Kdy si udělat těhotenský test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6598
2.5.12 15:46

Já absolutně nevím kdy mám a nemám ovulaci, když mám celkem rozhozený cyklus. Ale jsem úplně na začátku. Antikoncepci jsem dobrala teprve 13.2., první MS úplně na den přesně, další už v rozmezí 36 - 34. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
2.5.12 15:54

SarkaLo

Tak jestli jsi brala HA,tak to je podle mě normální!Máš jen rozhozený cyklus, to tak po dobrání HA občas bývá. Buď v klidu, ms určitě přijde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačéz
3.5.12 20:00

Potřebuji pomoct!

Ahojte holky chtěla jsem se vás zeptat v neděli ráno jsem měla pohlavní styt s mým přítelem bohužel byl nechránení.Můj gynekolog mi vysadil antikoncepci.Tedka se bojím že jsem těhotná zítra to bude 5 den myslíte že si můžu udělat test?Ještě mám otázku mám mám hojný výtok ale málo můžu byt fakt těhotná a bolí mě strašně žaludek:/Děkuju moc za odpověd :) :)

• Citovat
  • Upravit
Kačéz
3.5.12 20:10

A ještě menstruaci mám mít až ta 25 dní mě před týdnem skončila :(takže si nevím už vůbec rady:(

• Citovat
  • Upravit
11740
3.5.12 20:36

Zkus, já jsem si dělala test 2 dny po spoždění MS a byly tam// :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
svedomi
3.5.12 20:40

růžovohnědý výtok

Přeji pěkný večer :) Nevím, do které katogorie zařadit svůj dotaz, zkusím to tedy zde. Před 3dny mi začal růžovohnědý výtok, který nebyl nijak silný, ale byl, dnes už normálně bílý… sex jsem měla, ale přítel se do mě „neudělal“. HA neberu a bylo to zhruba 7-10den od začátku menstr. teda možná plodné dny. Je možné, že ten výtok značí počátek těhotenství?

• Citovat
  • Upravit
Kačéz
3.5.12 20:43

No ale já mám dostat menstruaci až za 25 dní :/a můžu si tedy zkusit zítra udělat ten test?:)ja se bojím že je to brzo .

• Citovat
  • Upravit
11740
3.5.12 20:44
@svedomi píše:
Přeji pěkný večer :) Nevím, do které katogorie zařadit svůj dotaz, zkusím to tedy zde. Před 3dny mi začal růžovohnědý výtok, který nebyl nijak silný, ale byl, dnes už normálně bílý… sex jsem měla, ale přítel se do mě „neudělal“. HA neberu a bylo to zhruba 7-10den od začátku menstr. teda možná plodné dny. Je možné, že ten výtok značí počátek těhotenství?

A dostala jsi normálně MS nebo jsi měla jen ten výtok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11740
3.5.12 20:45
@Kačéz píše:
No ale já mám dostat menstruaci až za 25 dní :/a můžu si tedy zkusit zítra udělat ten test?:)ja se bojím že je to brzo .

tak to ještě počkej, máš celkem dlouhý cyklus :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačéz
3.5.12 20:45

Minulý týden ve čtvrtek mi skončila menstruace a měla jsem normalně MS žádný výtok.V neděli jsem měla pohlavní styk s mojím přítelem a od včerejška mám výtok hustý a bolí mě žaludek:/

• Citovat
  • Upravit
11740
3.5.12 20:47

Tak to počkej až na MS.Držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačéz
3.5.12 20:48

To budu čekat 25 dní :/já dítě nechcu šla bych okamžitě na potrat:)

• Citovat
  • Upravit
Kačéz
3.5.12 20:58

Myslíte že když si koupím test třeba za 200 Kč že mě to ukáže jestli su nebo nejsu?

• Citovat
  • Upravit
1287
3.5.12 20:59

Kačéz

Myslím, že můžeš být v klidu. Takhle brzy by se podle mě těhotenství určitě neprojevovalo! Ten výtok může být klidně způsoben nějakým zánětem a špatně od žaludku mě bývá taky celkem často -i po menstruaci.
Jinak jestli to nevydržíš do menstruace, tak si zkus udělat test nejdřív za 8 dní po pohlavním styku. Ale musíš si koupit nějaký hodně citlivý-třeba mamatest.Ten už by mohl případné těhotenství ukázat.
Držím palce,ať to dopadne,jak si sama přeješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
3.5.12 21:00

Žádný z testů ti to neukáže, je brzy! Měla jsi sex před pěti dny. Musíš počkat na blížící se MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí