovi ven tak půjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
17.1.12 12:12

Taky mám 28.4. :) podle obojího tak nevím jsem na to zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.12 12:13

Holky věk vůbec neřešte, když se na to cítíte a není v ničem problém tak proč né, však dospělé jste. Já teda taky nefandím tomu čekání po 30tce.. kolik ženských s tím otěhotněním má dnes problémy a zjisttí to třeba pozdě.. já chtěla mimčo taky ve dvaceti ale nebylo to správné zázemí tak jsme dva roky čekali a najednou to další tři nešlo.. až to šlo tak jsem potratila :nevim: ve 25 se mi nakonec narodil krásný chlapeček a na druhé jsem taky čekala skoro tři roky.. začít ve 30ti tak potěš koště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
17.1.12 12:13

Jo já si už říkám jak moc se těším aby to bylo,ale to uteče jak voda,ani se nenadějem :) A víš co čekáš??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
17.1.12 12:14

První dceru jsem měla přesně ve dvaceti a neměnila bych. Je to lepší než na stará kolena. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
17.1.12 12:14
AngelinaBalerina píše:
Holky věk vůbec neřešte, když se na to cítíte a není v ničem problém tak proč né, však dospělé jste. Já teda taky nefandím tomu čekání po 30tce.. kolik ženských s tím otěhotněním má dnes problémy a zjisttí to třeba pozdě.. já chtěla mimčo taky ve dvaceti ale nebylo to správné zázemí tak jsme dva roky čekali a najednou to další tři nešlo.. až to šlo tak jsem potratila :nevim: ve 25 se mi nakonec narodil krásný chlapeček a na druhé jsem taky čekala skoro tři roky.. začít ve 30ti tak potěš koště.

Tyjo :( tak aspoň že to dobře dopadlo :) :palec: ale teda takovou dobu a kdyby po 30 tak to by bylo pěkný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
17.1.12 12:15

ahojky v únoru mi bude 23 :mavam: a na konci dubna nebo začátek května se mi narodí můj první syn :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
17.1.12 12:16

Koukám že tu máme termín podobně,jste alespoň někdo z Prahy?Za chvíli mám v plánu začít shánět maminy na „venčení“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
17.1.12 12:17
Kačinka píše:
Jo já si už říkám jak moc se těším aby to bylo,ale to uteče jak voda,ani se nenadějem :) A víš co čekáš??? :)

Taky se strašně těšíme :) Nevíme to chceme se nechat překvapit ale nevím jestli to vydržím si to nenechat říct, pokaždý když jsem na UTZ tak se mě ptá jestli už jsem si to rozmyslela a chci to vědět :lol: ale to už vydřžím :) hlavně aby bylo zdraví mimčo, a ty to víš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.1.12 12:18

Věk 23 let není pro mě „hodně mladá maminka“. Podle mě je to úplně normální věk pro první dítě. :D Jinak já otěhotněla ve 23 letech, syn se mi narodil ve 24 letech a v současné době má 7 měsíců. Dítko je plánované a moc chtěné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
17.1.12 12:18

Nejsem :( naši jsou v Praze a celá rodina jen já jsem mimo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí