Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V kolika letech prestala Vasim synum rust noha? Syn ma od malicka velkou nohu, ve 12 letech mel vel. 47, tak se trochu bojim, kam az mu poroste
Pro srovnání muzete uvest, jak velkou nohu maji Vasi 12,13 letí a kde kupujete vetsi boty. Děkuji
@makapi píše:
V kolika letech prestala Vasim synum rust noha? Syn ma od malicka velkou nohu, ve 12 letech mel vel. 47, tak se trochu bojim, kam az mu porostePro srovnání muzete uvest, jak velkou nohu maji Vasi 12,13 letí a kde kupujete vetsi boty. Děkuji
Byla bys tak hodna a napsala, jakou mel tvuj kluk velikost nohy ve 4 a v 7 letech, jestli si vzpomenes. Taky se bojim, kam klukum noha poroste. Uz ta velikost 47 je dost. To uz je mimo beznou konfekci a pak uz jen nadmerne velikosti a cena uz je zas jinde. Diky. Jinak 13-lety synovec ma velikost nohy 44.
Až tak v 16ti letech, co vím, tak noha přestává růst, ale je samozřejmě možné, že pokud jim takhle vyrostla v tomto věku, už by dal růst nemusela.
@makapi klukovi naposledy teď nedávno, 16.5 roku a teď poskočil na 48. Ale to tempo už je fakt malé. Naštěstí.. 47 měl plus mínus taky od těch cca 13..
Já se taky bojím, že nebudeme mít kde kupovat boty… Syn 9 let, boty 42, ale je po 2 operacích a na boty máme větší nároky - už teď shanime dost špatně.
Sedmnactiletemu už cca dva roky neroste, patnactiletemu ještě trochu jo.
Ahoj,
ve 13 mel syn nohu cca 44, pak mu brzy vyrostla na 46/47 a od té doby drží. Je mu teď 16. Doufám, že tím jsme dosáhli maxima, protože i tak je výběr omezený.
@Margery píše:
Syn má necelých 11, noha 36
36/37 má teď syn v 9ti letech, měří 135 cm a váží tak 22 kg. blondýn s velkou botou ![]()
@Margery píše:
Syn má necelých 11, noha 36
U nas 11 a kousek a noha 38/39 jako já
ale někteří jeho kámoši mají fakt lopaty, manžel se jednou lekl, ze tu mám nejake chlapy
![]()
@Oriseka píše:
Byla bys tak hodna a napsala, jakou mel tvuj kluk velikost nohy ve 4 a v 7 letech, jestli si vzpomenes. Taky se bojim, kam klukum noha poroste. Uz ta velikost 47 je dost. To uz je mimo beznou konfekci a pak uz jen nadmerne velikosti a cena uz je zas jinde. Diky. Jinak 13-lety synovec ma velikost nohy 44.
V 6 letech mel 37, jinak uplne nevim. V 8 měsících mel 21, prvni boticky
@makapi píše:
V 6 letech mel 37, jinak uplne nevim. V 8 měsících mel 21, prvni boticky
Diky za info.
To jsou lopaty tady jedna vedle druhé. ![]()
Syn má 14, vel 44 a já doufám, že už mu neporoste. Pro mě i těch 44 teda masakr, když všichni chlapi v rodině mají max 42. ![]()
@Semtex píše:
U nas 11 a kousek a noha 38/39 jako jáale někteří jeho kámoši mají fakt lopaty, manžel se jednou lekl, ze tu mám nejake chlapy
![]()
![]()
U nás to samé, syn 11 a půl a boty 39.
Jeho táta má 44/45, takže doufám, že doroste podobně a ne víc.. ![]()