Nechce spát v postýlce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1028
22.1.21 09:28

Jinak kdyz se tu natukl SIDS a forma spani, nasla jsem peknej clanek, ze ktereho vyplyva, ze riziko SIDS pri spani v postylce v pritomnosti rodicu je 1:46000 a pri spani v posteli s rodicem 1:16000, tudiz oboje je pomerne male riziko, ale porad je spani v jedne posteli cca 3× rizikovejsi :nevim:
 https://www.npr.org/…-doctors-say?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
22.1.21 09:42
@lalouch píše:
Jinak kdyz se tu natukl SIDS a forma spani, nasla jsem peknej clanek, ze ktereho vyplyva, ze riziko SIDS pri spani v postylce v pritomnosti rodicu je 1:46000 a pri spani v posteli s rodicem 1:16000, tudiz oboje je pomerne male riziko, ale porad je spani v jedne posteli cca 3× rizikovejsi :nevim:
https://www.npr.org/…-doctors-say?…

Jj, je to rizikovější. Já měla v noci strach, jak jsme měli nedonošené. Takže jsme byly skin to skin přes den, i usínání společné, ale na ten hlavní spánek byla v postýlce na monitoru. Ráno už zůstala u mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
22.1.21 09:43

@VitaminC Mícháš jabka s hruskama. Nikdo neříká, že není pravdivý, ale ten výstup z něj udává jen míru pravděpodobnosti, tendenci, zatímco ty to předkládáš jako fakt. Ale ta tendence ti bude v reálném životě houby platná, protože se stejně musíš řídit svým konkrétním dítětem. Když to předvedu na to IQ, tak je to jako by rodiče malého dítěte přemýšleli o jeho budoucnosti a řekli si, že dle výzkumu mají menší lidé nižší IQ, tak bude lepší Pepíčka směřovat na něco praktického a on přitom bude mít předpoklady pro vědeckou dráhu. Když ten výzkum hodí za hlavu a budou vnímat potřeby a schopnosti svého Pepíčka, tak je mnohem pravděpodobnější, že budou spokojeni oni i Pepíček a nebudou řešit, že jak je to možné, že oni něco četli a ono to je jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
22.1.21 09:48

@lalouch nanny, ale někdo říká, ze snímá i okolí, ale mě snímá jenom vyloženě toho, kdo na něm leží, později houkal, i když se malý odvalil z te desky, i když byl dal v postýlce a dýchal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.21 23:50

@Monlvice Ja mam bassinet hned vedle hlavy, taky jsem se bala ze zalehnu, ale hlavně ze nebude moci spat sam pres den, vezmu si ho k sobe, když ma potíže s usnutim nebo ho boli brisko. Jsou mu 2 měsíce a v noci se budi každé tři hodky. Rikam si ze za par měsíců uz to bude lepší:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
24.1.21 00:10
@P4ja píše:
Jj, je to rizikovější. Já měla v noci strach, jak jsme měli nedonošené. Takže jsme byly skin to skin přes den, i usínání společné, ale na ten hlavní spánek byla v postýlce na monitoru. Ráno už zůstala u mě.

Někde jsem četla, že tu rizikovost dělají omamné látky (prášky na spaní, alkohol) a špatně zajištěná postel (mezery, kam se může dítě zaklínit, těžké peřiny apod.). Že když se to odečte, vyjde spaní v posteli jako méně rizikové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí