Těhotná v letadle?

987
17.1.12 11:33

tehotna v letadle?

Ahoj holky chci se zeptat dnes jsem 14+2tt a 26brezna mame odlet letadlem a 18 dubna zpet myslite ze bude nejaky problem? je to spolecnost jet2com letela jste nektera? tak pozde? jedna se o let cca jen hodinu a pul .. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mag
12876
17.1.12 11:34

Pozdě? Teď jsem tady měla kamarádku ze Švýcarska, letěla ve 30tt. Myslím, že říkala, že po 34tt by potřebovala souhlas dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
17.1.12 11:36

Ahojky, já letěla když jsem byla tuším ve 21 tt a žádný problém nebyl…myslím, že potvrzení od lékaře vyžadují letecké společnosti až od zhruba 28tt - 36 tt…navíc ve 14 tt to na Tobě ani ještě není tak vidět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
17.1.12 11:37

odlet mame ale as 26 brezna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.1.12 11:39

Letěla jsem loni do Španělska v pátém měsíci a v pohodě :-) Ptala jsem se svého doktora, co na to říká, no prý mi to nemůže doporučit, ale ani zakázat a že se mám šetřit, tak jsem to riskla a nebyl jediný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
17.1.12 11:41

Po mě chtěli ve 20 tt vyjádření lékaře. Hláseila jsem to u odbavení, potvrzení vidět nechtěli, jen mě posadili do uličky, abych měla větší pohodlí. A přitom bych radši seděla u okna, abych něco viděla :lol: Většina společností povoluje lety i po 20 tt, ale určitě řekni doktorovi a pak dle aktuálního zdravotního stavu těsně před odletem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
17.1.12 11:50

Já letěla v 5.měsíci skoro 3 hod.do Řecka a nebyl žádný problém.Ani jsem nepotřebovala žádné potvrzení od lékaře,nic.Jen jsem si pro jistotu s sebou vzala těhuprůkazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
17.1.12 11:52

holky a neudelalo se am tam treba spatne? ja se hrozne bojim i kdys to neni muj prvni let ale ta zmnena kysliku :roll: mam strach abych se jim tam ne po :poblion: :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
17.1.12 11:58

Taky jsme letěla v pátém měsíci a v pohodě.malá teda kopala o sto šest,jestli se jí to líbilo nebo né těžko říct :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
17.1.12 12:02

Určitě si zavplej na společnost, kterou letíš. někde by opravdu mohli chtít potvrzení lékaře. Jinak neboj, zvládneš to. Vem si žvýkačky, bude to dobré, ale fakt si raději zjisti u konkrétní letecké společnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
17.1.12 12:07

Ahoj, ja uz letela snad ve vsech fazich tehotenstvi a zadny problem nebyl. Jen si zjisti u spolecnosti se kterou letis, od jakeho tydnu vyzaduji potvrzeni lekare. Easy jet vyzaduje po 26. tydnu, nevim jak presne to vychazi tobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
17.1.12 12:08

Ja letela v tehotenstvi nekolikrat. V 5.mesici dokonce do USA a pak jeste v 6. mesici do CR. Jestli si to dobre pamatuji, tak do 24.tydne muzes letet bez lekarskeho potvrzeni, po 24.tydnu po tobe vetsina aerolinek bude vyzadovat potvrzeni a po 34. tydnu uz litat nesmis. Kdyz tak si jeste zkontroluj webovky dane letecke spolecnosti, nekde by to tam melo byt. Jinak se neni ceho bat, pokud je tehotenstvi bezproblemove. Me spatne nebylo, let byl pro me jako kazdy jiny, jenom jsem pouzivala stahovaci puncochy, protoze jsem mela velke krecove zily a bala jsem se trombozy, ale dopadlo to dobre. Mas kratky let, tak by to melo byt o.k, ale i tak se snaz co nejvice protahovat nohy, hodne chod, krouzi chodidlama, abys mela dobre prokrvene nohy. Ty stahovaci punchochy doporucuji kazdopadne, at uz krecaky mas nebo ne. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
17.1.12 12:09

letěla jsem na konci sedmého měsíce, měla jsem pro jistotu potvrzení, ale nikdo ho vidět nechtěl…můj doktor teda byl kapku proti :think:
jen budeš mít dražší pojištění do zahraničí a ne každá pojišťovna Tě bude chtít v těhotenství pojistit…já to tuším měla tenkrát od Evropské…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
17.1.12 12:22

taktéž jsem letěla na zač. pátého měsíce. Dokonce 5 dní po AMC…což si zpětně říkám, že jsem byla pěkný magor, byla to svatební cesta, tak jsem si to asi plně neuvědomovala. Dneska bych se na to asi vyprdla. Myslím z hlediska té amc ne z hlediska lítání - ve II. trimestru „nejbezpečnější“ vůbec…

edit. ale bylo to teda s požehnáním lékaře, abych to uvedla na pravou míru, dokonce i po prohlídce v ten den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
17.1.12 12:58

Ahoj,tak ja letela primo s jet2.Do 27 tydne muzes letet bez dopisu od doktora a od 28 do 34 tydne bys ten dopis u sebe mit mela.Ja letela v 32 tydnu tehu,nikdo se me na nic neptal a nechtel videt ani dopis.Ale radeji jsem ho mela,kdyby nahodou nekdo zacal delat problemy.Posilam odkaz,tam to vsechno mas.
 http://www.jet2.com/Answers.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky