Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chodilo mi to současně s tou krví vždycky. Tak bych asi napsala.
Mě řekly do týdne a taky to tak bylo. Záleží kolik tam toho mají ![]()
@Atisia A na krvi jsi byla kdy? Taky ten den?
@Val6 @Luciaas27 Díky, říkám si, že mail nic nedám. Jsem zvědavá. ![]()
@Anonymní píše: Více
Ne, pár dní před. Ptala jsem se a ničemu to nevadilo.
Hned po utz, protože výsledky z krve už měli. Ale odhad preeklampsie nedělá každé pracoviště. A někteří lékaři tento odhad považují za blbost (nikoliv samotnou preeklampsii). Každopádně preeklampsie se hlídá - tlak a moč v průběhu těhotenství.
@Atisia Já se právě ptám na situaci, když dělali odběry ve stejný den jako ultrazvuk. To vím, že by mi výsledky předali, kdybych na ně šla dřív. ![]()
@Temnástranasíly Jasné, o tom vím, že se to hlídá. Ale jen mě zajímalo, jaké riziko je u mě. Beru už nižší dávku Anopyrinu, ale kdyby vyšlo riziko, tak se bude navyšovat. Tak mě jen zajímá, jak to se mnou je a jestli se bude navyšovat. ![]()
Tak já měla vždy krev 10- 14 dní před utz. A na utz už byly všechny výsledky z krve, takže do těch 14 dní určitě to musí mít
Dobrý den,
Zajímalo by mě, kdy Vám přišly výsledky krevních testů a riziko preeklampsie? Včera jsem byla na UTZ a zároveň odběrech. Na UTZ vše v pořádku a dneska mi přišly výsledky krve. Screening je negativní, ale nikde tam není výsledek preeklampsie. Tak přemýšlím, zda tam napsat mail nebo počkat, protože výsledky mohou přijít později. Předem díky za zkušenost.