Hodně mladé maminy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
24.1.12 15:02

Myšičkaa-My máme s tchyni to samé bydlí vedle nás asi 50metru a o malou nemá zájem. Když jsem Natálku čekala tak dělala jak je ráda, že bude vozit, ale ona má jen první vnučku. Teď je mi to už taky jedno a vím, že jednou toho bude litovat. Takovýhle ženský by se měli stydět fakt.. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
24.1.12 15:22

Holky já vás s těma tchýněma lituji…moje teda není zlatá,ale na mimčo se těšili a teď jak ho dva týdny nevidí,tak brečí,ať přijedem :srdce: ,bydlíme 60 km od obou rodičů,ty bydlí kousek od sebe,tak to vždycky vezmem při jednom :palec: …já se taky bála,jak na to budou přítelovi rodiče reágovat,našim jsem to řekla,už když jsme se začali snažit,ale vzali to v pohodě,dali jsme jim to pod stromek k Vánocům :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
24.1.12 18:42

Verčo když počítáme Lenku z Áčka tak jsme tři :D
Smejdilka mooc gratuluji :kytka:
Tak u mě je to s tchýní naopak nejdřív v těhu žádný zájem , to na mě koukala jak makám na zahradě když už byla zima a že by pomohla to ani náhodou, max. udělala čaj a to je to její . A ted by najednou nadšeně vozila a chodí se na ní každý den koukat. Zato tchán se hned od začátku děsně těšil a doufal že to bude holčička( má dva kluky) tak se mu to splnilo.
My byli dneska za kamarádkou a Barunka byla zlatá, ani jednou nekňourla ani neplakala, usmívala se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
25.1.12 18:32

Ahojda holky,me je 20 a o mimi se snazime od cervna 2011 a stale nic:(jsem z toho spatna ale stale doufam a modlim se za to.moji rodice to tehotenstvi vezmou v pohode,pritelova vlastni mama s pritelem taky,ale z ceho mam strach tak to je priteluv tata a nevlastni mama u kterych bydlime.ona deti nema a on se o svoje vnuky nezajima,takze jsem z toho docela spatna jak bude reagovat az se nam povede maly Nicolas nebo Ninuska.

• Citovat
  • Upravit
37
25.1.12 23:06

Ahojky můžu se přidat? :) Je mi 18 a mam sedmi měsíčního chlapecka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
25.1.12 23:12

tyjo holky, tak tady v té skupině si připadám já stará :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
25.1.12 23:22

Ahoj holky me je 21 a male 1 rok !!! Mimi je plánované a časem snad přibude další…ale zatím o tom jen mluvíme snažení necháme až tak za rok…ted nejsou podminky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
25.1.12 23:30

Ahojky holky tak i já se přidávám mezi Vás :). Je mi 19 a čekám miminko. Termín máme v červnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
26.1.12 06:43
misule123 píše:
Ahojky můžu se přidat? :) Je mi 18 a mam sedmi měsíčního chlapecka :)
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
26.1.12 06:44
petjuska90 píše:
Ahoj holky me je 21 a male 1 rok !!! Mimi je plánované a časem snad přibude další…ale zatím o tom jen mluvíme snažení necháme až tak za rok…ted nejsou podminky :-(
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
26.1.12 06:45
Luciasek92 píše:
Ahojky holky tak i já se přidávám mezi Vás :). Je mi 19 a čekám miminko. Termín máme v červnu :)
Mě bylo u první holky taky 19 :pankac: a porodila jsem 1.června :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
28.1.12 01:48
Nathalka01 píše:
Luciasek92 píše:
Ahojky holky tak i já se přidávám mezi Vás :). Je mi 19 a čekám miminko. Termín máme v červnu :)
Mě bylo u první holky taky 19 :pankac: a porodila jsem 1.června :pankac: :pankac: :pankac:

Já jsem zvědavá co porodím jestli chlapečka nebo holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
28.1.12 08:59
Luciasek92 píše:
Nathalka01 píše:
Luciasek92 píše:
Mě bylo u první holky taky 19 :pankac: a porodila jsem 1.června :pankac: :pankac: :pankac:
Já jsem zvědavá co porodím jestli chlapečka nebo holčičku :)

Tak mě to kulišák neukázal do poslední chvíle :pankac: ,měli jsme překvápko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
28.1.12 16:28
peggyska píše:
Luciasek92 píše:
Nathalka01 píše:
Luciasek92 píše:
Já jsem zvědavá co porodím jestli chlapečka nebo holčičku :)
Tak mě to kulišák neukázal do poslední chvíle :pankac: ,měli jsme překvápko

jéé my sme taky měli překvápko do poslední vteřiny ;) takže sem celý těhotenství doufala že to nakonec bude holčička a taky je :* :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
28.1.12 16:38

To ja bych si uz prala otehotnet:(od cervna ene ne a ne zadarit…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky