Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no já ani nechtěla, ale přítel mě donutil, furt se mi motala hlava a padali vlasy. Měla sem starch že tam nic nebude. A te dto kontroluju každý den blázen
kabelitka píše:
no já ani nechtěla, ale přítel mě donutil, furt se mi motala hlava a padali vlasy. Měla sem starch že tam nic nebude. A te dto kontroluju každý den blázen
Tak vlasy mi tak nějak padaly ale včera když jsme byly s kamarádkou v bazénu tak jsem koukala jak blázen kolik jich na té dlažbě bylo. Tak já musím alespoň do soboty vydržet ale nevím zda to zvládnu ![]()
Ahoj holky, přidám se do diskuze
Jsem tři měsíce po revizi a každým dnem čekám menstruaci. Vždycky jsem mívala delší cykly a dnes to mám teprve 32.den.I přesto mi to nedalo a udělala jsem si testík-vyšel mi jasně negativní
Byl to ale ten citlivý-mamatest.
S manželem bychom miminko moc chtěli, myslíte, že je ještě šance,abych byla těhotná? Teoreticky bych dnes měla být 12.den od ovulace-jestli tedy vůbec nějaká proběhla.Nijak to totiž nekontroluji,jen jsem si nechala den ovulace vypočítat na kalukačce na netu.
O víkendu mě hrozně bolely vaječníky a mám trošku zvětšená prsa,tak jsem doufala,že by se ta druhá čárečka mohla objevit..Zítra jdu stejně na kontrolu k doktorce,tak to asi nebudu řešit.
Jinak ale děkuji za jakékoiv odpovědi.
Ahoj holky ,minulí měsíc mi začali MS 18.2 a dneska toje od toho dne 39 dní a stále mi MS nepřišli ,z vlastní skušeností si testík dělat nejspíš nebudu myslíte že bych byla těh..
@luci88 píše:
Ahoj holky, přidám se do diskuzeJsem tři měsíce po revizi a každým dnem čekám menstruaci. Vždycky jsem mívala delší cykly a dnes to mám teprve 32.den.I přesto mi to nedalo a udělala jsem si testík-vyšel mi jasně negativní
Byl to ale ten citlivý-mamatest.
S manželem bychom miminko moc chtěli, myslíte, že je ještě šance,abych byla těhotná? Teoreticky bych dnes měla být 12.den od ovulace-jestli tedy vůbec nějaká proběhla.Nijak to totiž nekontroluji,jen jsem si nechala den ovulace vypočítat na kalukačce na netu.
O víkendu mě hrozně bolely vaječníky a mám trošku zvětšená prsa,tak jsem doufala,že by se ta druhá čárečka mohla objevit..Zítra jdu stejně na kontrolu k doktorce,tak to asi nebudu řešit.
Jinak ale děkuji za jakékoiv odpovědi.
Jestli nemáš cykly cca 28 dní, tak je blbost počítat podle kalkulačky na netu. Já kdybych to brala podle kalkulačky, tak se můžeme snažit až nevím do kdy. Mám cykly 40-44 dní, lutea.f. 15 někdy 16, takže to by byl fakt zázrak se správně trefit ![]()
Když nevíš přesně ovu, tak může být ještě brzo na testík ![]()
Ahojky, já bych taky řekla, že jestli máš ty cykly různý, tak kalkulačka je na prd.To ti pak každej měsíc tu ovulku vypočítá jink. Já je mam teda přesně 28 dní a podle kalkulky jsem se trefila a druhý měsíc snažení otěhotněla
![]()
Holky, děkuji za odpovědi. Máte naprostou pravdu-přesně tohle mi dnes potvrdila i moje gynekoložka. Byla jsem u ní dnes kvůli bolestem vaječníků,které jsem měla o víkendu a sama mi řekla,že jsem nejspíš měla posunutou ovulaci a proběhla mnohem déle,než by měla.Ono by to tomu odpovídalo,protože ovulační testy jsem měla v době ovulace,kterou mi vypočítala kalkulačka negativní,jen jeden den byla slabá čárka,což ale ovulace nejspíš stejně nebyla.
Tak prý mám počkat na další cyklus a tam si zkusit ovu testy udělat.
Já ale nevím,podle mě je lepší to moc nesledovat, abych se z toho nezbláznila ![]()
Luci,já jsem taky pro to moc nesledovat…nevím, jak jsi na tom Ty, ale já pak nemyslím na nic jiného a každý měsíc mám pocit, že jsem na 100% těhule…Mám těhotenské příznaky a naposledy jsem měla i zpožděnou MS 16 dní!
Takže asi psychika…Tak jsem se zařekla, že žádné ovulační testy, prostě na to nemyslet…U dcery to fungovalo stejně-dokud jsem na to myslela, tak pořád nic a pak jsem se na to vykašlala a ejhle, //…-)) Tak držím pěstičky a určitě budou brzy //!-))
Ahojky Leninko,čteš mi naprosto z duše
Já mám taky každý měsíc těhu příznaky,vždycky si myslím,že teď to konečně vyšlo a ono nic
Takže s tebou souhlasím-lepší je nic nesledovat! Jenže ono je to těžké..Jsem tři měsíce po revizi (zamlklé těhu v 7tt) a mám pořád strach,aby to šlo.Přitom zdravotně bych měla být vpořádku,tak si říkám,že se to určitě povede a tělo si samo řekne.
Jinak usuzuji,že ty už máš holčičku? A můžu vědět jak je stará?
My s manželem plánujeme první miminko.Letos mi bude 28,tak si říkám,že snad pozdě ještě není..I přesto bych si ho moc přála ![]()
Snoopynko,nic si z toho nedělej! Já byla včera u doktorky a taky těhu nejsem
Ty už jsi ji aspoň dostala, já ji můžu prý čekat tak nejdřív za 10 dní,protože jsem měla zpožděnou ovu, což jsem nevěděla ![]()
Ale pořád si říkám,že tělo si samo řekne a vše je tak,jak má být ![]()
Budeme si držet palečky navzájem a určitě to brzy vyjde ![]()
LUCI88 TAK JÁ POČÍTÁM AŽ TAK V ZÁŘÍ JEDEME S PŘÍTELEM NA DOVOLENOU
TAK SNAD PŘIVEZEME NEJAKÝ MALÝ ŠPANĚLÁTKO
.JJ BUDEME SI DRŽET PĚSTI NAVZÁJEM.
My se chystáme na dovolenou už začátkem července, tak to budu mít možná náskok
To bych taky brala, přivézt si malý tunisátko ![]()
A myslím, že když si budeme držet palečky navzájem, tak to určitě vyjde ![]()
TAK TO URČITĚ JO BUDU DRŽET PĚSTI AT SE DOVOLENÁ I TUNISÁTKO
POVEDE ![]()
Tak to gratuluji já bych to měla dostat v po 26.3 tak asi o víkendu taky zkusím snad tam něco bude