Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky. chci se zeptat už mám 8 dní zpoždění. Pokoušíme se s přítelem o dítě. Myslíte, že si můžu udělat těhotenský test a ukáže mi to? Děkuji za odpověď
Taky si myslím, že osmý den už by se URČITĚ něco ukázat mělo. Tak držím palečky, at to vyjde ![]()
Jojo dobře děkuji moc, uvidíme zítra udělám si test. Díky za radu ![]()
vyšel mi negativně, tak nevím no. Možná je na to ještě brzy ne já nevím no. ![]()
A nejsi třeba jen ve větším stresu? Já jsem tohle taky mívala, když jsem třeba měla problémy v práci a tak..Ale já mám hodně dlouhé cykly ( i 38 dní), takže jsem si nikdy moc jistá nebyla…Ty míváš ms pravidelnou?
Právě že ve stresu vůbec nejsem. Jsem totalně v klidu.Mívám ji normálně pravidelnou.
Holky, potřebuju poradit, kdy se testovat nebo jestli vůbec? Poslední MS 17.4. - 21.4., pak 25.4. slabé špinění. Sex byl těsně před MS, tedy 16.4., teď mě pobolívá v podbřišku. Je na test ještě brzy je vůbec mimi možné? Cykly mám v rozmezí 32 - 36. Díky
Být tebou, tak počkám ještě tak týden-pak bych si udělala znovu test. Kdyby i přesto vyšel negativní, tak bych se objednala k doktoru. Třeba je to jen nějaká hormonální nerovnováha, nebo se prostě jen zpozdila ms.
SarkaLo, já myslím, že otěhotnět těsně před ms je skoro nemožné, ale je taky pravda, že ženské tělo dokáže nemožné
To mi potvrdila i moje doktorka.
Každopádně myslím, že kdyby sis koupila hodně citlivý těhu test, tak už by tam alespoň slaboučkou čárku ukázal. Jestli seš tedy nedočkavá, tak to zkus, jinak bych ještě osobně chvíli počkala.
Jak jsi psala,že máš delší cykly,tak to já taky a je pravda,že mi doktorka říkala,že ovulaci můžu mít opravdu až hodně pozdě-třeba i 23.den od ms! Takže opravdu je možné všechno ![]()
Držím tedy palečky, ať to vyjde, jak si sama přeješ ![]()