Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky tak já se k vám přidám je mi 21 let a čekáme druhý mimi
První holčičku jsem porodila v 19-nácti a ničeho nelituji a jsem maximálně spokojená
Moje mamka mě měla taky brzy a do teď si říkáme všechno a jsme spíš taky kamarádky… Doufám že i já to budu mít takhle s dětmi ![]()
Nathalka01 -jé to máš úplně stejně jak já
..kdy se vám má narodit druhé mimi?
Nihal píše:
Nathalka01 -jé to máš úplně stejně jak já..kdy se vám má narodit druhé mimi?
Nihal píše:A první máš holku nebo kluka? My máme holku, ale vydá za dva kluky je to hrozný šídlo
my 21.8.jsme trochu pozadu no
Ahoj, mě bude v cervnu 23 a taky jsem tehotna, tedy test vysel a k dr jdu v patek tak snad to potvrdi:) Ale chtela jsem se zeptat v jakém tydnu je videt srdicko plodu a kdy dostanu fotku z ultrazvuku????
Nathalka01- holku, ale je to taky pěknej
…má 2 a čtvrt a už víš pohlaví druhýho miminka? Já už se nemůžu dočkat, až to budu vědět, doufám, že se nám nebude schovávat, jak malá, když byla v bříšku ![]()
kajatka - myslím že od toho 6tt jde vidět srdíčko
, ale pokud nevíš přesně, kdy jsi otěhotněla, tak to může být třeba i o 2 týdny později, podle toho, kdy jsi měla ovulaci, já jsem šla na první kontrolu radši až v 9 tt, abych měla jistotu, že už srdíčko bude, než se stresovat, že by třeba mělo být a ještě není, ale vím, že spousta maminek chodí hned, jak se jim na těhu testu ukážou //. A fotečku ti dá klidně hned na prvním ultrazvuku, když si o ni řekneš, teda aspoň mně ji dali u prvního a i teď u druhýho těhu a teď jsem dokonce ani nic neplatila, ale většinou se to platí-30 nebo 50Kč tuším, asi jak kde..
kajatka - jo ty nepíšeš, v kterém bys měla být týdnu, tak jestli seš úplně nějak na začátku, tak asi ještě na utz nebude nic vidět, tak asi i ta fotka by byla zbytečná…já jsem byla i u první poprvé až v 10tt, takže dřív moc nemám zkušenosti ![]()
Nihal píše:
Nathalka01- holku, ale je to taky pěknej…má 2 a čtvrt a už víš pohlaví druhýho miminka? Já už se nemůžu dočkat, až to budu vědět, doufám, že se nám nebude schovávat, jak malá, když byla v bříšku
No já jsem si přála kluka aby jsme měli páreček
doktor si není jistej, ale vypadá to na holku…no hlavně aby to malý bylo zdravý
naší je 19 měsícu
a odkud jsi?
kajatka píše:Já jsem byla u doktora když jsem byla 4tt a nic vidět nebylo doktor mi píchnul vyvolávačku. Pak když jsem šla za 3 týdny tak už bylo srdíčko vidět
Ahoj, mě bude v cervnu 23 a taky jsem tehotna, tedy test vysel a k dr jdu v patek tak snad to potvrdi:) Ale chtela jsem se zeptat v jakém tydnu je videt srdicko plodu a kdy dostanu fotku z ultrazvuku????
Ahoja holky, taky se k vám přidávám, je mi 22 a doma mám 6týdení holčičku. Byla plánovaná a snažili jsme se o ní 15 měsíců. tak za 2-3 roky bychom chtěli chlapečka, tak snad se podaří. Verčo,Natála je kouzelná a krásně vlasatá
Také jsem chtěla natálku ale příteli se to jméno nelíbí a k tomu ho mají dvoje známý. Jaké máte vybrané jméno Veru? Přidávám foto naší Barunky
Nathalka01 píše:
Ahoj holky tak já se k vám přidám je mi 21 let a čekáme druhý mimi![]()
První holčičku jsem porodila v 19-nácti a ničeho nelituji a jsem maximálně spokojená
Moje mamka mě měla taky brzy a do teď si říkáme všechno a jsme spíš taky kamarádky… Doufám že i já to budu mít takhle s dětmi
Ahoj, jak to zvládáš? Já bych chtěla také druhé, malé je 14m, ale mám strach jak to budu stíhat, malá je jak pytel blech:-D
Miškynka píše:Jéééé ahoj
Ahoja holky, taky se k vám přidávám, je mi 22 a doma mám 6týdení holčičku. Byla plánovaná a snažili jsme se o ní 15 měsíců. tak za 2-3 roky bychom chtěli chlapečka, tak snad se podaří. Verčo,Natála je kouzelná a krásně vlasatáTaké jsem chtěla natálku ale příteli se to jméno nelíbí a k tomu ho mají dvoje známý. Jaké máte vybrané jméno Veru? Přidávám foto naší Barunky
atominnka píše:AhojNathalka01 píše:Ahoj, jak to zvládáš? Já bych chtěla také druhé, malé je 14m, ale mám strach jak to budu stíhat, malá je jak pytel blech:-D
Moje mamka mě měla taky brzy a do teď si říkáme všechno a jsme spíš taky kamarádky… Doufám že i já to budu mít takhle s dětmi
Nathalka01 píše:atominnka píše:AhojNathalka01 píše:Ahoj, jak to zvládáš? Já bych chtěla také druhé, malé je 14m, ale mám strach jak to budu stíhat, malá je jak pytel blech:-D
no abych řekla pravdu tak co jsem těhu tak moc nezvládám nebo jsem pořád utahaná a malá je fakt živel
.Až se narodí mimísek tak to teprve bude něco
,ale až najdeme správnej režim myslím že to bude dobré
Zvládly to jiný tak já taky
a kolik ti je?
Je mi 23.. jo az by se narodilo, tak to bude jen o tom najit si nejaky rezim, ale kdyz si vzpomenu na svoje tehu, jakjsem byla porad utahana a nemohla jsem skoro varit, protoze se mi delalo zle z jakekoli vune cehokoli:-) a ke konci to bricho, ze jsem se jen valila:-D Spis se bojim toho tehu nez potom pece o dva caparty