Hodně mladé maminy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
21.1.12 08:10

Ahoj holky tak já se k vám přidám je mi 21 let a čekáme druhý mimi :srdce: :dance: První holčičku jsem porodila v 19-nácti a ničeho nelituji a jsem maximálně spokojená :mrgreen: Moje mamka mě měla taky brzy a do teď si říkáme všechno a jsme spíš taky kamarádky… Doufám že i já to budu mít takhle s dětmi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
21.1.12 09:48

Nathalka01 -jé to máš úplně stejně jak já :)..kdy se vám má narodit druhé mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
21.1.12 10:40
Nihal píše:
Nathalka01 -jé to máš úplně stejně jak já :)..kdy se vám má narodit druhé mimi?
:mavam: My máme termín 21.5. a vy? :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
21.1.12 12:11

my 21.8. :) jsme trochu pozadu no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
21.1.12 13:53
Nihal píše:
my 21.8. :) jsme trochu pozadu no :D
A první máš holku nebo kluka? My máme holku, ale vydá za dva kluky je to hrozný šídlo :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kajatka
21.1.12 14:19

Ahoj, mě bude v cervnu 23 a taky jsem tehotna, tedy test vysel a k dr jdu v patek tak snad to potvrdi:) Ale chtela jsem se zeptat v jakém tydnu je videt srdicko plodu a kdy dostanu fotku z ultrazvuku????

• Citovat
  • Upravit
138
21.1.12 17:45

Nathalka01- holku, ale je to taky pěknej :twisted: …má 2 a čtvrt a už víš pohlaví druhýho miminka? Já už se nemůžu dočkat, až to budu vědět, doufám, že se nám nebude schovávat, jak malá, když byla v bříšku :D
kajatka - myslím že od toho 6tt jde vidět srdíčko :), ale pokud nevíš přesně, kdy jsi otěhotněla, tak to může být třeba i o 2 týdny později, podle toho, kdy jsi měla ovulaci, já jsem šla na první kontrolu radši až v 9 tt, abych měla jistotu, že už srdíčko bude, než se stresovat, že by třeba mělo být a ještě není, ale vím, že spousta maminek chodí hned, jak se jim na těhu testu ukážou //. A fotečku ti dá klidně hned na prvním ultrazvuku, když si o ni řekneš, teda aspoň mně ji dali u prvního a i teď u druhýho těhu a teď jsem dokonce ani nic neplatila, ale většinou se to platí-30 nebo 50Kč tuším, asi jak kde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
21.1.12 17:51

kajatka - jo ty nepíšeš, v kterém bys měla být týdnu, tak jestli seš úplně nějak na začátku, tak asi ještě na utz nebude nic vidět, tak asi i ta fotka by byla zbytečná…já jsem byla i u první poprvé až v 10tt, takže dřív moc nemám zkušenosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
21.1.12 19:03
Nihal píše:
Nathalka01- holku, ale je to taky pěknej :twisted: …má 2 a čtvrt a už víš pohlaví druhýho miminka? Já už se nemůžu dočkat, až to budu vědět, doufám, že se nám nebude schovávat, jak malá, když byla v bříšku :D

No já jsem si přála kluka aby jsme měli páreček :lol: doktor si není jistej, ale vypadá to na holku…no hlavně aby to malý bylo zdravý :srdce: naší je 19 měsícu :mrgreen: a odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
21.1.12 19:07
kajatka píše:
Ahoj, mě bude v cervnu 23 a taky jsem tehotna, tedy test vysel a k dr jdu v patek tak snad to potvrdi:) Ale chtela jsem se zeptat v jakém tydnu je videt srdicko plodu a kdy dostanu fotku z ultrazvuku????
Já jsem byla u doktora když jsem byla 4tt a nic vidět nebylo doktor mi píchnul vyvolávačku. Pak když jsem šla za 3 týdny tak už bylo srdíčko vidět :hug: no a pak fotku myslim ve 12tt.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
21.1.12 19:36

Ahoja holky, taky se k vám přidávám, je mi 22 a doma mám 6týdení holčičku. Byla plánovaná a snažili jsme se o ní 15 měsíců. tak za 2-3 roky bychom chtěli chlapečka, tak snad se podaří. Verčo,Natála je kouzelná a krásně vlasatá :pankac: Také jsem chtěla natálku ale příteli se to jméno nelíbí a k tomu ho mají dvoje známý. Jaké máte vybrané jméno Veru? Přidávám foto naší Barunky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
21.1.12 20:13
Nathalka01 píše:
Ahoj holky tak já se k vám přidám je mi 21 let a čekáme druhý mimi :srdce: :dance: První holčičku jsem porodila v 19-nácti a ničeho nelituji a jsem maximálně spokojená :mrgreen: Moje mamka mě měla taky brzy a do teď si říkáme všechno a jsme spíš taky kamarádky… Doufám že i já to budu mít takhle s dětmi :mrgreen:

Ahoj, jak to zvládáš? Já bych chtěla také druhé, malé je 14m, ale mám strach jak to budu stíhat, malá je jak pytel blech:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
21.1.12 20:23
Miškynka píše:
Ahoja holky, taky se k vám přidávám, je mi 22 a doma mám 6týdení holčičku. Byla plánovaná a snažili jsme se o ní 15 měsíců. tak za 2-3 roky bychom chtěli chlapečka, tak snad se podaří. Verčo,Natála je kouzelná a krásně vlasatá :pankac: Také jsem chtěla natálku ale příteli se to jméno nelíbí a k tomu ho mají dvoje známý. Jaké máte vybrané jméno Veru? Přidávám foto naší Barunky
Jéééé ahoj :mavam: :mavam: jj Natálku má spousta lidí :mrgreen: Teď máme vybrané Laura nebo Samanta kdyby kluk tak Adam nebo Tadeášek. A Barunka je strašně mooooc krásná :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
21.1.12 20:27
atominnka píše:
Nathalka01 píše:
Ahoj holky tak já se k vám přidám je mi 21 let a čekáme druhý mimi :srdce: :dance: První holčičku jsem porodila v 19-nácti a ničeho nelituji a jsem maximálně spokojená :mrgreen: Moje mamka mě měla taky brzy a do teď si říkáme všechno a jsme spíš taky kamarádky… Doufám že i já to budu mít takhle s dětmi :mrgreen:
Ahoj, jak to zvládáš? Já bych chtěla také druhé, malé je 14m, ale mám strach jak to budu stíhat, malá je jak pytel blech:-D
Ahoj :mavam: no abych řekla pravdu tak co jsem těhu tak moc nezvládám nebo jsem pořád utahaná a malá je fakt živel :mrgreen: .Až se narodí mimísek tak to teprve bude něco :mrgreen: ,ale až najdeme správnej režim myslím že to bude dobré :pankac: Zvládly to jiný tak já taky :mrgreen: a kolik ti je?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
21.1.12 20:34
Nathalka01 píše:
atominnka píše:
Nathalka01 píše:
Ahoj :mavam: no abych řekla pravdu tak co jsem těhu tak moc nezvládám nebo jsem pořád utahaná a malá je fakt živel :mrgreen: .Až se narodí mimísek tak to teprve bude něco :mrgreen: ,ale až najdeme správnej režim myslím že to bude dobré :pankac: Zvládly to jiný tak já taky :mrgreen: a kolik ti je?

Je mi 23.. jo az by se narodilo, tak to bude jen o tom najit si nejaky rezim, ale kdyz si vzpomenu na svoje tehu, jakjsem byla porad utahana a nemohla jsem skoro varit, protoze se mi delalo zle z jakekoli vune cehokoli:-) a ke konci to bricho, ze jsem se jen valila:-D Spis se bojim toho tehu nez potom pece o dva caparty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí