Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já absolutně nevím kdy mám a nemám ovulaci, když mám celkem rozhozený cyklus. Ale jsem úplně na začátku. Antikoncepci jsem dobrala teprve 13.2., první MS úplně na den přesně, další už v rozmezí 36 - 34. Tak uvidíme.
Tak jestli jsi brala HA,tak to je podle mě normální!Máš jen rozhozený cyklus, to tak po dobrání HA občas bývá. Buď v klidu, ms určitě přijde ![]()
Ahojte holky chtěla jsem se vás zeptat v neděli ráno jsem měla pohlavní styt s mým přítelem bohužel byl nechránení.Můj gynekolog mi vysadil antikoncepci.Tedka se bojím že jsem těhotná zítra to bude 5 den myslíte že si můžu udělat test?Ještě mám otázku mám mám hojný výtok ale málo můžu byt fakt těhotná a bolí mě strašně žaludek:/Děkuju moc za odpověd
![]()
A ještě menstruaci mám mít až ta 25 dní mě před týdnem skončila
takže si nevím už vůbec rady:(
Zkus, já jsem si dělala test 2 dny po spoždění MS a byly tam// ![]()
Přeji pěkný večer
Nevím, do které katogorie zařadit svůj dotaz, zkusím to tedy zde. Před 3dny mi začal růžovohnědý výtok, který nebyl nijak silný, ale byl, dnes už normálně bílý… sex jsem měla, ale přítel se do mě „neudělal“. HA neberu a bylo to zhruba 7-10den od začátku menstr. teda možná plodné dny. Je možné, že ten výtok značí počátek těhotenství?
No ale já mám dostat menstruaci až za 25 dní :/a můžu si tedy zkusit zítra udělat ten test?:)ja se bojím že je to brzo .
@svedomi píše:
Přeji pěkný večerNevím, do které katogorie zařadit svůj dotaz, zkusím to tedy zde. Před 3dny mi začal růžovohnědý výtok, který nebyl nijak silný, ale byl, dnes už normálně bílý… sex jsem měla, ale přítel se do mě „neudělal“. HA neberu a bylo to zhruba 7-10den od začátku menstr. teda možná plodné dny. Je možné, že ten výtok značí počátek těhotenství?
A dostala jsi normálně MS nebo jsi měla jen ten výtok?
@Kačéz píše:
No ale já mám dostat menstruaci až za 25 dní :/a můžu si tedy zkusit zítra udělat ten test?:)ja se bojím že je to brzo .
tak to ještě počkej, máš celkem dlouhý cyklus ![]()
Minulý týden ve čtvrtek mi skončila menstruace a měla jsem normalně MS žádný výtok.V neděli jsem měla pohlavní styk s mojím přítelem a od včerejška mám výtok hustý a bolí mě žaludek:/
To budu čekat 25 dní :/já dítě nechcu šla bych okamžitě na potrat:)
Myslíte že když si koupím test třeba za 200 Kč že mě to ukáže jestli su nebo nejsu?
Myslím, že můžeš být v klidu. Takhle brzy by se podle mě těhotenství určitě neprojevovalo! Ten výtok může být klidně způsoben nějakým zánětem a špatně od žaludku mě bývá taky celkem často -i po menstruaci.
Jinak jestli to nevydržíš do menstruace, tak si zkus udělat test nejdřív za 8 dní po pohlavním styku. Ale musíš si koupit nějaký hodně citlivý-třeba mamatest.Ten už by mohl případné těhotenství ukázat.
Držím palce,ať to dopadne,jak si sama přeješ ![]()
Žádný z testů ti to neukáže, je brzy! Měla jsi sex před pěti dny. Musíš počkat na blížící se MS.