Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Myšičkaa-My máme s tchyni to samé bydlí vedle nás asi 50metru a o malou nemá zájem. Když jsem Natálku čekala tak dělala jak je ráda, že bude vozit, ale ona má jen první vnučku. Teď je mi to už taky jedno a vím, že jednou toho bude litovat. Takovýhle ženský by se měli stydět fakt..
![]()
Holky já vás s těma tchýněma lituji…moje teda není zlatá,ale na mimčo se těšili a teď jak ho dva týdny nevidí,tak brečí,ať přijedem
,bydlíme 60 km od obou rodičů,ty bydlí kousek od sebe,tak to vždycky vezmem při jednom
…já se taky bála,jak na to budou přítelovi rodiče reágovat,našim jsem to řekla,už když jsme se začali snažit,ale vzali to v pohodě,dali jsme jim to pod stromek k Vánocům ![]()
Verčo když počítáme Lenku z Áčka tak jsme tři ![]()
Smejdilka mooc gratuluji ![]()
Tak u mě je to s tchýní naopak nejdřív v těhu žádný zájem , to na mě koukala jak makám na zahradě když už byla zima a že by pomohla to ani náhodou, max. udělala čaj a to je to její . A ted by najednou nadšeně vozila a chodí se na ní každý den koukat. Zato tchán se hned od začátku děsně těšil a doufal že to bude holčička( má dva kluky) tak se mu to splnilo.
My byli dneska za kamarádkou a Barunka byla zlatá, ani jednou nekňourla ani neplakala, usmívala se ![]()
Ahojda holky,me je 20 a o mimi se snazime od cervna 2011 a stale nic:(jsem z toho spatna ale stale doufam a modlim se za to.moji rodice to tehotenstvi vezmou v pohode,pritelova vlastni mama s pritelem taky,ale z ceho mam strach tak to je priteluv tata a nevlastni mama u kterych bydlime.ona deti nema a on se o svoje vnuky nezajima,takze jsem z toho docela spatna jak bude reagovat az se nam povede maly Nicolas nebo Ninuska.
Ahojky můžu se přidat?
Je mi 18 a mam sedmi měsíčního chlapecka ![]()
Ahoj holky me je 21 a male 1 rok !!! Mimi je plánované a časem snad přibude další…ale zatím o tom jen mluvíme snažení necháme až tak za rok…ted nejsou podminky ![]()
Ahojky holky tak i já se přidávám mezi Vás
. Je mi 19 a čekám miminko. Termín máme v červnu ![]()
misule123 píše:
Ahojky můžu se přidat?Je mi 18 a mam sedmi měsíčního chlapecka
petjuska90 píše:
Ahoj holky me je 21 a male 1 rok !!! Mimi je plánované a časem snad přibude další…ale zatím o tom jen mluvíme snažení necháme až tak za rok…ted nejsou podminky
Luciasek92 píše:Mě bylo u první holky taky 19
Ahojky holky tak i já se přidávám mezi Vás. Je mi 19 a čekám miminko. Termín máme v červnu
Nathalka01 píše:Luciasek92 píše:Mě bylo u první holky taky 19
Ahojky holky tak i já se přidávám mezi Vás. Je mi 19 a čekám miminko. Termín máme v červnu
a porodila jsem 1.června
![]()
![]()
Já jsem zvědavá co porodím jestli chlapečka nebo holčičku ![]()
Luciasek92 píše:Nathalka01 píše:Já jsem zvědavá co porodím jestli chlapečka nebo holčičkuLuciasek92 píše:Mě bylo u první holky taky 19
a porodila jsem 1.června
![]()
![]()
Tak mě to kulišák neukázal do poslední chvíle
,měli jsme překvápko
peggyska píše:Luciasek92 píše:Tak mě to kulišák neukázal do poslední chvíleNathalka01 píše:Já jsem zvědavá co porodím jestli chlapečka nebo holčičkuLuciasek92 píše:Mě bylo u první holky taky 19
a porodila jsem 1.června
![]()
![]()
,měli jsme překvápko
jéé my sme taky měli překvápko do poslední vteřiny
takže sem celý těhotenství doufala že to nakonec bude holčička a taky je
![]()
To ja bych si uz prala otehotnet:(od cervna ene ne a ne zadarit…