Kdy si udělat těhotenský test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kačéz
3.5.12 21:03

Luci88:Děkuju moc za odpověd :)já si taky říkám že by to bylo nějak brzo.A hodně trpím na záněty možná mě bolí břicho ze stresu že se bojím že su těhotná:(Je mi 18 a studuji a nechat si to nemůžu:(Zkusím si ten test mamatest a uvidím snad bude negativní :)

• Citovat
  • Upravit
1287
3.5.12 21:12

Přesně tak. Nemá smysl to hrotit. Nejspolehlivější je to fakt v den očekávané menstruace, nebo nejlépe pár dní po zpoždění. To už by fakt měl ukázat asi každý test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
svedomi
3.5.12 21:13

No MS jsem ještě nedostala… ta by měla přijít až tak za 2týdny. Zkoušela jsem si dělat test včerá… ale na ten je jak tady psala slečna či paní příliš brzy… Někde jsem četla, že tohle-ten výtok může značit uhnízďování vajíčka, tak mě spíš zajímá, jestli o tom nevíte někdo něco. I o tzv. kapičkách lásky.?

• Citovat
  • Upravit
1287
3.5.12 21:15

Kačéz

Jasně, v tom tě naprosto chápu, že máš strach. A věř tomu, že psychika dokáže člověka hodně ovlivnit!!!Vím o tom své, já mám totiž psychologii vystudovanou ;)
Tak mi věř, já jsem mívala ze stresu taky hrozné bolesti břicha a spoustu věcí jsem si vsugerovala. Dokonce jsem z toho i zvracela!
Takže být tebou, tak se zkusím hlavně uklidnit a říkat si,že to bude v pořádku a menstruace určitě přijde. A kdyby náhodou ne,tak svět se taky nehroutí a třeba si to do té doby ještě rozmyslíš ;) A když ne,tak věř tomu,že tvoji situaci chápu a rozhodně tě neodsuzuji za to,že miminko ještě nechceš. Naštěstí se v dnešní svobodné době může žena rozhodnout JEN podle sebe a samozřejmě to dítě bys nosila Ty,takže záleží jen a jen na tobě jak se rozhodneš. Pamatuj, že každé rozhodnutí, které tak sama cítíš je správné!!! A nenech se nikým ovlivnit.
Držím moc palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačéz
4.5.12 08:33

Luci88:No já mám strach furt že su těhotná zatěžuji tím aj mojého přítele který je pak nervozní:(.Mě řekl aj gynekolog že si to vsugerovávám,že mám byt v klidu a nehrotit to tak.Ale já moc čtu na internetu o tom mám výtok a hned si myslím že su těhotná pak mám nervy a bojím se :(No mamka mě řekla kdybych byla ta at si ho nechám.Přítel sice chodí do práce ale v dnešní době a tak mladí miminko to je riziko:(Ale Luci děkuju moc strašně si mě pomohla :)

• Citovat
  • Upravit
246
4.5.12 08:59

Ahoj holky,jsem 11DPO,v úterý by měla dorazit MS.Jaký je vhodný test,pokud bych chtěla testnout ještě před MS?Mám doma s koncentrací 12,5.Tak nevím,zda ten stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.5.12 10:17

@Mar-sik mohl by stačit ale radši si kup mamatest 10. stoji do 40kč a jsou tam 2 tak že to je fajn. a je tak asi nejspolehlivejsi ze vsech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
4.5.12 13:13

Kačéz

Neboj, určitě vše dobře dopadne! Věř mi ale, že z vlastní zkušenosti vím, co dokáže psychika! Takže-ten tvůj výtok ještě vůbec NIC znamenat nemusím, nebo to opravdu může být jen nějaká infekce, nebo zánět. Na příznaky těhotenství by bylo opravdu hodny BRZY, takže si myslím,že sis to fakt jen vsugerovala!
Zkus na to nemyslet a uvidíš, že menstruace normálně přijde. Držím moc palečky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačéz
4.5.12 17:15

Luci88:No já taky doufám že to bude dobré:)dneska jsem si zkoušela test aj když vím že je to brzo:(ale dneska jsem si koupila mamatest prej je dobrý tak si ho zkusím v pondělí to bude 8 den:)pak ti dám vědět jak jsem dopadla :)

• Citovat
  • Upravit
1287
4.5.12 20:27

Kačéz

Určitě vše dobře dopadne, neboj ;)
Jasně že je na test hrozně moc brzy, ono i ten 8. den je strašně brzičko!Ale je pravda, že mamatest už by něco ukázat mohl, alespoň slabou čárečku.
I přesto bych být tebou byla naprosto v klidu-věř tomu,že to všechno bude způsobené psychikou! A já opravdu vím,o čem mluvím :lol:
Tak držím palečky, dej pak vědět,jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.5.12 20:31

PROSÍM POMOOC

AHojte,jsem zoufalá a na Vás zkušenější mám dotaz. Čím začít. V listopadu,přesněji 16.listopadu jsem šla na potrat s tím,že si miminko nemůžu dovolit i když bych strašně chtěla. Otěhotněla jsem,protože jsem pilulky ze zdravotních důvodů nějaký čas nemohla nasadit. Poté co jsem prodělala potrat jsem to už neryskla a začala brát pilulky,konkrétně TRI-Regol. Beru ho již od začátku prosince a nikdy jsem neměla problémy až do teď. Léky mám na 21 dní tzn.,že mám poté 7. denní pauzu,ve které bych měla dostat menstruaci. Tento měsíc jsem si jednu pilulku večer zapomněla vzít a vzala jsem si ji až ráno. Problém je v tom,že mám zmiňovanou týdení pauzu,kdy neberu pilulky a měla by se dostavit menstruace,která se zatím neobjevila,ale místo ní přišel jen hnědý výtok. Většinou menstruaci dostávám ještě než doberu plato pilulek,ale tentokrát se mi spozdila už o 5 dnů. Prosím nemá některá z Vás takovou nebo alespoň podobnou zkušenost? Moc děkuji za jakoukoli odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
4.5.12 20:34

xoxoxo

Zkušenosti s tímto nemám, ale nejlepší bude,když si uděláš testík. Zkus mamatest-je hodně citlivý a už by něco ukázat mohl.
Taky to ale může být jen hormonální nerovnováha, takže bych se zase tolik nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.5.12 20:39

Děkuji :) Počkám přes víkend a v pondělí to kdyžtak zkusím. Po druhé bych na potrat nešla,ale nevím co bych dělala je to strašně těžké,nejhorší je,že jít tak brzo po sobě by mohlo znamenat nikdy nemít děti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačéz
4.5.12 21:09

xoxoxo:Ahoj já mívám taky před menstruací hnědý výtok to nic neznamená:)nemusíš se bát,ale raději si udělej test a uvidíš:)

• Citovat
  • Upravit
10
4.5.12 21:10

Jenže já už jí měla mít :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat