Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@j.a.n.i1 píše:
Ja tedy nectu nic o tom, ze by se tu psalo, kdy jde otec do pracePlus nemyslim, ze se to da stihnout do stredy, kontakt byl v patek a ma se chodit 5-7 den, lepe 6-7 a pokud mam ve stredu rano vedet vysledek, tak musim byt na testu v pondělí a to je 3 den, a to je pitomost, neb je velka sance na falesnou negativitu, idealni den je na test tak ten čtvrtek.
Jaj, omlouvam se, myslela jsem, ze jsem v diskuzi o te nakažené babicce, u ktere deti spaly z utery na stredu.
@vokishka píše:
Jaj, omlouvam se, myslela jsem, ze jsem v diskuzi o te nakažené babicce, u ktere deti spaly z utery na stredu.
Jo, tak tam souhlas, tam to stihnout jde ![]()
Na test hygiena doporučuje jít 5-7 den po polednim kontaktu s nakaženým. Fungovat normálně to dítě nemůže ani s negativním testem. Musí i tak dodržovat 10 dní karanténu.
Dobry vecer. Vetru se s dotazem. Manzel byl vcera pozitivne testovan, doma jsme vsici zalezly od ctvrtka. My zbytek rodiny jdeme na test v pondeli… jak to pak chodi? Kdyz budu pozitivni pocita se mi 10 dni od pozitivniho testu, nebo se pocita i to co jsem doma uz s muzem?
S jeste se zeptam, obvodacka muzi v meilu psala, ze mu konci karantena k 14.12…ale manzel mi tvrdi ze kdyz mu volali z hygieny, ze mu rekli ze mu karantena konci 10 dnu od posledniho pozitivne testovaneho z domacnosti… Tak jsem z toho jelen. Jeho infekcnost preci konci bez ohledu na muj pozitivni test, nebo?
![]()
@Anonymní píše:
Dobry vecer. Vetru se s dotazem. Manzel byl vcera pozitivne testovan, doma jsme vsici zalezly od ctvrtka. My zbytek rodiny jdeme na test v pondeli… jak to pak chodi? Kdyz budu pozitivni pocita se mi 10 dni od pozitivniho testu, nebo se pocita i to co jsem doma uz s muzem?
S jeste se zeptam, obvodacka muzi v meilu psala, ze mu konci karantena k 14.12…ale manzel mi tvrdi ze kdyz mu volali z hygieny, ze mu rekli ze mu karantena konci 10 dnu od posledniho pozitivne testovaneho z domacnosti… Tak jsem z toho jelen. Jeho infekcnost preci konci bez ohledu na muj pozitivni test, nebo?![]()
Pokud budeš pozitivní, tak se ti to počítá od tvého testu. A pokud je manžel pozitivní, mělo by mu to skončit po deseti dnech. Karanténa se případně prodlužuje jen těm negativním. Takže kdyby byl někdo z dětí pozitivní při pondělním testu, tak tobě se i při negativitě prodlužuje karanténa.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.