Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Havlova No ten tvůj je teda fakt čára…
u mých se to naštěstí zarazilo tak, že to mají všude tak nějak akorát, do hlavy se úplně nemlátí…ten poslední má akorát nohy jak modelka, sehnat kalhoty je taky zážitek…našli jsme v Německu jedinej obchod, stačí mu
2 x prodloužená délka…
U nás ta noha rostla spolu s dítětem, a od těch 16 asi už skoro ne. Syn má nohu extra širokou s vysokým nártem, takže teď jsem objevila, že když mu seženu německé Seibelovky K-čka, nebo teď jsem sehnala jedny české s fyziologickým tvarem špičky, tak mu konečně stačí 48. Ostatní čínské pseudoboty, třeba tenisky adidasy objednávám jejich největší 49 3/4 a je to tak tak, jak to má špiačatou nevyužitlenou špičku, tak objednávám 50ky. Boty na lyže jsem musela koupit na netu, neb v půjčovně se do ničeho nedostal, brusle dtto… ale já mám třeba širokou nohu taky, délkově bych se do dámských vešla, ale stejně z normálního obchodu se prostě do žádných nedostanu, nebo už nejsem ochotná si deformovat prsty jak geisha
U nás v rodině vlastně může jít pro boty do normálního obchodu jen dcera ![]()
@Oriseka píše:
Byla bys tak hodna a napsala, jakou mel tvuj kluk velikost nohy ve 4 a v 7 letech, jestli si vzpomenes. Taky se bojim, kam klukum noha poroste. Uz ta velikost 47 je dost. To uz je mimo beznou konfekci a pak uz jen nadmerne velikosti a cena uz je zas jinde. Diky. Jinak 13-lety synovec ma velikost nohy 44.
To má dobrý kopyta, to já mám ve 30. ![]()
@Akve píše:
U nás ta noha rostla spolu s dítětem, a od těch 16 asi už skoro ne. Syn má nohu extra širokou s vysokým nártem, takže teď jsem objevila, že když mu seženu německé Seibelovky K-čka, nebo teď jsem sehnala jedny české s fyziologickým tvarem špičky, tak mu konečně stačí 48. Ostatní čínské pseudoboty, třeba tenisky adidasy objednávám jejich největší 49 3/4 a je to tak tak, jak to má špiačatou nevyužitlenou špičku, tak objednávám 50ky. Boty na lyže jsem musela koupit na netu, neb v půjčovně se do ničeho nedostal, brusle dtto… ale já mám třeba širokou nohu taky, délkově bych se do dámských vešla, ale stejně z normálního obchodu se prostě do žádných nedostanu, nebo už nejsem ochotná si deformovat prsty jak geishaU nás v rodině vlastně může jít pro boty do normálního obchodu jen dcera
Já jsem hrozně ráda za rozvoj BF bot v posledních pár letech - že je začalo vyrábět víc českých výrobců
Ceny jsou sice taky nad 3k, občas se něco sežene pod 4
Ale aspoň si nemačká prsty a jsou mu pohodlné. Má velikost 46/47, jak kde
.
@Gituš Jj, to rozhodně, hodně tomu fandím. A těším se, že si třeba tak za 10 let koupím boty třeba v obchoďáku ![]()
Holky, vy me desite
. Ale koukam, ze 39 v 11 letech a 38 v 9 jsou jeste v pohode.
![]()
Noha roste tak jako zbytek tela, tudiz u muzu, do tech 18 - 19 let klidne
@Gituš taky bych mu klidně koupila boty za 3-4.000Kc, ale az mu prave prestane ta noha rust. Na jednu sezonu se mi takto drahe boty kupovat nechce…
@tulipán jj, muj mladsi ma v 11 letech vel. 40 a jsem moc ráda, ze ma normalni velikost, a ne jako ten starší ![]()
@Luxusnixicht no tak toho se prave bojím, kdyz ma 47 ve 12 letech a ted je obdobi růstu. Kampak mu ta noha asi poroste?
![]()
To je pak otázka preferencí
Já jsem chtěla, aby děti měly možnost zdravého vývoje v anatomicky tvarovaných botách. Tak se holt boty za 3k za sezonu poslaly dál. To je výhoda těch BF, že je člověk za část ceny pošle dál a ještě poslouží 🤗. Ale je pravda, že s 6 těmi to je skoro druhé zaměstnání
. Většinou se v dobrém stavu prodají tak za 50-60% ceny, takže pak to za sezonu vyjde jako ty „běžný“.
@makapi píše:
@Luxusnixicht no tak toho se prave bojím, kdyz ma 47 ve 12 letech a ted je obdobi růstu. Kampak mu ta noha asi poroste?![]()
To bych se taky bala
Zalezi jakou velikost ma jeho otec…
Pripadne deda…po nekom to mit musi ![]()