Kdy poprvé ven?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
26.11.10 14:19
Marketa14 píše:
Tak já nevím, tyhle diskuze stále čtu a tak nějak přemýšlím - čekáme miminko na únor - no myslím že když ho pořádně zabalím - skoro nebude vidět a namažu tvářičky, dám rukavičky a přes boudu plínku nebo pláštěnku - tak to bude dobrý a k lékaři nějak musím :think:maminky ve švédsku a norsku taky chodí ven :kytka:

plastenku nedavej…to spis skodi nez pomaha…vevnitr se to zapari :wink: cerstvej vzduch neskodi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
26.11.10 14:47

ja ziju v Anglii a tady zadny zachumlavani neresi. No ja to nechapu, miminka vozi v golfacich bez cepice i kdyz prsi a fouka vitr. Az vyjedu s kocarem ja, si budou klepat na celo, blazni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
26.11.10 15:01
lucie.t píše:
ja ziju v Anglii a tady zadny zachumlavani neresi. No ja to nechapu, miminka vozi v golfacich bez cepice i kdyz prsi a fouka vitr. Az vyjedu s kocarem ja, si budou klepat na celo, blazni
:palec: :mrgreen:

Mikita: no vidíš to mě nenapadlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
26.11.10 15:01

premiéra za námi, Emminka to prochrupkala, samozřejmě se jí líbilo pohupování v kočáře :lol:
takže vycházku jsme přežili, nikdo nepšíká…

Jsem statečná! Díky všem za odpovědi :huban:

PS: Myslím, že malé to stejně bylo úplně jedno, protože při slíkání už stejně chrápala, pak tedy chtěla mlíčko trošičku cucnout a už zase spinká…to jen maminka je srab a všeho se bojí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí